Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    Néhány megjegyzés.
    Aki úgy gondolja, hogy egy alapvetően pénzből élő csapat nem tesz semmit azért, hogy fizessenek a játékosok az már bocsánat, de nagyon naív.
    Ezt a célt erősíti, szolgálja a sok sok új prém tank, illetve maga a játékmenet is. Persze, vannak jó játékosok, hogyne lennének. Ismerik a pályákat, tudják mikor mit kell csinálni, ezt senki nem tagadja. Ehhez bizony kell a sok-sok meccs, tolni egész nap stb. De bizony az RNG nem kis mértékben avatkozik bele a játékmenetbe, illetve a sok bot is ugyanezt a célt szolgálja.
    Az, amikor egy AT8-cal (ritka kivétel, örülök, hogy van még 2-3 T6-os a pályán velem együtt, nem csak én) egymás után 9 lövés pattanik egy szaros nulla páncélzatú Roverről, majd szemből (!!!) ledurrant egy lövéssel, az mi, ha nem RNG? Amikor egy M12-vel telibe lövök közvetlen közelről egy LTTB-t és semmi nem történik, az mi ha nem RNG? Kapáslövésből durrantanak le olyan tankkal, amivel én 10-ből 8x mellélövök 3m-ről, ő meg lekapja a félmilis kupoladarabot ami kilátszik? Vagy amikor átlő az ember a közvetlenül előtte levő célponton stb-stb. Ilyenkor a játékbeli fizika kikapcs, RNG dolgozik, mert csak. Ha ez így működik, akkor majd biztos nem figyeli a rendszer azt, hogy ki mennyit "tol" bele a játékba, támogatandó a WG-t. Nincs ezzel semmi baj, pénzből élnek, ettől még lehet szórakozni, csak ne dugjuk homokba a fejünk, hogy nincs ilyen.
    Nézem néha az emlegetett sztárok yt videóit. Komolyan, gyakorlatilag soha nem találkozom olyan szitukkal, mint amiket felraknak. Oda-vissza gurulgatás, óvatos lövések, visszabúj stb. Ezek olyan szép mesteri szituk, amik a gyakorlatban nálam soha nem fordulnak elő. Puffantok egyet, már rajtam is van a fél ellenséges csapat, semmi óvatoskodás meg taktika. Hiába vannak mögöttem társak, lerohannak simán. Ők olyan szitukból jönnek ki így nyertesen, ami az én meccseimnél csak álom. Meg spotolás? Úgy, hogy tőle méterekre gurulnak el és nem veszik észre? Én tök mindegy mivel vagyok, melyik bokorban, fél pályáról észrevesz gyakorlatilag bárki. Bármivel legyek is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák