- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
OverKiller #18450 üzenetére
wp7-re xna-ban van írva a játék ez c#, ez megy wp8-on is, de ott alapvetően cx/c++ a játékfejlesztés nyelve.
Ha ragaszkodsz a c#-hoz akkor ott a unity, abban c#-ban tudsz programozni, wp8ra is. -
Alexios
veterán
válasz
xperiasigi #17524 üzenetére
mivel omnia 7-e volt előtte kétlem hogy zavarná hogy nem kapacitív a home gomb
-
Alexios
veterán
válasz
xperiasigi #16889 üzenetére
kérdezd meg a szolgáltatót miért nem képes idöben küldeni
-
Alexios
veterán
válasz
orizsolt73 #16839 üzenetére
keress valami konvertert ami átalakítja csv-be
-
Alexios
veterán
válasz
macika69 #16466 üzenetére
Miért kéne lecserélnie a 720-nál? A 710-es semmivel nem volt erösebb a kategóriájában kb, a ram tényleg nem volt megnyirbálva, de a 620 mindent tud amit a 710 és még többet, a rendszer pedig akármi lesz, akkor is frissebb marad mint a 710-en, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni.
Amúgy sem azt mondta, hogy akkor most mindenki dobja el a wp7 telóját, hanem azt, hogy aki megteheti magának, annak érdemes. -
Alexios
veterán
válasz
btudos #14542 üzenetére
najó, de az hogyvan hogy wp alatt valahogy a fontosabb appoknak se sikerül megoldani az értesítést, a többi rendszeren simán megy. föleg hogy a microsoft írja a skype-ot (bár ez wp8 alatt már elvileg úgyahogy jó, bár vicces hogy én android alatt már betudok lépni ms accountal, wp alatt meg ugye..), a fb appot is.
-
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #14255 üzenetére
ja, pontosan ezt mondták, hogy az életben ez a legnagyobb bajuk
-
Alexios
veterán
válasz
Psychonaut #14086 üzenetére
5-6% engem sem zavarna, de konkrétan a vs12 használhatatlan lett a zune miatt nekem az elöbb, és nemértettem mi fogja a gépet, amíg meg nem néztem..
-
Alexios
veterán
még egy ekkora fos programot mint a zune, komolyan mondom megkéne verni a készítöit. nem elég hogy rá vagyok kényszerítve a telefonnal, gondoltam ezt használom zenehallgatásra is, de 50%-on járatja kb folyamatosan a procit, egy sima mp3 lejátszásnál. és nem, nem a gépem gyenge, más zenelejátszóra kemény 0%-ot mutat a task manager
-
Alexios
veterán
lehet, de itt most inkább a google-wp viszonyáról van szó. Márpedig az activesync-et nem azért szüntetik meg feltéltenül, hogy aztán a hq-ban nevetgélhessenek a pórul járt wp felhasználókon, hanem mert olyan helyzetben vannak, hogy megtehetik, hogy hagyják a francba a microsoft(amúgy fizetös) szolgáltatását
-
Alexios
veterán
válasz
legiaap #13884 üzenetére
de ez nem így megy azért, a nokiának nem csak lehet hanem kell is belejavítania mert nincs más neki, meg külön szerzödést kaptak a microsofttól erre, abban se vagyok biztos hogy nekik egyáltalán kell-e fizetni a wp licenszért.
Amit mondasz meg egy android esetében még jólvan, ahol ingyen adják a rendszert, de valahogy megértem a HTC-t, meg a többi gyártót, hogy nemfeltétlen akar egy olyan rendszert javítgatni, amiért neki még fizetni is kell hogy használhassa. Pont az lenne a lényege ugye, hogy így egyböl csak felteszik, és nemkell vele foglalkozni, ezért fizetnek a microsoftnak.
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #13880 üzenetére
mondjuk ez inkább a wp team bénázása az én szememben. Nem keveset kellett várni a wp8-ra sem, a következö javítócsomag se mostanában érkezik, a microsoft meg nem épp az a kis garázscég hogy ez annyira nehezen menjen neki.
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #13874 üzenetére
és ez egy microsoft szintü cégnek túl nagy kiadással és megterheléssel járna gondolom
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #13834 üzenetére
akkor soha, mert egyikre se lesz semikor frissítés.
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #13831 üzenetére
de mit szeretnél hogy mi legyen a frissítésben azt mond már el. vagy a verziószámnövelés a fétised?
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #13824 üzenetére
és mit szeretnél mi legyen a frissítésben?
-
Alexios
veterán
válasz
Lacces #13740 üzenetére
nem szüntetett meg semmit, majd nyáron fog, de elvileg az is csak az új felhasználókat érinti, ha a microsoft esetleg nem oldaná meg addig. Amúgy annyi lenne, hogy a push szünne meg(tehát hogy azonnal megkapd a leveleket), ha a levelek lekérdezési idejét 15 percre állítod akkor lényegében max 15perc késéssel kaphatod meg a leveledet. De ha amúgy sem vagy mindig online, így különösebben nem érintene téged, mivel nyílván ha lekérdezed a leveleket akkor letölti.
gDocs nincs offlineban, van microsoft office
-
Alexios
veterán
jött a zune-hoz frissítés, de a microsoft programozóinak úgy látszik még mindig túl nehéz munka a marketplace felirat eltüntetése ha már nem müködik..
-
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #13590 üzenetére
szaggatásmentes skype 32kbit-el? háthogyne
youtube meg lehet szaggatásmentes csak gyözze az ember kivárni hogy pufferelje -
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #13580 üzenetére
de nem is tudsz egy gigát elhasználni belöle 1 hónapban, bár most kinem számolom neked hogy edge-el(arra lassítják nem?) max mennyit tudnál egy hónapban elhasználni. Szóval lényegében ugyan ott vagy, csak lassabban cserébe
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #13541 üzenetére
azért wp8 alatt annyira nem szakad meg a nokia már, szerintem ez inkább wp7 alatt volt igaz.
Legalábbis az, hogy néhány appot nokia exkluzívvá, vagy nokián ingyenessé tesz annyira nem a rendszer hiányosságainak foltozása
-
Alexios
veterán
válasz
Plazmacucci #13504 üzenetére
skype már megy rendesen a háttérben wp8 alatt nem? meg elvileg a fb chaten is változtattak kicsit ott
-
Alexios
veterán
válasz
petroleumlam #13419 üzenetére
hogyne a fanatikusok, bezzeg a jó samsung sosem romlik el. Ugyan már, jelentösen többen használnak itt a fórumon lumia készülékeket, mint az ismeröseid, és érdekes módon nem nagyon volt szó még komolyabb problémákról, akár szériahibáról.
-
Alexios
veterán
válasz
peterk #13233 üzenetére
ez nemjelenti azt, hogy minden új feature-t meg is kapna az új os verziókból, simán csinálhatnák azt mint az apple az ios-el.
woland_y2k: jéé, és tényleg, bár van 1 db fizetös alkalmazás wp7 alatt ahol lehetne használni
bár ahogy látom nem muszáj a telenor válogatásból választani
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
válasz
daniel909 #12576 üzenetére
az a 2x annyi memória nekem mondjuk pont elég lenne, hogy inkább válasszam a 620-at. Meg hát csak nokia, látjuk a wp7 alatt is hogy azért tud ez számítani. Mozartom se igazán vékonyabb, nincs ezzel különösebb baj, nekem max a dizájn lenne a lényeg, de cserébe 10ezerrel olcsóbb.
Én spec nem igazán látom, hogy a 8s-hez viszonyítva miért kéne nem 10 hanem 15ezerrel olcsóbbnak lennie hogy megérje
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W