Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz AlexWolf #8180 üzenetére

    Ok, ügyes vagy, forgasd ki a szavaimat, köss belém! :P

    Valóban nem kötelező fizetni érte, de ez egy alapvetően jó játék, ami szerintem megérdemli, hogy fizessünk érte.
    Sőt! Én semmit nem kérek ingyen, úgy vagyok vele, hogyha Ők (WG) szolgáltatást nyújt felém, akkor nekem "illik" ezért fizetnem, mert pénzből él az ember.

    Továbbá:
    Akár dfsz kolléga, akár én, mikor írtuk, hogy úgy en bloc nem élvezzük a játékot?
    Mikor írtuk, hogy "mocskos, szemét, gerinctelen artyk"?
    Egyszerűen leírjuk a tapasztalatunkat; minél magasabb BT-ben van az ember, annál nagyobb eséllyel döntik el az artyk a játékot, ami egy alapvetően tankos játékban nem jó dolog.
    A WG korábban nyilatkozta, hogy azért nem rak be fél-lánctalpas, meg hasonló support egységeket a játékba mert "nem elég tankosak" - hát ha már itt tartunk, az arty sem az, max. lánctalpakon gurul...

    Lehet, hogy sokan egy vállrándítással elintézik, ha "vánsháttolják" őket az artyk, de sokan nem, erről számos külföldi fórumon is "sírnak".
    Nem írjuk, hogy "kötsög WG, meg kötsög arty", de mintha egyre inkább nekünk nem tetsző irányba haladna a játék, ennek adunk hangot ezen a fórumon - ami ugyebár arra való, hogy leírja az ember a gondolatait.

    Egyébként végleges véleményt majd a 8.6 kiadása után kb. 100 csatával fogok mondani, addig elméleti dolgokról értekezünk itt.

    És igen, ha fizetsz valamiért, lehetnek elvárásaid, ez mindenre termékre igaz, amiért pénzt adsz ki!
    Más kérdés, hogy ezt a játékot ingyen is lehet játszani, így azok is véleményt formálhatnak, akik nem fizetnek - és igen, akkor már nekik inkább nincs joguk "sírni", mert nem fizetnek érte, és ezt pont hogy fizetősök miatt tehetik meg!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák