- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz FefeeX #29498 üzenetére
Pugolni? Nálunk az még progress Most járunk Freyánál... 10-es normalban. Levi már lemegy 30 sec alatt, de az óriások még most progress.. Na ez a durva. Igaz mi is pugoljuk félig, mert 2-3 guild jön össze egy 10-es runra, olyan kevesen vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Wolverine
félisten
Van free transfer a Ragnáról.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
válasz bobace #29504 üzenetére
Nekem pont ez volt benn a lényeg. Ulduar sztem nehezebb mint toc. Meg sokkal hosszabb is... Progressben guild szinten lement Thorim meg Freya (ha egyszer megvolt, már nem nehéz), aztán azóta kevés az ember, pugolni meg nem fogunk hozzá, mert a guildesek is nehezen értik meg mit kellene csinálni...
25ösben meg Josziphoz csapódtam anno progresselni, le is ment minden watcherekig, csak ott annyira nem jött be a hangulat, no meg nem kaptuk meg az ígért DKP-t...
Van egy srác ismerős, aki 10es ToGC-ből 3 bosst is kipugolt már... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz FefeeX #29498 üzenetére
Igazándiból nem tudom, hogy jött össze (sok heallel, volt, hogy innervate-et kellett kérnem a droodtól szégyen szemre), hogy idáig eljutottunk. Az öreg srác még lement, aztán utánna raidendet hirdettünk. Mondjuk egy dps lista beszédesebb lenne, ahol vezet Syl (restoról áttalentelt dps, 2. a tankunk, és utánna a többi dps )
bobace: Én még minidg nem bántam meg, hogy transfereltem BFről. Normálisabbak az emberek, és így, hogy egy nagyobb guildben van az ember jobb a raidhangulat (annak ellenére, hogy azért HC tocon wipefestelünk rendesen)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Cathfaern
nagyúr
válasz FefeeX #29501 üzenetére
Arathoron is indulnak már gdkp runok (2 hete kb. in aeternumos arc szervezésében), legutóbbin anubig wipe nélkül elmentünk, ott volt pár wipe, de végül lement az is, fejenként ~1800g jött (de állítólag eggyel korábbin több is, most nem voltak túl jó lootok).
"Nagy magyar szervereken" ez most van kialakulóban, kb. 1 hónapja lehetett egy FS! post erről, azóta kezdenek el ilyeneket szervezni. Szóval nem kizárt, hogy BS horda oldalon még nincs ilyen.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
bobace
addikt
válasz CactuS #29507 üzenetére
Annyira már nem vonz a játék, hogy költsek rá. 3 havonta feltöltöm egy hónapra, játszok vele hetente kétszer, és kb ennyi is. Persze lehet hogy rendes guilddal jobban élvezném, jobb lenne belépni is a játékba, de itt legalább elfogadnak úgyis hogy a raid felén kilépek mert fáradt vagyok. Két druid van a klánban, annyi a feltétel, hogy ő visz előbb amit akar, ha neki nem kell, akkor az enyém, nekem jó is így. Ennyi feltétel belefér, a heti 2-3 óra raidbe nekem. Ulduarból meg minden az enyém, mert ő ToC gearben van.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
slayer006
addikt
Valaki világosítson fel pls, hogy ebben a questben Thrusting Hodir's Spear mit is kell pontosan csinálni?
[ Szerkesztve ]
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
FefeeX
veterán
válasz slayer006 #29511 üzenetére
A legelső commentben van benn minden
Rátolod a speart. A grip jelzi, mennyire biztosan ülsz a sárkányon. 1es gombbal erősíted ezt (+10) - ez azonban nem sebez. Mikor kiirja hogy karmolni fog, benyomod a 2es gombot, ami sokszor dodge-ol is. Sebzés a 3mas és a 4es. Én úgy szoktam, hogy a 4est nyomom CD-re. Közben meg kb 3:1 arányban nyomogatom az 1est és a 3mast, hogy maradjon tapadás. A 4es sokat sebez, de -15grip, a 3mas keveset, de csak -5 grip.
