Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Üdv!
Próbáltam az onda v820w ch dual gépen win10-en csinálni egy FR-et mert elfogyott totál a tárhely, és nem tudtam felszabaditani, de nem futott le teljesen (36% körül "végzett") majd beadta ezt: "there was a problem resetting your pc windows 10" ujraindult, azóta nem bootol be. Logo bejön, tölt aztán ujraindul, megint logo, stb.
Mit lehet tenni? Androidot is legyalultam volna róla, mert nincs benne google támogatás, így számomra használhatatlan.
Már mikor kézbevettem a táblát újonnan, 1.8 gb szabad hely volt a C-n.. -
kisda
aktív tag
Üdv!
Adott egy Onda V820W CH win10/droid 5 tábla, napokban megjött hozzá EZ, de nálam valamiért nagyon nem renjén működik win alatt... ( droidon nem próbáltam, nem használom)
1-es állásban van OTG funkció, töltés nincs
2-es állásban töltés hibátlan, OTG-t lekapcsolja ( nincs)
3-as állásban semmiMit tegyek, hogy menjen a töltés és az OTG együtt? Pont ezért vettem, és így nem sok értelme volt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest