- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz tomazin #30247 üzenetére
Ilyen esetekben általában a hardvered adatait kéri be a Blizzard a klienstől; de a mostani adatgyűjtésről nem mondtak semmit.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
slayer006
addikt
melee dps -nek (DK) milyen cloakot vegyek emblem of triumph -ért?
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
H.O.D.
senior tag
válasz Wolverine #30251 üzenetére
X-Perl, vagy Pitbull a jobb unitframe szerintetek? Vagy esetleg van nevető harmadik?
Wolverine: Én úgy tudom, hogy verzióváltáskor mindig csinálnak egy statisztikát, hogy legyen rálátásuk a konfigok minél szélesebb spektrumára. Enélkül kicsit több bugfixre lenne szükség, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz H.O.D. #30253 üzenetére
Shadowed Unit Frame szerintem visz mindent jelenleg. Pitbull 3-as verzióját csak foldozzák (ha foldozzák még), 4-es meg fejlesztés alatt (bár elérhető). X-Perlt karbantartják, de érdemi fejlesztés nagyon régóta nem történt.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
TiMoN
senior tag
Nemtom mi van mostanság, de észrevettem h patch óta több a random dc-m. (spontán kivág)
És észlelek erős fps csökkenést 25-s raiden IC-be ToC ba. Normal esetbe 40-60fps.Ami még zavar hogy addonokkal erősen csökken az fps. Ha kikapcsolom simán tartja a 25-t fight alatt. Melyik addon ronthatja az fps-t?
-TiMoN-
-
Viktor77
titán
válasz Guargumi #30258 üzenetére
Nálam is ez van. Az új instákban gondol egyet és kivág. Arról nem is beszélve, hogy van, hogy csak 3-4-edszerre tudok belogolni, mert elötte wow error, ahogy megjelenik a karakterem. Ami azért érdekes, mert a sokadik belogolásra sem változik semmi, mégis beenged, elötte párszor meg nem.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
Van egy apró, nem erőforrásigényes addon a WoWInterface-en, a neve Addon Profiler. Ez képes nyomon követni, melyik addonod gyilkolja le éppen a masinát
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Viktor77
titán
Nem szoktam ilyeneket beírni, de HC Anub down! Sajnos én csak 7%-os try-on voltam, de ma lement végre. 43 try maradt. Akit érdekel, itt egy log a killről.
MOD: Nem rég kaptam a hírt, elméletileg lesz videó is.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Viktor77 #30261 üzenetére
akkor most gondolom,jon az alone.
mas :
Hunger for Blood nerf volt már 3.3 ota vagy csak terv ?
Eleg vicces,hogy 3-4 232-es cuccom is van,245 felett pedig csak ketto,de beallok koralon vagy saurfang moge es ket gombot nyomkodva 9K dpsMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hjamal
csendes tag
Hellosztok!!
tudnátok segiteni???
belépek a wow ba jáccok egy dbig fél ora körül és egy szinű lessz a képernyő és ijen hangot ad ki a gép: trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! pls help!!"Blue is the colour, football is the game..."
-
CactuS
Arcképgyáros
Nagyon nagy gratula hozzá! Kíváncsian várom a videót. (Bár nálunk most megint visszaesett a toc25H, Faction Champion megszivatott egy retri-rugó-warrior trióval ezen a héten minket )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Guargumi
tag
gz
a két rugó dps nem semmi, gondolom velem van a baj, én megközeliteni semtudom a 10k t.ICC25 ben elvéreztünk a csajon....kevés volt a dps
volt már rugó nerf, de nem lényeg, ott vagyunk ahol kell
Morrowakárkit csak 10 ben nerfelték, 25 ben nem.
[ Szerkesztve ]
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Guargumi #30269 üzenetére
10esben sem értem, hogy miért, nálunk is csak elsőre okozott meglepetést, hogy ekkora rangere üt, és paráztak a healerek, 2. körben kis túlzással slakcelve ki lehetett healelni.
Egy kérdés: Azt lehet tudni, hogy 10esben (hardon) illetve 25ösben hogy fog esni és hány darab saronite?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Skizz
addikt
Hogy lehet shatiban pl. a terrace of light vagy a lower city exalted?
-
kovsol
titán
most kaptam ezt a levelet:
Dear Customer,
Your account XY has been locked due to a chargeback on the monthly subscription for your Account.
Due to this reason the recurring payment has been removed from your account along with the option to access the payment pages.Please contact WoWpaymentsupporteu@blizzard.com as soon as possible providing your Account name so they can investigate the chargeback and provide you assistance in this matter.
egyik haverom kártyájával volt töltve egy hónap és azzal van most gond, de azóta töltöttem a sajátommal is :S
mit kellene tennem ?May the Force be with you!
-
Arnold2
őstag
válasz kovsol #30275 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a chargeback azt jelenti, hogy a haverod vissza rendelte a pénzt.
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól tudom akkor a VISA kártya tulajdonosok 6 hónapig visszamenőleg visszahívhatják a pénzüket ha online vásároltak. S ez ugyebár nem tetszik a Blizznek.
(Hehe ha valaki ki akar szállni a WoW-ból az utolsó fél év ingyen volt s garantált, hogy nem léphetsz vissza )
Szóval mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot a megadott e-mail címen, s várd meg hogy mit kérdeznek, milyen infókra lesznek kíváncsiak (már persze ha az e-mail és a benne leírtak valódiak).[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Hát én is inkább eladtam volna, ami meg is történt az én esetemben, mert másképp nem tudtam volna leszokni a játékról
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ígyvanferi
addikt
Lehet még valahogy group questhez társat találni?
