- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
rbence
senior tag
Monster X-presso Hammert kóstolt már valaki?
Nekem elég negatív tapasztalatom van vele kapcsolatban"...Life is too short to remove USB safely..."
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
FatalEror
addikt
-
vwpolopg
őstag
Korábbi postás dologra reagálva, 2 csomagot adtam fel, 6-6 energiaitallal, egy start csomagban 10 ezerig értékbiztosítva, a másikat start pluszban 50 ezerig biztosítva, odaértek időben, rájuk volt írva, hogy üdítőital van a dobozban, lötyögtek a piák, de a pakk atomstabil volt, nem kötöttek bele.
-
dragonfx
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #13912 üzenetére
hűhhaaaa kéen mind
de a tartók.én most cherry watt.ot iszok.nekem bejön.
ja amugy a cba.ba 180ft a burn refresh 3at ittam elég is volt.semmi extra.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
T-unit
őstag
válasz vwpolopg #13918 üzenetére
Hihetetlen, ezek szerint postája is válogatja. 2év alatt feladtam komolyan legalább vagy 20-30 csomagot, egyik nem tűnt el olcsóbb standard csomagként se feladva, itt 11ker nagypostáján.
Ellenben ajánlott levelem ami nekem jött volna, már semmisült meg posta által...pénzem visszakaptam egészébe, hálisten semmi extra cucc nem volt, feladó meg még jobban is járt mert ajánlott levélre értékbiztosítás nélkül is van közel 10rongyos kártérítés és 2k érték volt csak levélbe...[ Szerkesztve ]
üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
Hogy én mennyire utálom, hogy, ha alkoholfilccel írják rá egy dobozra, hogy mennyibe kerül
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
vwpolopg
őstag
Én a 96%-os etil alkoholt részesítem előnyben
-
->Raizen<-
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele de mar jo ideje iszom energiaitalokat es a monster ripper izlik a legjobban mind kozul nem talaltam annal jobbat.
-
FatalEror
addikt
válasz ->Raizen<- #13931 üzenetére
Én azt utálom számomra az íze olyan mint a köptető.
HardCore is my LifeStyle
-
james001
veterán
Ez a Bomba Szőlő olyan ízű mint egy nagyon olcsó bor. És mivel nem szeretem a bort,ezért nem nagyon ízlett... De legalább a doboz megvan.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ->Raizen<- #13931 üzenetére
Ittál már valami különlegesebbet? Mojito vagy hasonló? Hidd el, annál nagyon sok jó van (nekem a ripper egy kifejezetten sz*r kategória... túl édes, túl gyümölcsös)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bulitt
addikt
válasz ->Raizen<- #13943 üzenetére
Ezt írtam, vagy nem? A sz@r fogalmát meg kitárgyaltuk már :[link]
Mellesleg, ami neked nem ízlik, az nem biztos, hogy másnak sem nem fog.
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz #25954560 #13928 üzenetére
Mitől lennél öreg? Kérlek én '98-ban még walkman-el toltam az utcán és krva menő volt ám. Volt egy rövid 1-2éves cd-s korszak, azzal is rendelkeztem pár évig, azt utána már be is tört a máig használt mp3 lejátszó amit a bomfunk mc's - freestyler-be láttam először még 2000 környékén. De még jobbat mondok, a bakelit lejátszó mai napig meg van, és legjobb adathordozónak tartom, annak még volt lelke is. Nem véletlen jobb DJ-k mért azt használnak mai napig, pedig lehetne ám ma már csak laptopon tologatni az equalizert mint a hülyegyerekek...
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
FatalEror
addikt
válasz T-unit #13947 üzenetére
Hát nem vagyok,ennek a stílusnak a rajongója,de ez szerintem is jó,és tényleg valahol itt kezdődik és nem a laptopos f@sz*pó akik már valakiknek hiszik magukat,mert egy Dr.Dre füles lúg a nyakukba notival itthon bohóckodok olyat mint egyes helyeken.
HardCore is my LifeStyle
-
werner97
tag
Tegnapi: (tudom: collection)
http://energytests.blogspot.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Ford topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.