Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz KaLeun #33721 üzenetére

    Ma már nem vagyok hajlandó arty-ba ülni és szégyellem is magam miatta, hogy anno elmentem a GW Pantherig, illetve a francia arty ágat elkezdtem a Bat arty miatt, de már kitörölném a statomból, ha tehetném. Nem írok csúnya szavakat, de ez az egy rákfenéje van ennek a jó kis játéknak az én szememben, minden mással én abszolút meg tudok békülni. 0-ás lövések, 15 TD egy oldalon, mind kezelhető, de ez a mocsok arty dolog számomra a játék elrontója. Mint írtam nem ülök arty-ban, de megnéztem két jó játékos arty játékát a napokban több videóban is. Beszélhetünk nyugodtan nagyobb célkörről, de olyan pontosan oda talált a lövések 90%-a a tankra, ahogy kell. Semmit nem jelent a nagyobb célkör a szóródási buff óta. Egyáltalán nem véletlen, hogy újra egyre több az arty-s, mert sajnos kezdenek erre rájönni. Simán kiszednek bárhonnan, bárhogy mozgok is. Undorító, hogy harcolsz egy tankkal és szépen lenyomod és után odavirít egy 1000-est az arty és véged, még ki se tudod élvezni, hogy ügyesen sikerült kijátszanod az ellenfeled.
    Sose fogom megérteni mit lehet élvezni az arty-zásban.

    A Port pálya kivétele kellemes meglepetés, nagyon nem szerettem. Régen az egy pálya letiltása volt kitalálva, amit én üdvözölnék. Nekem ennél több nem is kellene. El Halluf pápá lenne, bár kíváncsi vagyok mit sikerült rajta változtatni, hátha jobb lett most.

    Megint kipróbáltam az E-100-at a tesztszerveren és mindig megállapítom, hogy hihetetlen jó tank. Élvezet vele menni, természetesen arany nélkül is. Én bátran ajánlom mindenkinek, nekem sokkal jobban bejön, mint pl. az IS4.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák