- A Motorola Edge is különleges textúrával várható
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Képeken a Sony WF-1000XM5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
adamsX
aktív tag
Itt van néhány kép.
[L]http://netkozpont.hu/adam/cso/cso2.jpg[/L]
[L]http://netkozpont.hu/adam/cso/cso3.jpg[/L] -
adamsX
aktív tag
Azt kérdezném még, hogy láttam egy olyan csövet mint a zuhanyzónak. Tisztára úgy nézett ki. És ha valaki tud róla az írja már le,hogy hol lehet venni.:F
-
Petisz84
tag
-
KriszBoy
senior tag
-
Newander
csendes tag
-
zsiga667
addikt
-
Newander
csendes tag
-
KriszBoy
senior tag
Én a Fehérvári úton vettem egy villanyszerelési üzletben (Andor utca - Fehérvári sarka) és ott volt vagy 10 szín (sárga, piros, kék zöld, lila, stb...) Az árára már nem emlékszem de nem volt vmi hú de drága! Nekem is pont a tápra kellett!
-
zsiga667
addikt
-
Newander
csendes tag
Az IDE kábelekre kellene valamit kitalálni, mert a boltba kajak drágák azok amik már zsugorcsőszerüen vannak megcsinálva!! Erre nincs valami tippetek?:F
-
JoHnni
senior tag
-
engusz
veterán
-
Newander
csendes tag
Frankón megcsináltad!! Azthiszem ennek énis nekiállok, mert utálom ezt a sok vezetéket a dobozba!!
-
Moyder
aktív tag
nemtudja vki hogy van-e UV-sben?
-
csemberlen
őstag
Villanyszerelési szaküzletekben is kapható. LACI.
-
engusz
veterán
-
adamsX
aktív tag
Egyébként nagyon jól néz ki a tápod. Nekem is már csak ez kell és kéz a moddingolás. Csak azért lenne jó a mérete mert én rendelek és nem akarok rosszat kézbe kapni.
-
engusz
veterán
-
adamsX
aktív tag
És még azt szeretném kérdezni, hogy én a táp kábelekhez alkalmaznám és, hogy milyen vastagságuat kéne vennem?:F
-
engusz
veterán
Én a Lomex-ben ([L]http://www.lomex.hu[/L]) vettem. Nem volt drága. Viszonylag egyszerűen felszerelhető, csak időigényes. Még annó készítettem róla egy kisebb dokumentációt. [L]http://web.interware.hu/engusz/web/zsugor/[/L].
-
adamsX
aktív tag
Köszi a hozzászólásokat. Már régóta keresek zsugorcsövet, de nem jártam szerencsével. Az a baj ahol én lakom ott nincs ilyesmi. De majd akkor rendelek. :D
-
Husky
aktív tag
A Lomexben 2től 15 mmig van, vagy készletben akár 31 mmig. Télleg 1 méteres szálakban árulják. Alágyújtani nem muszáj, elég ha leteszed egy hőálló felületre és odanyomod a hajszárítót úgy, hogy csak kis résen távozzon a levegő. Olyan 15 mp elég szokott lenni egy vékonynál. Figyelni kell, mert a hajszárító baromira felforrósodik, lazán tönkreteheti az ember :))
Lusta ember vagyok én, hajszárítót kotorni... Öngyuszi be, kis matatás, oszt kész. :DDD ... Az elmúlt 4-5 évben max 4-5 alkalommal gyújtottam fel így kábelt... :DDD
Ami még kimaradt: simán, ollóval lehet méretre vágni. -
GP-Sz
senior tag
Általában fekete színük van, kb 3mm-es átmérőtől 1 centisig lehet őket kapni bármelyik alkatrészboltban. 1 méteres a default kiszerelés, és olyan 50-150 forint között szok lenni... Csak alájuk kell gyújtani pár másodpercre, és már be is indul a varázslat.... Alkatrészbolt pl a lomex.hu, a budai skála parkolójával szemben mindjárt kettő is van, ha sétálsz egyet a Klinikák és az Üllői úti metrómegállók közt, ott is van egy, meg még vagy 20 egyéb helyen.... Szegeden ott a ret.hu, Miskolcon a soselectronic.hu, stbstbstb....
A Lomexben 2től 15 mmig van, vagy készletben akár 31 mmig. Télleg 1 méteres szálakban árulják. Alágyújtani nem muszáj, elég ha leteszed egy hőálló felületre és odanyomod a hajszárítót úgy, hogy csak kis résen távozzon a levegő. Olyan 15 mp elég szokott lenni egy vékonynál. Figyelni kell, mert a hajszárító baromira felforrósodik, lazán tönkreteheti az ember :))
-
Husky
aktív tag
Általában fekete színük van, kb 3mm-es átmérőtől 1 centisig lehet őket kapni bármelyik alkatrészboltban. 1 méteres a default kiszerelés, és olyan 50-150 forint között szok lenni... Csak alájuk kell gyújtani pár másodpercre, és már be is indul a varázslat.... Alkatrészbolt pl a lomex.hu, a budai skála parkolójával szemben mindjárt kettő is van, ha sétálsz egyet a Klinikák és az Üllői úti metrómegállók közt, ott is van egy, meg még vagy 20 egyéb helyen.... Szegeden ott a ret.hu, Miskolcon a soselectronic.hu, stbstbstb....
-
adamsX
aktív tag
Hello mindenkinek!
Szeretném ha ebbe a témába beleírnátok mindent amit tudtok róla. Hol lehet venni, hogy kell használni és milyen tipusok vannak.
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen egeret válasszak?
- A Motorola Edge is különleges textúrával várható
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- Projektor topic
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S26 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest