Evolve FX420 - zseléscukor két kártyával

Bevezető, tartozékok

Az Evolve márkanévről talán minden érdekeltebb felhasználó a strapatelefonokra asszociál, hiszen a gyártó ezidáig legfőképpen a külső hatásokkal szembeni ellenállásra fektetett hangsúlyt. Nem egy ilyen készülék járt már nálunk is, mint például az Evolve Raptor 2.0, vagy az Evolve Gladiator. A por- és ütésálló telefonok azonban eléggé a rétegkategóriába tartoznak, ugyanis hiába van rájuk szükség, elég kevés felhasználó vásárol ilyen képességekkel felvértezett készüléket, pláne azután, hogy a Sony és a Huawei legújabb csúcstelefonjai is képesek lesznek ellenállni a kisebb behatásoknak, ami azért a nagy többség számára több is, mint elég.

Evolve FX 420
[+]

Az Evolve talán ezen okokból az utóbbi időben kezd elfordulni a strapatelefonoktól, és olyan készülékeket próbálnak fabrikálni, melyek elérhetőbb áron kínálnak elfogadható szolgáltatásokat. Mivel a jövőben megjelenő csúcsmasinákat már akár nyolc processzormaggal is felszerelik, így kézenfekvő, hogy végre az alsóbb kategóriákba is megérkezzen a kétmagos CPU, mely ráadásul az operációs rendszerek egyre széleskörűbb és hardverterhelőbb szolgáltatásai miatt a folyamatos működéshez már-már elengedhetetlen. Az Evolve FX420 erre az alapra próbál meg építkezni, mivel az aránylag kedvező ár mellé egy egészen elfogadható belső társul.

Evolve FX 420
[+]

Az gyártótól megszokott módon a csomagolás meglehetősen impozáns és színes, megtartották a tüzes motívumokat, ezzel is azt sugallva, hogy itt valami harapósabb dolog kerül terítékre. A doboz legfőbb része a dual SIM felirat, ugyanis az FX420 két SIM kezelését is lehetővé teszi. A szelence kibontása egyszerű, a telefon ezután rögtön a szemünk elé tárul. A szükséges tartozékok a doboz alján fekszenek, a kütyü mellé kapunk egy agybadugós, egész korrekt kinézetű headsetet, egy töltőfejet, egy adatkábelt és egy kijelzővédő fóliát (ezt már a Sony az Xperia S-nál is külön adta, talán értelmesebb lett volna gyárilag a telefonra helyezni).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu MX2 - Android másképpen

    Bár a Meizu újdonságán teljes értékű Android fut, a gyártó ezt igen mélyen elrejtette a saját fejlesztésű Flyme OS alá. Android, ahogy még soha nem láttuk.

  • Sony Xperia V - hiába Várunk rá

    Gyönyörű külsővel, minőségi kidolgozással és strapabíró kialakítással csábít az Xperia V. Csak éppen nálunk nem lesz kapható.

  • Sony Xperia Z - a nagy varázsló

    A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.

Hirdetés