Mikor lemegy asszem 40%-ra, akkor azonnal nyomogasd az 1es gombot, míg minimum 15 stackot fel nem szórsz a sárkányra, aztán 3mas gomb. Ha nem halt meg, akkor tovább az 1es gombot, csak vigyázz, mert itt csökken a HPd mint a fene -
FefeeX
veterán
válasz animatrix11 #29513 üzenetére
Hozzánk átjöhetsz, bár csak 10es progress megy (utolsó héten nem nagyon voltak fenn az emberek, mert soknak lejárt a GC, és válság van ), de egész jól szoktunk haladni...
Joszippal a hangulat sem stimmelt nálam... Sajna... Fent voltunk ventrin, de a nyugdíjasotthonban több életkedv van... Komor, viccet nem értő hangulat, aztán meg ugyanaz, aki idiótaságnak tartja ezt, összevissza berántja a mobokat, elfelejt hilelni, stb...Én vállalom hogy a koromhoz képest nagyon is komolytalan vagyok, nem akarok komolyabbnak látszani sem, viszont kihozom belőle a maxot
Apropó, Noren bomlasztja a rendet belülről, mi? (Gerrash) Kedves srác egyébként, én emberileg tök sajnáltam, hogy elment tőlünk, de sajna még fiatal (12 vagy 13 asszem) és azért ez nagyon kiütközik néha, eléggé óvodává alakult a dolog, amit nálunk a relatíve magasabb átlagéletkor (nagyjából mindenki 20+, az átlag 26 körül lehet) miatt nehezen tolerálunk
[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
battle.net elfeküdt? nem lehet belépni
Where do you want to go today?
-
SteelRage
csendes tag
Sziasztok!
A human racialjának a cd-je együtt van a pvp trinkivel? Mármint ha eltolom a racial-t a trinket is cd-s lesz?
-
szilchi
őstag
válasz SteelRage #29516 üzenetére
Úgy emlékszem igen.Legalábbis rémlik,hogy volt egy ilyen PvP trinketem,kiraktam actionbar-ra a human racial mellé és mikor az egyiket elnyomtam a másik is CD-re került.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
animatrix11
őstag
válasz FefeeX #29514 üzenetére
Figyi a dkval átmehetek? jelenleg még hc instába sem jutok le guildal... (többi privátban)
A lock már nagyon vár a guild újra alakulásra most a keménymag a Recognigban van, csak a volt GM nem túl aktiv mostanábanGerrash tőlink is elmnet mert volt valami balhé, aztán beszóltak neki hogy nem jöhet rédelni és kilépett (nem ő volt az első ileyn) nekem semmi bajom nem volt vele
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Arnold2
őstag
Srácok: rosszul emlékszem, hogy valamelyik, már aktivált patch-ben az volt, hogy nem indulhat úgy BG, ha nincs ki mind a két csapat?
-
FefeeX
veterán
válasz animatrix11 #29518 üzenetére
Persze, van tagfelvétel, bár lock jobban jönne, de egye fene, DK is jöhet... A HC-k mennek mert megint sok a friss 80...
Azért érdekes emberek vannak nálatok, na
-
gabranek
senior tag
sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem úszom meg a hardware frissítést Outlandon 1024x768-ban, minden minimumon 30 fps fölé nem igen megy (a legzavaróbb, hogy a látótávolságot is nagyon alacsonyan kell tartanom, ezért nem ritka, hogy belefutok valami pofonba, mert egyszerűen nem veszem észre ). De múltkor lementünk Underbogba zangarban és átváltottam diavetitésbe...kb 10 fps volt a képfrissitésem.
Lényeg a lényeg, hogy valszeg karácsonyra meglepem magam egy új alaplap+proci+ram+vidkari garnitúrával, amit szeretnék egy százasból kihozni. Ebben kérnék kis segítséget, hogy a tervezésben hol kellene elindulnom? Az utóbbi években nagyon nem voltam képben ezen a téren...a mostani gépem még AGP-sElég ha megdobtok 1-2 linkkel, hogy most milyen szabványok léteznek (1 mag, 2 mag, x mag, PCIe, stb) azzal valamivel okosabb lennék.
[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gabranek #29525 üzenetére
4gb ram ajánlott, 2gb minimum. Videókártyából ha csak WoW a szempont, Nvidia-val mindenképp jobban jársz. CPU-ból 2 mag fölé nem érdemes menni, 2 mag viszont jól tud jönni. Illetve WoW Intelt jobban szereti mint az AMD-t.
