Hirdetés

Evolve Phantom - isteni

Bevezető, tartozékok

Elgondolkoztam azon, hogy lassan ideje lenne egy magyar mobilmárkát is létrehozni. A környező országokra sokszor és sokféleképpen mondják, hogy lehagytak bennünket és noha a győri Audi vagy a frissen elkészült kecskeméti Mercedes gyárra büszkék lehetünk (nem is beszélve az Opel és a Suzuki jelenlétéről), azért mobilok terén valahogy ők állnak jobban. Igen, tisztában vagyok azzal, hogy Komáromban ott a Nokia és talán azt se tudja mindenki, hogy a világ egy részét mi látjuk el BlackBerry-vel.

Evolve Phantom
[+]

Ezzel szemben Szlovákiában felbukkant a ZiO, egész jó ismertségre tett szert a lengyel myPhone és erre tessék, már megint itt egy újabb feltörekvő, az Evolve, akik Csehországban vertek tanyát (persze a mobilokat Kínában gyártatják, mint a többiek). A Smartshoptól érkezett első mobiljuk, a Phantom, de a cégnek jelenleg már négy modellje van, melyek amúgy hasonlóan hangzatos neveket kaptak. Ráadásul az Evolve nem csak mobilokat gyárt, hanem például elemlámpákat, DVB-T digitális antennákat és vevőket, de még alkoholszondát(!) is.

Evolve Phantom
[+]

A szolidra méretezett doboz nem rejt túl sok extrát. A telefonon kívül egy hálózati töltőfej, egy USB adatkábel és egy sztereó füles pihen benne. Van egy többnyelvű (magyar is) használati leírás, aztán ezzel ki is fújt. Kellemes, hogy a dobozon magyarul is szerepelnek a feliratok, bár kissé Google fordítósra sikerültek a mondatok. Az viszont korrekt, hogy van egész normális, teljesen magyar honlapjuk is.

Evolve Phantom
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés