Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Atlantis #16931 üzenetére

    "Felmerülhet a kérdés, hogy ez a "kedvező besorolás" vajon milyen paraméterek alapján történik, mit néznek?"

    Szerintem egyszerűen azt akarják, hogy a játék adjon sikerélményt, mert a sikeresség érzése üzletileg vastagon megtérül.

    Nem hagyja a program, hogy valaki durván és sorozatosan veszítsen de legalábbis megpróbálja eltéríteni. Aztán van, hogy még így sem sikerül neki, berakja rambo pistát top tanknak mondjuk hetzer-el és mellé tier2-3 tankokat, hogy legyen kit kiirtani. Aztán mondjuk egy tier3-es kilővi oldalról, már volt ilyenhez szerencsém, megyek sokat a pzs35-el és ha ilyen van már tudom, hogy a rendszer kompenzálni akarja az ellenfél néhány tier 4 vagy tier 5 tankjait, aztán néha sikerül megtréfálnom őket. A legszebb, mikor egyedül maradok kv1 meg matilda meg hetzer meg ilyenek ellen. Ha a hátukba tudok valahogy kerülni, akkor még sebezni is tudom őket, mielőtt kilőnek, ha nem, akkor meg vége.

    Magasabb tier-ben ugyanez, bár azt nehéz megértenem, hogy tier10-ben is olyan buta noobok nyüzsögnek, hogy az iszonyat. 5 tank volt ott és nem kezdte el a foglalást és vesztettünk. Előtte vért izzadtam, hogy 4-5 ellenfelet feltartsak és kényelmes foglalási időt biztosítsak nekik és nagyon ideges voltam, ezek tényleg retardáltak, erre nem lehet mást mondani. Ok, csinálja, amit akar, de legalább a foglalást ne csessze el. Azt elfogadom, ha mellélő, ha elbénázza és kilővik, bármit, de amikor ott vannak teljesen egyedül, a minimapon meg ott az összes ellenfél tőlük 5-600m-re, akkor miért nem kezd el foglalni, ráadásul támadó módban voltunk és végül is lejárt az idő, úgy veszítettünk.

Új hozzászólás Aktív témák