Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- [Re:] Rárúgta az ajtót a belépő kategóriára a Poco M3
- [Re:] Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- VoLTE/VoWiFi
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- [Re:] Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Doky586:] Teendők HDD SSD eladás előtt (adatvédelem)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
-
CoDWaW07
őstag
Jó lett
Dobd fel a Hell Facebook üzenőfalára, még a végén lehet is belőle valami●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
Bulitt
őstag
Háttérkép 05 Novemberre
-
Yeffy
veterán
válasz
VeilSide1992 #14741 üzenetére
értem...
ma kaptam spanomtól, hozta tótból. gondolom, nektek nem újdonság, de nekem az. és marha jól néznek ki. tököm tele van már a monsterrel... ez sokkal jobb
remélem jövőre tényleg forgalmazzák már...Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
T-unit
őstag
Szintén remélem, most már közel 1éve beharangozták roksztárék a 2013-at, épp ideje lenne jövőre ugyanezt a 3 alap legújabb tipust ide is behozni ugyanugy mint szlovákokhoz, Szóval kiváncsi leszek hogy alakul majd a '13-as komolyabb energy paletta itt addigra. amúgy az új xd orange ritkaság itt is, nekem sincs még meg sok gyűjtő társammal egyetembe. (ellenben idén kariig tuti meglesz
)
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz
vwpolopg #14764 üzenetére
Nem kostoltam, nem voltam azóta se szlovákoknál, én ugye aug végén voltam akkor tuti nem lehetett még kapni, és tudtommal keményen rá 1hóra már be is jött az új típus.
Hát ha lenne magyarországi rockkstar értékesítés is itt, akkor a sima xdurance, guava + juiced-ot ajánlanám a másik 2 helyett....még egy monster nestea utánzat kell a francnak.
(am azt tudom, tűkön ülök)
üdv.
-
-
james001
veterán
Na ilyenje van valakinek? (nem saját kép)
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
james001
veterán
Ezek csak Ausztráliában voltak kaphatóak,de állítólag megszűntek,szóval "ritkaságok"
Az üveges Monster-ek meg a hivatalos oldalon is fenn vannak amúgy elég régóta márI'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
Laraxior
titán
Valaki nem akar Monstert rendelni. Kipróbálnám a többi Rehabot? A dobozát felajánlom szívesen
monsters from usa huh... van kinalat
[ Szerkesztve ]
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
kataenergia
csendes tag
Pont most írtam a Rockstarokról a blogon...ha nem írok többet sehova, akkor az azért van, mert ma Rockstar-túladagolásom lett.
Energiaital blogom: http://kataenergia.blogspot.hu/
-
kataenergia
csendes tag
Más: volt valaki tegnap a sörös találkozón?
Természetesen egy nappal később kellett rájönnöm, hogy lecsúsztam róla.Energiaital blogom: http://kataenergia.blogspot.hu/
-
Bulitt
őstag
válasz
kataenergia #14785 üzenetére
Há most sör vagy energiaital?
-
Yeffy
veterán
válasz
kataenergia #14784 üzenetére
remek kis írás lett, értékeltem is egy kettőt egy-egy tetszéssel
a narancs R* pot ilyen nyerő matricás nekem is, bár maga a csillag fekete, nem narancs, mitn a képen. a lila meg a citrom kéne még...
de nem baj, elvileg jövőre jöööön ide iiisBig girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
Yeffy
veterán
-
vwpolopg
őstag
Kell valakinek üres Monster Heavy Metal doboz 2500ért?
-
MaximumGame
senior tag
válasz
vwpolopg #14789 üzenetére
Nekem is ez a kérdésem van rajta sérülés ?
► Ryzen 9 3900X Twelve-Core 70MB Cache 4.5Ghz (1.36) 12cores/24threads (Corsair H110i) + TG Kryonaut / ► Gigabyte Aorus GeForce RTX 3080 XTREME 10GB GDDR6X ► 4x8 Corsair Vengeance LPX Black DDR-4 32GB/3200 CL16 + ►ASRock X570 Steel Legend / ► Samsung 970 EVO Plus 1TB / ► Be Quiet! Power Zone 850W
-
vwpolopg
őstag
válasz
MaximumGame #14792 üzenetére
Ezt akkor tudom meg ha itt lesznek
Csak akkor rendelem meg ha meglesz a megfelelő számú jelentkező. Természetesen nem a doboz ára a drága amúgy hanem a posta amérikából kishazánkba...:S
-
T-unit
őstag
válasz
MaximumGame #14792 üzenetére
USA-ból jön neki, tehát nem lát bele postába, nyilván nem agyon nyomott, és picit sérülten vettem 4k-ér, ha ez megnyugtat, igazi gyűjtők körébe ezért a csúcs szintért, ez igen kedvező ár.
üdv.
-
MaximumGame
senior tag
válasz
vwpolopg #14793 üzenetére
De üres doboz akkor ugye ? csak nem értem ha most jön.. akkor üres vagy teli jön ?
de engem érdekelne[ Szerkesztve ]
► Ryzen 9 3900X Twelve-Core 70MB Cache 4.5Ghz (1.36) 12cores/24threads (Corsair H110i) + TG Kryonaut / ► Gigabyte Aorus GeForce RTX 3080 XTREME 10GB GDDR6X ► 4x8 Corsair Vengeance LPX Black DDR-4 32GB/3200 CL16 + ►ASRock X570 Steel Legend / ► Samsung 970 EVO Plus 1TB / ► Be Quiet! Power Zone 850W
-
Bulitt
őstag
válasz
MaximumGame #14795 üzenetére
Szerintem üres, ahogy ez a szöveg környezetből nekem kiderült
-
T-unit
őstag
-
MaximumGame
senior tag
válasz
T-unit #14797 üzenetére
Igen érthető
csak üres dobozokat vesz kintről ?
jah mert a teli drága
USA ból ide kg ra
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz
MaximumGame #14798 üzenetére
Így van, mint ahogy én is teszem. Sokkal olcsóbb egy 1kg alatti csomag usából amibe fér 10db doboz is ha nem több, mintha ugyanannyiért max 1db-ot tudna venni...nos én részemről inkább a több dobozt választom 1db teli helyett, de nem tudom ezzel mások hogy vannak.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
werner97
tag
Mai új dobozaim, ezekkel együtt megvan az 500 doboz (514)
http://energytests.blogspot.com/
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- [Re:] KURIÓZUM! DELL XPS 2020 9700 17" FHD+ i5-10300H 16GB 512GB Gar.: 2021. 11. 01.
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Rárúgta az ajtót a belépő kategóriára a Poco M3
- Koronavírus topik
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- [Re:] [istvan1999:] MSI RX 580 8GB GamingX - MSI programmal gyárilag OC-zható!
- Windows 10
- [Re:] Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!
- További aktív témák...
- iPhone 7 32GB Gold Független/Szép/Akku 100%/1 Hónap Garancia/Szaküzlet/
- Nokia 6.1 eladó (GARANCIÁLIS; 3/32; Blue/Gold; 2nd Generation Dual; esztétikai sérült)
- PS4 Pro ASTRO 1TB konzol
- Orion HT-550 - 5.1 -es házimozi rendszer, távirányítóval
- M1 Chip - MacBook Air Retina 13" 8 Core CPU / 7 Core GPU / 8 GB / 256 GB / Magyar
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest