- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Flashback #7581 üzenetére
szerintem alapvetöen jól használható és bugmentes, pedig én is kiszoktam akadni rá, de vannak akik már túlzásba viszik itt. Néha vannak hülyeségei, de nekem olyan nagy gondom nem volt vele, én próbáltam mind3 platformot(és androidból is 100k fölötti telefont próbáltam, nem az ace-hez hasonlítom), és nekem messze ez volt a legszerethetöbb platform.
-
-
Alexios
veterán
válasz
Plazmacucci #7141 üzenetére
htc-nek is van dlna programja
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #7049 üzenetére
ilyen a wp8 inkább olvasgatva minden topikban..
-
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #6987 üzenetére
Amúgy vicces, mert nekem a chat-el, és az értesítésekkel nagyon ritkán volt gondom, viszont a tárhelyem meg brutális mértékben fogyott. Söt, nem egyszer láttam már a menüt laggolni is
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #6951 üzenetére
neked mostanában nagyon bögyödben van a microsoft..
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #6932 üzenetére
nincs
-
Alexios
veterán
Gondoltam át állok én is outlookra akkor már rendesen, erre pont pár napja vette ki a microsoft hogy custom domain-es címeket át lehessen írni outlookosra..
-
Alexios
veterán
Szerintem amúgy tényleg nem lehet elvárni a Microsofttól, hogy ha a Google úgy dönt, hogy kapják be, akkor ök majd mennek, és tövig benyelik nekik.Na meg talán jól is jön a microsoftnak, mert emiatt kétlem hogy nagyon elpártolnának a wp-töl, viszont pár outlook felhasználót még szerezhet is.
-
Alexios
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #6703 üzenetére
A push az az hogy azonnal megkapod az értesítést. Ha nem így van akkor beállíthatsz egy idöintervallumot, hogy mikor kérdezze le a telefon hogy jött-e új leveled, tehát mondjuk negyedóránként lecsekkolja, így pl. negyed órával késöbb kaphatsz értesítést. és talán valamivel az akkut is jobban meríti.
Mivel van outlook fiókod(persze hogy van, különben nem tudnád rendesen használni a telót), így használod annak a naptárját ha fontos hogy szinkronizálva legyen a felhöbe.
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #6647 üzenetére
Azért ehhez nem elég az alap .net
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #6644 üzenetére
Ha gondolod írhatsz egyet ingyen
Amúgy ez azért jó hír wp8-hoz az update résznél :
The first important news is that a port of VLC to Windows Phone 8 appears to be easier than expected. While the roadmap is about Windows 8 for Intel followed by a version for Windows RT, it appears to be feasible to publish another version with a specific interface for Windows Phone shortly after, since the WP8 APIs are way more similar to Windows 8 than WP7 ones.
Therefore, this fundraiser will help developping a version of VLC for Windows Phone 8. Interestingly, while WP8 offers the same programming interfaces available to Windows 8 & RT apps, it is less restrictive in some regards. Notably our existing networking code is going to run as is. -
Alexios
veterán
Már vagy egy éve nincs androidom, szóval nem tudom pontosan mi a helyzet ott dizájn téren, de azóta azért a google is rájött arra hogy kéne valami dizájn nyelv, és a holo adott minden fejlesztönek. Bár az is igaz, hogy ez nincs annyira a fejllesztök orra elé rakva mint wp esetében a metro, de azért gondolom ott is változik a trend ilyen téren.
-
Alexios
veterán
válasz
Arthuro_Adam #6488 üzenetére
igen, nem.
-
Alexios
veterán
Amúgy erre az other space bugra az is megoldás lehetne(ha tényleg a 3rd party appok okozzák), ha lenne valami app manager a telefonon amivel meg tudom nézni hogy egyesével mennyi helyet foglalnak a programok.
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #6249 üzenetére
én nem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán jönni fog..
-
Alexios
veterán
[link] klassz mi?
-
Alexios
veterán
válasz
catroot #6181 üzenetére
nekem is anno kb havonta más telefonom volt, a mozart mégis lassan egy éve megvan, de valahogy egyre inkább kezd kiábrándító lenni az egész.. Valahogy azt látom a többi platform fejlödik, a wp8-ban meg ugyan azok a hibák megvannak mint a 7-ben.
De mindegy, jövö tavasszal tervezek úgy is csak váltani, addig még van esély javítani
-
Alexios
veterán
Nem tudom, hogy a wp vagy a gmail hibája, de nem elöször fordul elö hogy válaszként írok valamit a gmailes fiókomról, és egyszerüen nem küld el semmit, csak visszaküldi azt amit már megkaptam.. Rettentö idegesítö..
-
Alexios
veterán
válasz
andris811 #6091 üzenetére
The synching service will continue to work for existing accounts, but will mean when users connect their new Windows Phone or Windows tablet their Google calendar will be inaccessible, and they will not have a push email experience on IMAP.
De updatenél amúgy sem kell újra beállítani mindent.
-
Alexios
veterán
válasz
legiaap #6073 üzenetére
Some of you though choose to the “Advanced Setup” near the bottom of the new account screen. There is where users can currently setup Gmail using Google Sync aka Google’s ActiveSync solution. That feature is going away after January 30th for non-Google Apps subscribers. However, if you currently have that setup and are using it, the service will continue to work for you with nothing changing. Only new requests for GoogleSync will be rejected after January 30th.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!