-
FefeeX
veterán
A konferencián esett még szó a WoW-os mikro-tranzakciós próbálkozásokról is. A cégvezetőség fontos szerepet szán ennek a finanszírozási opciónak a jövőben. "Várakozásaink szerint a jövőben növekedni fognak a digitális eladások, mi pedig ki szeretnénk ezt használni." - nyilatkozta Morhaime. Az in-game petek ropogós dollárokért való osztogatása tehát csak az első lépés volt, további lehúzások várhatóak.
Ezt egy oldalról "hoztam" Csak hogy mennyire szánalmas a Blizzard... Ez azért már elég kiakasztó. Olyan van, hogy havidíjat fizetsz, olyan is van, hogy nem fizetsz havidíjat de nem is érsz el mindent, de ezt a rohadék hozzáállást, hogy úton útfélen lehúznak, egyszerűen...
-
FefeeX
veterán
válasz Cathfaern #29526 üzenetére
Értékállóságra és fejleszthetőségre figyelve most inkább AMD procit ajánlanék, valamint VGA-t is úgy gondolom, ha nem csak wowra kell, érdemesebb egy 4670est venni, 16-17ezer körül...
Proci ugyebár... Intelék már nem sokáig kompatibilisek a Socket 775-el, és ami utána jön, az nagy kalamajka, átjárhatatlan utak a kategóriák között, későbbi fejlesztésre nagy cumi... Ha most vennék procit meg lapot, tuti AMD lenne a procim is, mert azonos áron kb azonos teljesítménnyel a későbbiekben fejleszthetőbb gépet kapok... -
H.O.D.
senior tag
Két kérdésem lenne hozzátok:
- Dun Niffelemben van mailbox?
- tegnap vérpistike módjára bevásároltam a 2 ingame petet. Hogy tudom őket levarázsolni? Mert az account alatt sehogy sem találom.gabranek: FefeeX jól beszél, AMD-t vegyél. AM3, 4 giga RAM, olcsó és gyors.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz FefeeX #29527 üzenetére
Mert köteleznek arra, hogy megvedd ezeket a peteket...
Ilyet akkor írhatnál, ha mondjuk egy új fegyót csak mikrótranzakcióval érhetnél el. Erről viszont semmit nem tudsz (és gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy ilyen nem lesz), így a hsz-ed sima vagdalkozás.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
H.O.D.
senior tag
Na, sikerült megtalálni a dögöket. Meg azt is kiszaszeroltam, hogy Dun Niffelemben nics maibox
-
H.O.D.
senior tag
-
FefeeX
veterán
válasz Viktor77 #29531 üzenetére
Vicces, ahogy állandóan nagy fanként minden kérdésben a Blizz védelmére kelsz (ha sz@rt csinálnak vagy szemetek, nálad akkor is ők az istenek), valamint mivel érezhetően nem szimpatizálsz velem, próbálsz állandóan fogást keresni rajtam, így gyakran keményen be is szívatod magad...
Nem, nem köteleznek, ettől függetlenül amit írtam igaz. Vannak olyan cuccok amikért a havidíjon felül még pénzbe kerülnek? Tudsz mondani még1 ilyen lehúzós játékot?
Tényeket, ne a tény nélküli oltáspróbákat adj.Tények: egyre kevesebb a lore, szar a WG, alli First Lieutenantként indul vagy 1 hónapja, és még sorolhatnám. Ahelyett, hogy javítanák, csinálnak boltot, ahol még több pénzt legombolhatnak az emberekről, közben előre nem léptünk.
Tendencia: casualnak eddig azért HCba legalább járni kellett, de megszerezhette a szinte legjobb cuccokat, amiért mások 2-3 hónappal azelőtt mondhatni vért izzadtak. Ezzel ugye kicsesznek azzal, aki kihagy 2-3 hónapot, hiába volt előtte komoly raider, egy casualnak jobb cuccai lesznek/lehetnek. Esélye van, hogy iLVL245-ös cuccokat lehet majd venni igazi pénzért? Hm, hadd gondolkozzam... Honnan is jutottunk hová? Vanillában epicet szerezni, most iLVL245öt szerezni...
A te hsz-ed, na az vagdalkozás... -
Cathfaern
nagyúr
válasz FefeeX #29534 üzenetére
Lehúzós? Tehát ha te bemész egy étterembe, ahol kérsz egy menüt, amiben benne van a kiszolgálás, meg a kaja, de nem hoznak gyertyát az asztalra, csak 100ft-ért, akkor az lehúzós? Szerintem nem, mert amiért fizettél azt megkaptad.
Egyre kevesebb lore... szerintem te nem questeltél Northenden, vagy ha igen, akkor valahogy átsiklottál a questek 90%-a felett, ami tömény lore. WG nem szar, hanem szándákosan van így, Arathoron mindig horda csinálja ezt. És pedig azért van így, hogy mert ellenkező esetben előfordulna, hogy az az oldal, ahol kevesebb player van, mondjuk 1 hétig nem is látná WG-s instákat. És frakció arányt nem tudja megoldani blizz (vagyis amennyit tehet, azt megteszi), mivel az az emberek "hülyesége" (idézőjel, mert mindenkinek szíve joga odamenni ahova akar, épp ezért is nem tud mit tenni Blizz).
Tendenciás részhez... ha neked a raidelés "vért izzadás", akkor ne raidelj. Tényleg ilyen egyszerű Ha megnézed, hogy a Blizz mit csinál, milyen filozófiát követ, akkor teljesen egyértelmű lesz, hogy pénzért sosem fogsz kapni olyan dolgot, aminek hasznát veszed combatban is, sőt, olyat se valószínű, ami combaton kívül könnyítené a dolgodat.
-
FefeeX
veterán
válasz Cathfaern #29535 üzenetére
"Tehát ha te bemész egy étterembe, ahol kérsz egy menüt, amiben benne van a kiszolgálás, meg a kaja, de nem hoznak gyertyát az asztalra, csak 100ft-ért, akkor az lehúzós? Szerintem nem, mert amiért fizettél azt megkaptad."
Ha egy étteremben a végösszeghez automatikusan hozzászámolnak 10%-ot, mint szervizdíj, akkor nem fizetek külön borravalót."WG nem szar, hanem szándákosan van így."
Aham, tehát normális és direkt dolog, hogy 2es tenacitynél mindenki max szinten kezd, 16 siege elindul, és 5 perc alatt vége van a csatának... Ez tényleg elmés.Bocs, rossz fogalmat használtam, nem lore akart lenni. Tartalom, tárgyak, szettek, grafika.
Bizonyos esetben igen, a raidelés vért izzadás, mikor egy hétig wipeolunk napi 2 órát. Aztán 3 hónap múlva kispista megkapja emblemért a cuccot, 3 napi játék után. Mit csinál, milyen filozófiát követ... Hm... Combatban nem könnyítené a dolgot? Nem tette meg ezt vagy 100szor? Epic fegyvereket napi questelésért, HC instában ilvl219 (nem csoda, hogy nem sokan járnak naxx10be, őket meg is értem)
-
Viktor77
titán
válasz FefeeX #29534 üzenetére
"egyre kevesebb a lore" Ugye szerinted. Ettől még nem tény. Sőt, most kezd el majd igazán beindulni.
"alli First Lieutenantként indul" Cath válaszolt, tájékozatlan vagy. Beszívattad maga. Na ez tény.
Casual kérdésre nem tudom mit mondhatnék. Mindig norrmális raider guildben voltam/vagyok, megvolt mindig a betevő epicem. De nem sajnálom senkitől sem, hisz ő is annyit fizet érte mint én. Napi 2 Triumphal aztán nagyon nagy móka lehet kiszedni egy teljes 232-es set-et. Ha kifarmolja, viselje egészséggel.
"Esélye van, hogy iLVL245-ös cuccokat lehet majd venni igazi pénzért?" Nem, nincs, megint hülyeséget beszélsz.
"Vannak olyan cuccok amikért a havidíjon felül még pénzbe kerülnek? " Maximálisan teljesértékű a játék ezek nélkül is? Őőő, várj, hadd gondolkozzam, nehéz a kérdés.
"Tudsz mondani még1 ilyen lehúzós játékot?" Igazából csak ilyeneket tudok. Az "ingyenesekre" bőven többet kell költeni, hogy elérj valamit, mint ez a szaros havidíj. De ezt majd Wolvi kifejti bővebben.
