Garmin Edge 705 - biciklis GPS-t teszteltünk

Videóteszt, véleményezés

Kalandozásainkról egy rövid videót is készítettünk, mely alant meg is tekinthető:

A Garmin Edge 705 értékelésénél mindenek előtt azt kell figyelembe vennünk, hogy egy rétegtermékről van szó. Bár az autós navigáció az elmúlt években egy közel mindenki által elérhető valamivé vált, a speciális szegmensek bizony a mai napig nagyon drágák. Fokozottan igaz ez a hajózási navigációs eszközökre és sajnos a biciklis cuccokra is. A Garmin Edge 705 ára jelenleg bruttó 99 990 forint, ráadásul ez már egy akciós ár, alapvetően még ennél is drágább lenne. Ez az összeg nagyon magasnak tűnik egy ilyen eszközért, de a helyzet az, hogy a kemény biciklis kiegészítőknél ez egészen olcsónak mondható. Ha darabonként akarnánk összerakni mindezt, drágábban jönnénk ki, egy jobb pulzus és sebességmérő kerékpáros computer 40 000 forint környékén mozog, amihez szintén pár tízezresbe fáj egy pedálfordulat-mérő, és ekkor még nincs navigációnk. Nagyon céleszköz, de annak jó; csak azt sajnálom, hogy a kezelhetősége nem az igazi. Egy tetszett plecsnit kap, különleges kis cucc, az egyszer biztos! Viszont az is borítékolható, hogy az Edge 800 jobb lesz nála.

Garmin Edge 705

Bocha

A tesztkészüléket a www.speedshop.hu biztosította, köszönjük! Vásárláshoz kérem, kattintson ide!

A cikk elkészítésében a T-Mobile mobilinternet volt segítségünkre.

Azóta történt

 • Navon N750 - kissé feltörtek

  Rég járt nálunk navi, a Navon sem gyakori vendég, így alkalmunk nyílik észrevenni a fejlődést.

 • Garmin nüvi 3790T - a csúcsnavi

  Nem funkcionalitással tarol a Garmin csúcsmodellje, hanem minőséggel, megbízhatósággal és pontossággal. Célszerszám azoknak, akik komolyan használnák.

 • Garmin nüvi 50 - a célnak megfelel

  A kistestvér után itt a nüvi sorozat következő variánsa, amely nem nyújt elképesztő extrákat, csak egyszerűen és profin teszi a dolgát.

 • HidrateSpark 3 - vizet iszom, vizet bizon

  Telefonhoz kapcsolódó Bluetooth okoskulacsot teszteltünk, ami kiszámolja, mennyit kellene naponta inni és jelez is, hogy ne feledkezzünk meg a folyadékbevitelről.

Előzmények

Hirdetés