Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Autó+mobil rovat

Garmin nüvi 765T - csúcsközelben

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Garmin legdrágább autós gépe vendégeskedett a műszerfalon. Jó, de vajon eléggé jó-e?

Bevezető

Általában ódákat zengünk egy-egy Garmin készülékről. Ez nem véletlen, hiszen a piacon levő egyik legpatinásabb név azon kevés gyártó közé tartozik, ahol a hardver és a szoftver is házon belül van. Így aztán nem is kérdés, hogy a készülékek működése jellemzően mentes mindenféle kompatibilitási hibától, gyorsak, pontosak, s valóban azt tudják, amire a fogyasztó kiadott egy raklapnyi pénzt, hiszen a Garmin még most sem tartozik az olcsó gyártók közé.

Garmin nüvi 765t
[+]

Ha azt mondom, hogy Garmin navi, akkor néhány dolgot már a doboz szétcincálása előtt biztosra vehetünk. A legendásan jó kijelző minden Garmin modellben bizonyított már, élénk, napfényben is jól olvasható. Szintén borítékolható a magyarországi adatbázis tökéleteshez közeli állapota, hiszen a Garmin és a Nav N Go közösen használja a jelenleg legjobb, TopMap által szállított hazai térképet. Szintén erős a cég abban is, hogy kifejezetten takarékosan bánik az akkumulátorral, a Garmin cuccok általában másfélszer annyi ideig bírják szuflával, mint átlagos versenytársaik.

Garmin nüvi 765t
[+]

Így aztán nem meglepő, hogy a Speedshop által leszállított 765T-től kimondottan sokat vártam. Ez a csúcsgép, ennek megfelelően nem csupán tökéletesnek kell lennie, hanem egetrengetően fantasztikusnak, ha az ember kiad 100 lepedőt egy navira, akkor el is várja a csúcsot. Pedig nem ez a legdrágább gép a kínálatban, a zümo nevű motoros ketyere még 10%-kal többe kerül, de ez érthető a speciális kialakítás miatt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.