Ez a Random Lich King Dungeon dolog 80 alatt is használható? Nyílván az Emblem nem, de a pénz, xp mindig jól jön.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz ígyvanferi #30279 üzenetére
80 alatt is kapsz és 2 emblemet az első aznapi random dungeonért.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
laci666
senior tag
Hi.
Tud valaki segíteni Dun Niffelembe lévő nagy dögöktől hogy lehet vásárolni.
A q-ket végig csináltam sőt fel repuztam magam The Sons of Hodir exaltedig de még így se találom itt a vendort.Nem tudok egyikkel se beszélni.
Nem tudom mit ronthattam el.[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Peti78
őstag
sziasztok dk pvp ben hogy érdemes leginkább gemezni? hit rating menniyre fontos pl? vagy a crit? esetleg ap+crit vagy ap + hit?
kösziBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
laci666
senior tag
válasz laci666 #30283 üzenetére
Megoldottam egy fránya q-et el bujt a táskámba és csak az hiányzott
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
ígyvanferi
addikt
válasz Cathfaern #30281 üzenetére
72-es a papom, úgy hogy ez általában össze szokott jönni.
Tetszik ez az új rendszer. Egyrészt a bónusz pénz, XP, Emblem, és az is, hogy sokkal könnyebb csapatot találni. Bár nem tudom, outlandi vagy még kisebb insták esetében mi a helyzet, itt 20-25 perc alatt összejövünk 5-en, és nem csak a kismillió DPS DK-kat látom a listában.
[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, lassan 1 éve nem játszottam vele, újra elővettem.
Változott a telepités menete? Először feltettem az alapjátékot, és utána letöltött vagy 4GB-t. Akkor most mind a 2 kieget is feltette? Már nem kell megadnom a serialokat?
Ill a gamecard kódjait most hová kell beirnom?
Köszönöm a segitséget előre is.® visions created with passion
-
sasa311
veterán
Valaki tudna mondani egy UI átalakító addont?
Annyit kéne csinálni, hogy eltűnjön minden Blizz alap UI-ja és nagyobb "terem" legyen healerként. Pl. a party interface tök fölösleges, van gridem, stb.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
bélanéni
őstag
Lenne egy kérdésem. Elvileg van egy új dungeon-kereső rendszer a 3.3-ban, hogy könnyebb legyen csapatot verbuválni/találni instához. Leírnátok, ez pontosan hogy működik és hogy tudom előcsalni? Köszi!
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
efge
aktív tag
válasz Uzmany #30288 üzenetére
inditsd el a jatekot, ha kell meg neki valami akkor majd letolti a blizzardupdater-rel. mostani allas szerint kb 15 gigas a wow folder
serialt nem kell a jatekban megadni. csak a weboldalon, battle.net / user management. gamecard kodot ugyanittA tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
bélanéni
őstag
Azt nem tudom elképzelni, hogy ha bepipálom hogy XY instába akarok menni, akkor ki lesz erről értesítve és hogyan, továbbá hogy kerülök az insta helyszínére, gondolom oda kell mennem ahogy akarok.
Tehát mondjuk bepipálom hogy oda akarok menni, akkor ki kap erről értesítést, aki ugyancsak bepipálta korábban? Illetve fordítva én is kapok értesítést ha valaki bepipálta utánam? És akkor meghívom partyba?
Légyszi fejtsd ki kicsit bővebben!
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Viktor77
titán
válasz bélanéni #30294 üzenetére
Ha megnyomtad, megjelenik egy kis szem a minimapnál. Látod kik csatlakoztak eddig, ők is oda mennének ahova te, vagy randomoznak. Ha megvan mindenki, kér egy megerősítést, leokézod (itt látod, ha esetleg már halt boss az instában, és ha ez nem tetszik akkor nem fogadod el), és beteleportál az instába. Ha mégis visszadobna, akkor jobbgomb a szemen, és teleport. Nem kell gyalog menni sehova. Ha végeztél, vagy kilépsz a partyból, vagy megint kis szem és kiteleport. Mindkét esetben visszakerülsz oda ahol voltál.
A party automatikusan alakul, a szerver sorsol melléd embereket, megfelelő role szerint.[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
válasz bélanéni #30250 üzenetére
Valami gond lehet nálam
Feltelepitettem az alapértelmezett mappába, utána egy csomó mindent letöltött. Utána hiába kerestem a Program Files mappában, nem volt ott, pedig odatelepitettem. Végül megtaláltam a User\Public\Games mappában. Ez igy van nálatok is? Átrakja magát oda?Inditom, de hibaüzenettel elszáll... ERROR #121 (0x85100079) Version Mismatch
® visions created with passion
-
dltpwnz
aktív tag
Helo azlenne a kérdésem hogy mi okozhatja azt hogy wowozás közben kifagy a net de hogyha kilépek a játékbol aztán vissza megjavul.
Amikor kifagyok játékba teamspeak még megy szoval a kapcsolat nem szakad meg.
Addonjaim : Healbot , Questhelper.
Wifi netem van.
Válaszokat előre is köszi. -
kenwood
veterán
E2160-at szeretnék lecserélni.
Wowon kivül semmivel nem jatszom.
Neha felrakok 1-1 jatekot,de azok miatt nem koltenek.
Melyik a legjobb valasztas nekem? (Win 7,4 giga ram,8800 GTX 768 DDR3)E8x
Valamelyik olcsobb Q (6600,8200,9300) ?
Ha esetleg sporolnek es 6 helyett csak 4 mega Cache,az mennyire erinti a a wowot?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest