Sony Xperia V - hiába Várunk rá

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Mindig kellemes érzés olyan készülékekről írni, melyek valamilyen szempontból különlegesnek számítanak. Akár tudásuk, akár áruk, akár más miatt, és ha ezekből több is adott egyszerre, akkor főleg. Nos, az Xperia V rendelkezik néhány izgalmas részlettel, melyeket a következő oldalakon ismerhettek meg. Azonban egyvalami biztosan elszomorítja majd az olvasót. Nevezetesen az, hogy ez a típus hazánkban hivatalosan nem lesz kapható.

Sony Xperia V
[+]

Ez pedig nagy kár, hiszen pusztán a felületes adatok is sokatmondóak. HD Bravia kijelző, 13 megapixeles kamera, IP57 minősítés és még sorolhatnám. Azonban a Sony sajnos nem nagyon számol hazánkkal, mint komoly piaccal, amiben persze részben igaza is van. De ahogy az acro S-nél, úgy itt is látni fogjuk, hogy megint baklövést követnek el ezzel, ám ne is szaladjunk ennyire előre.

Sony Xperia V
[+]

Az XXL GSM-től villámgyorsan elhozott doboz meglepően apró. Lapos, mint a többi Sony-é, ám jóval kisebb, ezzel együtt ugyanazt találjuk benne. A készülék mellé/alá csomagoltak egy hálózati töltőfejet (ez nekünk ázsiai volt), egy USB kábelt és egy sztereó agybadugós fülest, melyhez többféle méretű gumipárnák járnak.

Sony Xperia V
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Sony

Azóta történt

Előzmények

 • Sony Xperia T - trónok harca

  A japán gyártó csúcsmodellje elegáns külsővel és nagy tudással érkezik, biztos helye van a felső kategóriában.

 • Sony Xperia SL - gyorsítósáv

  Sony Xperia SL nem más, mint az Xperia S emelt órajelű változata, ám ezen kívül szinte mindenben csontra megegyeznek.

 • Sony Xperia acro S - stílus és tudás

  Kezünkbe került a Sony újabb csúcsmodellje, amely nem csak okos és gyönyörű, de még vízálló is, ám hazánkban elég ritkán látjuk majd.

 • Sony Xperia Ion - ionágyú

  A Sony Xperia sorozatának legnagyobb modellje HD kijelzőt, 12 megapixeles kamerát és bővíthető tárhelyet is kapott, méghozzá egy igazán impozáns házba csomagolva

Hirdetés