MOD: Ja, mégvalami. Szimplán irigy vagy?
MOD2: Majd megtanulok számolni.
MOD3: Ja, és ez a szar szemét Blizzard minden év végéig megvett Pandaren pet árának felét jótékonysági célokra utalja (más kérdés, hogy én inkább a KT pettel csináltam volna ugyanezt, az "coolabb", többen fogják megvenni).Na, még egy legutolsó. Én fagyok a hülye f..., hogy egyáltalán reagálok a hülyeségeidre. Elnézést kérek mindenkitől, ezentúl egy szót sem szólok.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #29539 üzenetére
Illetve ha /bow -olsz neki, akkor ő is odafordul, összeteszi a kezét és meghajol. Nálunk a guildben sokan megvették, és élvezik a kb 4 doboz cigi árát, mert poénos és aranyos. Semmi több. Az, hogy még mellette a fele jótékonysági célra megy csak plusz.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
pachito
őstag
Eddig a kis KT a legvagányabb minipet. Legkirályabb dolog a spectral tiger után.
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #29537 üzenetére
A MOD3-ra reagálva, ezen mi is elgondolkoztunk a WoW-os baráti társaságban s szerintünk egy kicsit parasztvakítás. Azt így előre aláírom, hogy a semminél több. A kis pénz is pénz. De ha annyira nagylelkűek akartak volna lenni, akkor a 10 euróból pl. 8-9 eurót is felajánlhattak volna, hisz nekik minimális az "anyag költség" vaagy akkor maradjon az 5 euró, de pl. 3 évig, vagy akkor a mini KT után is járjon az 5 euró. Valamint az európaiaknak találhattak volna egy európai szervezetet. Nem sajnálom a Make a Wishtől, félre értés ne essék, abszolút megérdemlik, de én egy picit jobban örülnék, ha pl valamelyik szegényebb európai ország gyerekein segítenének (pl Magyarországban is a rákos gyerekeket segítő alapítvány).
Valamin szerintem is a mini KT a királyabb, karácsonyra lehet hogy meg is lepem vele magam.Szóval szép-szép dolog, de szerintem nem azért teszik, mert a cél nemes, hanem hogy legyen egy kis média hátszél ebből is.
-
nak0n
aktív tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Arnold2 #29542 üzenetére
"Szóval szép-szép dolog, de szerintem nem azért teszik, mert a cél nemes, hanem hogy legyen egy kis média hátszél ebből is."
Szerintem nem árulok el túl nagy titkot azzal, hogy a gazdag emberek, illetve nagy cégek az esetek 90%-ban a média hátszél, illetve a jó hírnév miatt adakoznak. Kivételek persze mindig lehetnek, de ez az általános.ratex-el pedig én is tökéletesen egyetértek
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Lehet, hogy már öregszem, de nem emlékszem hogy ilyesmit mondtam volna, nagy kár mert így már fele annyira kemény a hozzászólásod. De kérlek javíts ki ha tévedek...
De akkor leírom még egyszer röviden, hátha: Szép tőlük, hogy adakoznak, csak kár hogy nem a nemes cél érdekében.(#29545) Cathfaern: Persze, hogy nem mondasz újdonságot. S ez a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Valahogy gondoltam, de akkor fogalmazzon rendesen. Általában fát lehet vágni a hátamon, de azon kevés okok egyike, amiért fejszét rántok az ha kiforgatják a szavaim.
Valamint tőlem azt csinál a Blizzard amit akar, úgy sem lehet tenni ellene semmit. Ha nekem valami bajom van a WoW-val akkor a barátaimmal beszélem meg s nem itt. De kivételes itt is megosztottam egy véleményt.
S itt van még egy: régóta olvasom a topicot és úgy látom, hogy csak kérdezni szabad a játékról. De ha már valami kritikát, ne ad isten egy negatív véleményt mondasz, felvillan a "mit sírsz sziréna".
S ez most nem rád vonatkozik Petie. -
bobace
addikt
válasz CactuS #29540 üzenetére
Nálunk is IF közepére kirakta a KT-t meg a pandát egy tag, annyira jól néztek ki. ÉS ami a legjobb hogy nagyobbak mint egy gnóm, fogtam a hasam a röhögéstől, mikor a gnóm ott állt mellette
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest