Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
A 9-es ultra széles kamerája tud 4 centiméterről makrózni. Bár a főkamera kétszeres nagyítás esetén csak telefonon nézve a nagyobb háttérelmosás miatt jobban mutat.
A videóban elhangzó infó fals. A 9-es is tud a lencsék között váltani 4k30fps ig. Kisebb felbontás esetén 60fps-nél is. 4k60fps-nél fogy el a lehetőség a váltásra. -
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
En ezt sosem neztem, mert nagyon ritkan hasznalok uwb lencset. De mi ertelme van az ultraszelesnel az autofokusznak?
-
janeszgol
félisten
-
Az amúgy sem érces kamerás képességek ami az Asus telefonjait jellemzi , most tavalyi kilences után az ultraszéles kamera viszont fix fókuszos lett … Miért , mi ebben a logika ?
Az viszont sajnálom , hogy a pletykák nem lettek igazak , azaz 5000-es telepet bele szuszakolni kis készülékházba , de nagy lépés lett volna az Asustól.
Ettől függetlenül nekem is tetszik a telefon . Szerintem szuper lett. -
Pacee87
aktív tag
Csak röviden (ha hosszabban vagy rá kíváncsi, akkor privátban), mert untatni nem szeretném itt a népet...
Volt/van egy SGS8-aminek a vásárlása előtt a Samsung ÜSz-nél írásban rákérdeztem, hogy mi a helyzet a vízállósággal kapcsolatban, mi történik, ha akksit/kijelzőt kell cserélni. Persze-persze, akkor is vízálló marad a telefon.... Sajnos sikerült egy kijelzőtörést összehoznom, Samsung Storeban javíttatva, majd amikor (utólagosan sajnálatosnak vélem, de) szándékos, nagyjából 30 Cm-es és ugyanennyi másodperces medencés kaland után beázott a SES storeban garanciálisan javított telefonom többé már nem voltam ügyfél... És grátiszban még azzal is megfenyegettek, ha ezt bárhol leírom, akkor ők perelnek be engem! -
doooo
veterán
Hát... nem túl rózsás ajánlat, véletlenül sem. A beígért, vérszegény, 2 főverzió frissítés sem segít ezen.
-
peti85
senior tag
Ebben is van gyárilag hívásrögzítés mint az előző két generációban?
-
Dzsencsi
újonc
válasz
cinemazealot #4 üzenetére
2 év fő verzió 4 év biztonsági
-
Silentfrog
veterán
Én onnan tudom hogy nem megy le az ára hogy nagyon sokáig szerettem volna Zenfone 8-at sosem volt olcsóbb 170 ezernél. Most 2 év múlva használtan is jóval több az ára mint 100K . Tehát ahogy te is mondod erre nagyon sokat kell még várni hogy akár használtan is 100 ezer legyen.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
janeszgol #30 üzenetére
Lehet, hogy a bolti garanciával jobban jár, mint amilyet utolsó mocskos geci a Samsung Magyarország ilyen téren kínál... Aki Samsung terméket vásárol, azt úgy tegye, hogy olyanra, hogy garanciára ne számítson! Tehát baromira nem éri meg kifizetni a Samsungnak megfelelő viszonteladók felárát! (Az SGS8-at is szerettem és az SGS9-et is szeretem. Akad egy Samsung TV-m is a háztartásban. Az ÜSz és a magát magyarnak hazudó Samsumg ügyfélszolgálat, viszont lesz kedves megdögleni a vezetővel az élen! Tróger utolsó moslék emberalatti lények)
Sorry a kiakadásért, de a tények azok tények....
-
neopeti
tag
A Zenfone- nak nem megy le az ára!
Azt várhatod, hogy te 1 év múlva majd 100-ért veszel egyet.
A Zenfone 9 a tavalyi modell, aminek még mindig 320 az ára , pedig már 1 éves.
A Zenfone 8 ami 2 éve még mindi 200 ezer .Ja ,Aqua ba Galaxy S23 at veszek 246 ért 2 év garival..
Tehát ez nem kicsit túl van árazva
-
Pacee87
aktív tag
Én előrendeltem, hogy ne vágjam falhoz SGS9-emet, ami mostanság szeret szórakoztatni....
(Tepsit köszönöm, de ne javasoljon helyette senki.)
-
batai15
félisten
Végre van qi.
-
ddaydome
senior tag
Én nem értem a fanyalgókat, korrekt vasat kaptok, korrekt a kamera képe, van jack, jó a méret. Ez ennyibe kerül.
Tudtok Androidos vonalon még egy ilyet ennyiért Hi-Res audioval, tokkal USB 3.2-vel?
És most ne jöjjön senki a szürke importos PIstiGSM ennyiért adja hasonlattal.... -
axel1995
csendes tag
Az aqua s23 nem hiszem, hogy gyártói garanciával lenne, különben nem lenne 260e és 355e forintért is feltüntetve. Utóbbi lehet a rendes garis csak.
A frissítés itt gondolom úgy lesz, hogy pár hónap múlva jön a 14 és utána egyszer majd megkapja a 15-öt is, ami jelentősen elmarad a vetélytársaktól
-
judas13
addikt
Jó drága. Inkább iPhone akkor. Akár a mini vagy a sima 6.1 collos.
-
Cecevok
tag
Nem tudom milyen vonalzótok van a szerkesztőségben, de ez szinte egy az egyben az "alap" iPhone méret. Hogy jött az iPhone mini-vel való összehasonlítás?
-
paatrick
őstag
Rákerestem most az S23-ra, 230e-től indul, megbízható boltban 260e-ért már van az Aqua-ban is. Ez meg 100 ezerrel drágább
Ráadásul kép alapján ugyanaz a hátlap mint a tavalyi, tehát le/elkopik, kifényesedik.
Ez már egyéni vélemény de nekem ez a túlkompenzált kameraakármi ami körülveszi a fél centis tényleges kamerát elég röhejes.Ki is húzom a lehetséges következő telefon listáról, pedig kicsit akarnék
marad az Xperia 10 V 200-ért, vagy 2-3 hónap múlva az 5 V. Azt még lehet érdemes megvárni.
-
DS39
nagyúr
A tárhely bővíthetőség hiánya miért negatívum?
Az összes mai (és tegnapi) csúcstelefonra igaz, iPhone esetén sem szokás felróni hibának.
256 ill. 512 GB bőven elég. -
janeszgol
félisten
Tetszett? AJÁNLOTT!!!!!!!!!!!
-
CabalX
aktív tag
Pixel telókkal általánosságban az a "bajom" hogy Samsung által fejlesztett Tensor-ra átkeresztelt Exynos mag van benne, ami ahogy írtad 5G-re nem jó, jobban melegszik és merül a Snapdragon 8g2-höz képest .
Illetve nincs csak "bolti" garancia itthon - ez főleg a 7es széria kamera üveg szétrobbanásai tükrében int extra óvatosságra.Felírtam a listára azért, köszönöm a tippet.
Az Asus mintha picit több év security update-et adna mint eddig - a 2 fő verzió maradt de a 4 év security update az mintha több lenne.
Jó lenne ha a Sony is megemberelné magát, mert az Ő telefonjaik még drágábbak. -
Luser2000
addikt
Nincs eSIM támogatás???
Érthetetlen számomra. -
babkukta
senior tag
-
-
CabalX
aktív tag
Július 31.-ig írja az Asus webshopja az előrendelői tárhely duplázási akciót.
Addig jó lenne ha kiderülne több részlet az Xperia 5 V-ről (az árától tartok ott is) mert az illetve a Zenfone 10 versenyzik nálam azért hogy jó pár évig a telefonom legyen. (S23 elbukott a jack hiánya és az agyon bloat-olt OS miatt).
Ami zavar mind a két gyártónál a kevés/rövid support - nem kell 5 év OS update de 2 verziónál többet kiköhöghetnének magukból azért az árért amit elkérnek a telefonjaikért. -
Hallosz
senior tag
Ami számomra fontos egy telefonban azt mind hozza, hangminőség, térerő, méret, a kijelző (nem vesz vissza), nem melegszik, 3 év gyártói garanciával.
Inkább ez mint az a Pix7a ami nálam volt, az ugyan jól fotózott, amúgy minden másban tele van kérdőjelekkel, mindezt bolti (Alza) garanciával.
-
sfefe
addikt
S10e van vártam ezt de marad az s10e....
Ez a 68mm szerintem nagyon keskeny, lehetne 70-71 és mondjuk 140 magas. ..
Kamerában sem vmi húde.... -
klaya86
senior tag
Melyik középkategóriás telefonban van 144 hz-es amoled, snapdragon 8gen2, vezeték mentes töltés... Stb.? Nem védeni akarom a telefont,de a kamerát leszámítva abszolút csúcs telefon. Igen a kamera nem az erőssége,de nem is gáz. Átlagos. Ha azt nézem, hogy 60al olcsóbb,mint egy s23 , úgy hogy jár hozzá töltő is, egyáltalán nem rossz vétel. És lesz ez még olcsóbb is valószínűleg.
-
realist
őstag
Külföldi oldalak szerint a belépő model 800 EUR áron nyit, ami jelenleg kb. 297e Ft. Persze mifelénk az élet mindig drága, ebben megelöztük a dekadens nyugatot.
Jól néz ki, a fényképező sajnos gyenge, a 2 android főverzió pedig szintén jelentős ügyfél "élmény" lemaradásról tanúskodik.
Volt zenfone 8 tulajként persze eleve nem fenyeget a veszély, hogy az életben még egyszer asus terméket vegyek. -
Achar
tag
Üssetek agyon... De, most olvastam az index tesztjét is, mintha az időgépet találták volna fel, olyan cikket írtak róla . Pedig nem. Egy sima középkategória, csak azért mert Asus, már 300e. Sebaj, majd 1 év múlva blekk frájdej alatt 100ért...
-
vendingo
veterán
Inkább eg pixel 7a jobb kamerával fele ennyiért.
-
Az S10e-nek 3 évvel a megjelenése után már bőven elviselhető volt az árfekvése a használt piacon és akkor még volt rá szoftveres támogatás. Kíváncsi vagyok ezzel mi lesz a helyzet e téren?
-
Thom!
veterán
kamera gyenge nagyon
-
Wilks
tag
Egész jó kis telefon.
És kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Maradt az apró méret, erősödött a hardver, nem melegszik túl, de fotózásban közepes.
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest