Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz CHaooSS #18426 üzenetére

    Én FV215b 183-al lestem, hogy leppattantam. HESH-el. Utánna áttáraztam az egész service ablakot. 8 AP 2 HESH 2 HE. És onnan már nem pattogott nagyon. Meg egyből megvoltak az 1000 damages lövések is. És ami meglepett, hogy kapáslövések találtak be úgy, hogy leesett az állam.

    Gyerekek: Ez a 113 valami kurvajó! IS-7 elbújhat mellette. IS-7-el T110e3-e4 parancsnoki kupolájáról rendszeresen lepattanok, egyszerűen szemből nem tudom vele átlőni.. Béna vagyok, ez van. Na de a 113.. Mint kés a vajat. Szokásomhoz híven teszten is normális módon használom a tankokat, és baromira meglepett, hogy úgy kaptam szét ezt a mumus TDcsaládot, mint foxi a lábtörlőt. Valami álom. F155-öt 10 méterről az orrával pattintottam.. LOL néztem én is és nézett klántársam is. Befejezem a 3 most T8-T9en álló ágat, és egyből fekszem neki ennek a masinának. Álom ez a gép. Egyetlen negatívuma eddig, hogy az ágyút lefele, hát na, semennyire nem lehet gyakorlatilag dönteni. (Tegyük hozzá, hogy a 4 skilles Type59 legénység is sokat hozzátesz az élvezeti értékhez...:P )

    Klántársam erre a Conqueror GC brit 10-es artyra izgult rá. Azt mondja, minden lövése pontosan oda ment, ahova kellett. Egyedül az nem volt okés, hogy baromi lassú a lövedék. De kurvanagyot durrant...

    És:

    Hát nem tudom. Szegény SzuperPunci lehet eladásra kerül. Nagyon vívódom rajta. Az úgy ugyanaz maradt a tank lényegében nem javult semmit. A Type59-nek az élvezeti értéke sokkal magasabb, míg ezzel csak akkor megyek max, ha épp rám tör a farmolnom kell láz, és a Typeomat szétlövik. De még ilyenkor is inkább megyek a T34el egy kört...Kerüljön élesre a 8.8, és elválik mi lesz ebből...

    Valamint várom ezt a T30-at. Meglett tegnap végre T28 Proto-ra a 120mm T53 ágyú. Kb ez van a T34-en is. Meglesz a T30, kíváncsi leszek, milyen lesz. A 120-assal kb olyan kell legyen, mint a T34 volt régen 9esként. (Legalábbis remélem) Jó ez az ágyú, végre nem kell gondolkodni, meg hosszan célozgatni és imádkozni ezzel a TDvel, hogy simán szemből átlőjek egy IS-3-at... Így már egyből más a T28 Proto élvezeti értéke. Kár, hogy kurvalassú, így néha úgy mászom körbe vele a pályát, hogy ellenfelet sem láttam... (Az poén volt. Elindultam a lajhárral, és a csata győzelmes végéig ellenfelet nem láttam. Egyszerűen rossz iránya mentem, kivételesen akkor senki nem jött arra, pedig szokott egy két med stb. arra táncolni.. Ennél már csak a T95 lehet lassabb...) Messze van még az az elit státusz rajta.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák