Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz peterson79 #208944 üzenetére

    Jó kis összefoglaló. Annyit azért hozzátennék, hogy előtte mindenki nézze meg, hogy nem rombolható-e a ház, ami körül elkezdene fogócskázni a wt-vel. Plusz van ilyen lassító izéje, amit ha be tud vetni (van neki éppen, vagy eszébe jut a játékosnak), akkor azért már elég nehéz elbújni előle a ház mellett, mert annyira nem lomha. Valamint tud energiabombát is "dobni", ami ha low hp-d van, akkor simán kinyír (nekem volt ilyen killem is). És ezek házon keresztül is hatásosak, szóval nem tudsz elbújni előlük, max. eliszkolni a hatókörükből (ami nem túl nagy).
    T55A-val az elején érdemes a lightokat rammolni. Általában lőni sem kell, simán meghal, főleg ha turbó üzemmódban vagy. Bár volt, hogy megszivatott, és kifordult előlem. :)
    WT-vel már csak azért is megéri a killre menni, mert amikor felveszik az energiát, akkor minden t55 visszakap valamennyi hp-t. Simán lehet, hogy az addig egylövéses tank kétlövésessé válik (és valamennyi rng itt is van, szóval tudsz róluk pattanni, láncolni őket sebzés nélkül).

Új hozzászólás Aktív témák