- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #24944 üzenetére
hr
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24799 üzenetére
akkor most állítsd offline-ra a messengert, küldjenek neked üzenetet, majd rakd újra online-ra és szólj ha megkaptad.
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24789 üzenetére
miért kéne repülő módba lenni? egyszerűen csak beállítod a gyári messenger appban hogy nem vagy online. Innentől kezdve az üzneteket nem kapod, meg ,ha újra onlinera állítod nem látod hogy kaptál-e közben üzenetet.
Arról már nem is beszélek, hogy attól, hogy neked hibátlanul működik egyelőre hajlamos a hullámzó viselkedésre az elmúlt 2 év tapasztalata alapján. -
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24645 üzenetére
nem fog menni, iylenek az értesítések win alatt, nem te rontottad el
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24619 üzenetére
szerintem örülj hogy a chat rendesen működik
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #23946 üzenetére
nem hinném hogy te rontottad volna el
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #23715 üzenetére
ha felmerülne valamilyen kérdés ezzel a platformmal kapcsolatban benned, hogy ezt tényleg nem lehet-e.. akkor arra 99%-ban az a válasz, hogy tényleg nem lehet
-
Alexios
veterán
válasz
atesz999 #23707 üzenetére
win8 az a windows, amit megszoktál eddig, a windows phone pedig egy teljesen különálló, mobil operációs rendszer. A windows rt a windows 8 arm-es változata lényegében, a sima win8-al ellentétben ez inkább a metro felület használatára van kihegyezve, hagyományos win programokat nem futtat, a store-ból lehet rá letölteni.
-
Alexios
veterán
válasz
kalozhun100 #23407 üzenetére
igen
-
Alexios
veterán
válasz
Lacces #23381 üzenetére
Emlékeim szerint az összes modernt oprendszeres telefont lehet használni sim kártya nélkül, de ahogy írták is, a pin kód nem a telefont, hanem a sim kártyát védi. Nem is értem, hogy miért kötöd ennyire az ebet a karóhoz, beállítasz egy kódot a telefonra, és kész, elmúlt a probléma.
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
Na csak maradok wp vonalon, és vettem egy cián 920 lumiát
-
Alexios
veterán
válasz
rootkiller #22342 üzenetére
Facebook chat-el vannak problémák, nem tudom mostanában mi a helyzet ezzel, bár 3rd party programokkal úgy ahogy megy rendesen(icq). Apple lossless-t viszont szerintem még fizetősen se tud lejátszni, a többivel nincs gond.
-
Alexios
veterán
válasz
sz.balazs.95 #21547 üzenetére
én azon se lepődnék meg ha egyik sem, nemrég egy titan-on volt a wp8-as viber rá ps-elve a viber oldalán szóval..
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #21480 üzenetére
orientation lock miért csak GDR3-al jön?
Mert az android sem olyan volt mikor kijött mint most, és mert az ios store 2/3a szemét.
Ja ez nemaz. Komolyan, a mostani fejlesztési tempót nagyon jól mutatja a status bar változás.. -
Alexios
veterán
válasz
Set-Comment™ #21282 üzenetére
szerintem érdekesebb volt mint a mikóó jön má a gdr2, méénemjönnek az értesítések kérdések 9452. újra feltétele.
-
Alexios
veterán
válasz
Set-Comment™ #20768 üzenetére
elnevezte a 920-át
-
Alexios
veterán
válasz
rgeorge #20673 üzenetére
Ugyan már, ugyanúgy 1gb ram van már a 720p felbontású wp8-hoz is, sőt az új lumia ugye 2gb-al jön, nem hinném hogy ettől lesz jó vagy rossz egy rendszer. Meg azért az 1.6-4.1 váltás nem csak hardverigény növekedést hozott, hanem azért elég sok változást is, ami itt már kevésbé mondható a 3 év alatt.
Én annak is örülnék, ha a hibákat megoldanák, de valahogy nem a felhasználói élmény jut eszembe a wp-ről mikor vissza kellett szoknom az sms-re mert egy értesítést nem tud ezen kívül mindig időben küldeni.. Vagy hogy 3 havonta hr-t kell tolnom, akkorára duzzad az other mappa. Nem mondom, hogy nem lehet ezzel együttélni, csak vicces, hogy a droid szar mert laggol, a wp-nél meg a hr az új restart. -
Alexios
veterán
válasz
Set-Comment™ #20664 üzenetére
miért, mi történik az ügyben hogy ez változzon?
-
Alexios
veterán
válasz
Set-Comment™ #20632 üzenetére
az android kb annyi idő alatt jutott el az 1.6 tól a 4.1 verzióig, amennyi ideje a wp is piacon van. Döntsd el melyik fejlődött többet adott idő alatt
-
Alexios
veterán
válasz
Set-Comment™ #20540 üzenetére
és zavarna ha lenne?
Ezt nem értem, ha sokan szeretnének, akkor azoknak miért fáj, hogy ha esetleg lenne, akik nem használnák?
-
Alexios
veterán
válasz
csonkadavid #20494 üzenetére
és az hogy ehet hogy CSAK a microsoft rendszereivel van gond, android és ios alatt nem?
-
Alexios
veterán
ha meg van ilyen program akkor mi a probléma?
De amúgy én nem gondolnám, hogy az ilyen programokban lenne a megoldás, nő a részesedés úgy fog javulni a store is.
Vagy ha már még is így akarják motiválni, akkor nem vállalatoknak fizetném, de hát ez én vagyok
( mondjuk az elmúlt pár év nem győzött meg arról, hogy a ms jobban csinálná
)
-
Alexios
veterán
válasz
legiaap #19925 üzenetére
Najó, de az Apple-nek nem is volt ilyen téren konkurenciája. Volt egy dinamikus ütemben bővülő piaca, ahol eleve sok iphone-t adtak el, egy zsírúj store konkurensek nélkül, azt azért elég nehéz összevetni a wp helyzetével.
Mondjuk ezt a fejlesztők idecsábítását sokmindenkitő lhallom, de nem teljesen értem, hogy ezt hogy képzelitek, mármint engem mint fejlesztőt most mivel tudna "idecsalogatni".
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #19893 üzenetére
Szerintem meg kifogás mindenre van.
A mangón kívül tulajdonképpen milyen érdemi frissítés jött wp7-re?(a 7.8 start screenjén kívül). Az egy dolog, hogy a 8-at nem kaphatta meg, de ez azért nem indokolja, hogy a 8 megjelenéséig miért is nem nagyon jöttek frissítések, főleg hogy a hibákat látványosan nem javítják, a tárhely bug ugyanúgy megvan, az értesítések ugyanúgy nemjönnek, stb.
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #19822 üzenetére
majd 2 év múlva kijön, és akkor a microsoft fanok örülhetnek, hogy debezzeg a wp 3 évig támogatott rendszer, míg az android..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA