- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Lev Andropov #1 üzenetére
Biztos én vagyok a láma, de valakinek volt már hasonló problémája akinek ilyen karija és TFT-je ( 19'' ) van???
-
Lev Andropov
senior tag
Sziasztok most vettem a kártyát és sztném föl rakni hozzá a 5.9-es catalyst-et, föl is ment de az úraindítást követően a catalyst belépve a Windózba elkezd inicializálni és egy a TFT ( Samsung 913n ) számára kedvezőtlen frissítési frekvenciát kezd használni ( és a monitor elfeketedik és villog a led), persze én nem tehetek semmit mert ilyenkor dolgozik mint a barom és nem engedi megnyitni a megjelenítési tulajt ( tehát nem állíthatok be egy kisebb felbontást és frekvenciát) ! Hogyha meg úgy sztném hogy miután feltettem a drivert újraindítom a gépet és VGa üzemmódban indítom el az oprenccert akkor meg belépve a windózva azt vágja a pofámba hogy nem sikerült inicializánia a catalyst-et és ennél fogva kilép az ATi. Ez sztem ugye azé történik mert első indításnál kéne beállítania magát.
Naszóval bármely ELKÉPZELÉSRE nyitott volnék!!
VÁROM az ötleteket!!! Köszi előre is!!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Google Chrome
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest