Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanislav84

    tag

    Tegnap mentem jó párat A44-el, mert el akarom érni már az a 416-ot, de lassan kitépem az összes hajam... szép az alfa meg minden... de az a pontosság förtelmes, mert van amikor 20 méterről véti el a célt teljesen becélozva... 400 méteres lövésekről meg már ne is beszéljünk... A pontosság hiánya miatt 8-as tankok nagy része ellen meg már kb kötelező betöltened a prémium lőszert...

    A pontot az tette fel nekem az "Í"-re, amikor a Blackdog tornyáról pattantam 2x egymás után.

    Az a helyzet, hogy a 416-nál meg ahhoz, hogy használható legyen free xp-znem kell a jobb ágyút (és ha jól emlékszem kell hozzá a lánc is, hogy fel tudjam tenni)...

    Ehhez képest volt pár jó meccsem vele, de amit egyszerűen nem értek, hogy tegnap mentem egy 1274 alap xp-s kört vele, ami csak első osztály volt... alig hittem a szememnek... ennyire jól játszanak az emberek ezzel a tankkal?

    T34/100-at ellenben tényleg megkedveltem... tegnap pl Himmelsdorfon szedtem szét 1v1-be egy full hp-s ST-I-t. (igaz betöltöttem a skillt rá)

    Emellett meglett a VK30.01 P-re a lámpa a parancsnoknál, de mivel a Tiger P-be úgyis a VK 36 legénységét fogom rakni, ezért azon gondolkodtam kihúzom rá a 3markot (egészen megszerettem ezt a tankot) és aztán átpakolom a legénységet a Pantherbe.

Új hozzászólás Aktív témák