Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz fradi81 #72781 üzenetére

    Agyhalottaknak spotolni? De mondok jobbat, szerinted miért csak 3e kv220-t osztottak ki az ákció során? Néha megkérdeztem jobb játékosokat, hogyan állnak a napi küldetéssel? Ha valaki megemlített bármi negatívumot, az mindig a spot része a küldetésnek.

    A többi részét viszonylag könnyű volt összeszedni. A spot valami borzalom nehéz. Néha becsúszott egy-egy prokhorovka vagy campinovka nap 5-8e spottal egy csatában, akkor könnyebb volt, de általánosságban egy kínszenvedés. A legjobb prokhorovka volt, az egyik oldalról, ha fel tudtam menni oldalt a bokrokhoz, akkor tarolás. Campinovka meg kétesélyes, mehetek én és felvillanthatom a fél ellenséges csapatot, ha a jutalmam mondjukk 500 spot, mert a derék tomatovicsoknak nem elég 10-15 sec becélozni és pontosan lőni, vagy pattanót lőnek, de leginkább le se sz.rták a spotot, szerintem sok észre se vette, csak ment a hegy felé vagy vonult a házakhoz, ők meg nem állnak lőni.

    Szerintem aki sokat megy light tankkal az totál leszokik a céltalan korai spotolásról., sokkal inkább használja a tankot sebzés kiosztására és ha kell a csata végén még mindig lehet hasznosan spotolni, akkor még értelme is több van.

    Természetesen, tudom, tudom, hogy itt a fórumon csak spot bajnokok vannak, minden csatában több ezres spottal, csak valahogy nekem meg sokaknak nem megy ilyen módon...

Új hozzászólás Aktív témák