- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #11911 üzenetére
wp8-hoz már nincs zune támogatás. Oppenheimer-nek meg 8x-e van.
-
Alexios
veterán
válasz
dejaris #11867 üzenetére
Jó, de ott föleg a skype-ra értettem, hogy elég ciki, hogy a saját programjukat nem tudták rendesen megoldani. Amúgy nekem ahol kell(a skype kivételével persze), mindenhol van toast notification, vagy legalább tile, pl. az im programoknál.
De most megnéztem, kb 40 app van a telómon, ebból 18 tud a háttérben futni.
Más: Nekem idözköben megjavult a store, és tudok telepíteni.
-
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #11865 üzenetére
a beállításoknál letilthatod, hogy fusson a háttérben. bár azért egy okostelefonnál kiakadni azon hogy valaminek van background processe, háát te tudod.
-
Alexios
veterán
válasz
dejaris #11858 üzenetére
felölem aztán mindenki azt csinál amit akar, de ettöl még a 7.5 és 8 között nagyon messze nem a start screen lesz a különbség. De felölem mindenki azért vesz okostelefont amiért épp kedve van, de alapvetöen az alkalmazástelepítés lehetöségétöl lesznek okosak, nem azért mert tud push-t a mail kliens.
-
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #11850 üzenetére
az világos hogy te leragadtál a today képernyönél, de ennél azért jelentösen többet tud a wp8. márcsak a natív kódban programozhatóság, újabb api-k, stb. De gondolom te úgy se nagyon telepítesz programokat.
-
Alexios
veterán
válasz
xperiasigi #11831 üzenetére
semmi frissítés nem jön a 800-ra
-
Alexios
veterán
válasz
Pttypang #11744 üzenetére
A nokia készüléket gyárt inkább, max eladásokban húzza az egészet.
A legnagyobb fájdalmam nekem a microsoft felé, hogy egyszerüen semmit sem kommunikálnak, már rég túlzásba estek a titkolózás terén, legalább szivárogtatnának valamit de nem. Azt se várom el, hogy a microsoft csapata programozza le a többi platformon elérhetö appokat, de tessék motiválni a fejlesztöket valamivel, nehogymár a nokia fizessen a viber-nek, ott a microsoft, tegye meg ö ezt, mert leginkább az ö érdeke lenne az hogy menjen a wp szekere. De nem. Vagy tartson fejlesztöi versenyeket, akármi, lássam azt, hogy foglalkozik a rendszerrel, mert most megjelent a wp8 és azóta konkréten teljes csönd van microsoft részröl. -
Alexios
veterán
válasz
Pttypang #11740 üzenetére
nyílván, ez a nokia érdeke, de a microsoft részéröl sok mozgolódás nem volt.
#11744 Crytec210: De pont ezaz, a 7.8-nál is csak töketlenkedtek, ment a ködösítés az utolsó utáni pillanatig, meg az ijesztgetés hogy a hd7, optimus7, stb nem fog frissítést kapni. Úgy ahogy van ki kéne rúgni még a takarítónöt is a wp kommunikációs osztályáról.
-
-
-
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #11208 üzenetére
az a skype megy fel ami fentvan a storeban. ha a wp8 féle a 2.1 akkor nem, és nem is fog soha.
-
Alexios
veterán
válasz
Murphistic #11143 üzenetére
nemet mondasz a zune-nak ha frissíteni akar.
-
Alexios
veterán
válasz
Mr. Double B #10507 üzenetére
izé, a skype nagyon nem a messenger, konkrétan skypera egy kalap kaki a wp7
-
Alexios
veterán
Valami kezd történni 7.8 fronton, mert ma kiadtak egy wp7.8 sdk-t.
-
Alexios
veterán
nem tudom mi történt ma, de kaptam a mozartra facebook értesítéseket..
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #8699 üzenetére
mit kérdeztünk?
-
Alexios
veterán
válasz
Fehercsoki #8503 üzenetére
szerintem hamarosan törölve lesz a hozzászólásod, mivel a warezt nemszeretik a fórumon
-
Alexios
veterán
válasz
HawerKing #8417 üzenetére
nokiáe jön pár új program de ennyi, alapvetöen az új kezdöképernyöröl szól, semmi másról, fél éve ezt mondják már.
Barthezz:
mostanában direkt figyelem az értesítéseket, és érdekes, tényleg mindig mindenhonnan megjön, kivéve a facebook apptól..Ami jobban zavar. hogy hiába nyírja ki a wlm-et a ms, és lesz a skype az elsödleges messaging platformjuk, nem hogy nem integrálják be, de wp7 alatt a notificationt se tudták beépíteni, 3rd party appot kell rá használnom, ami szerintem gáz..
-
Alexios
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #8328 üzenetére
Meglepetésképp, a mai napon arra ébredtünk, hogy a maps.google.com minden Windows Phone készüléken átirányít a sima keresőoldalra – akár mobil, akár asztali nézetből használjuk.
Ez azért vicces, mert 1-2 hónapja sem ment már, szóval nem tudom miért pont ma ébredtek így.
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #8074 üzenetére
2 nap múlva napkeltekor nyugat felöl
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #7879 üzenetére
710re értettem alapvetöen, hogy el tudom képzelni hogy valaki szebbnek gondolja, személy szerint én is inkább egy kevésbé pixeles kijelzöt szeretek jobban. De nekem amoled amúgyse kéne
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #7876 üzenetére
azért a 0.6" különbség elég jól kitud jönni ugyanakkora felbontás mellett, hiába szebb a fekete az amolednek
-
Alexios
veterán
válasz
kolosanyi #7666 üzenetére
passz. nekem amióta megvan a telefonom a fb chat 99%-ban müködött, viszont tudom hogy ez nem sokat jelent, mert a fórumban mindig van valaki akinek valamiért nem megy. Nekem általában az értesítésekkel se szokott bajom lenni, szóval tényleg nem tudom. Esetleg próbáld ki az im+t, nekem mikor nem megy a beépített chat/messenger azzal menni szokott.
Ja igen, esetleg ha a battery saver-t bekapcsoltad akkor nem müködnek az értesítések, így a beépített messenger sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!