- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz tomboy0013 #34461 üzenetére
Itt regisztrálsz az MS accountoddal, aztán az áruházból letöltöd a telefonra a Preview for Developers appot, ott végigmész, oszt' kész, megvárod, amíg kijön a 8.1 és lefrissíted.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz CyberPunk666 #34395 üzenetére
Ott van helyette a Messenger app, nekem eddig jól működik. Bár jóval lassabb, mint a beé, de vannak benne hasznos plusz funkciók.
De a válasz a kérdésedre szerintem igen.
Do the thing!
-
cattus
addikt
Nem tűnik rossznak, hasznos ficsőr. Bár a szóköz szerintem indokolatlanul hosszú.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Tiberius.C #34218 üzenetére
Nincs nagyon értelme WP-n fájlkezelőnek a rendszer felépítése miatt. Ezáltal nincs is rá olyan megoldás, mint Androidon.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Tiberius.C #34215 üzenetére
De, van értelme, nincs warez.
Ha a Zenék hubban nem többszöröződve jelennek meg, akkor szerintem a file kezelő app-pal van a gond.
Do the thing!
-
-
cattus
addikt
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz SpongyaBob #33103 üzenetére
Igen. Beléptem a OneDrive-ra böngészőből, ott volt az üzenet, hogy kaptam 100 GB-ot egy évre.
oszy: az adatok megmaradnak, csak nem lehet többet feltölteni a lejárat után.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz gyurkikrisz #30929 üzenetére
Játékok között kerested, vagy külön az applistában? Az előbbiben ott kell lennie.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz JamesHun #30685 üzenetére
1) Stopwatch Pro, elég sokmindent tud.
2) Drive csak egy országban navigál (ahol aktiválva lett), a plusz az összesben.
5) Van lehetőség felhőbe menteni.
6) Ez teljesen szubjektív, inkább próbáld ki, aztán eldöntöd. Azért az 1020 még bőven nem elavult.
7) Még a 8.1 sem jött ki mobilra, de már a WP8-et kérded. Ne szaladjunk Ennyire előre, ez még bőven a jövő zenéje. Amúgy meg teljes balladai homály van a WP9 körül, kb. senki sem tud semmit.
Do the thing!
-
cattus
addikt
Nem tudom, mióta, de a játékoknál Megjelent egy "legutóbbi" lista, Max. 3 játékkal (GDR 3). Nem is rossz. Bár nem emlékszem semmilyen ilyen irányú frissítésre.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz leximester #30309 üzenetére
Mert csak még olyan frissítéssel érhető el, ami a te telefonodra még nem jelent meg.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Darellus92 #29455 üzenetére
HR után bejelentkezéskor megkérdi, hogy a HR előtti állapotot akarod-e használni.
Do the thing!
-
cattus
addikt
SkyDrive-ból valamiért nem tudok egy általam a Nyilvános mappába feltöltött videót letölteni (83 MB). Valamiért szürke a letöltés felirat. Tud valaki megoldást?
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz SpongyaBob #28342 üzenetére
Én momdjuk tényleg nem értem, hogy ami Android/iOS platformon ingyenes, az WP-n miért fizetős?
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Horgasztomi #27100 üzenetére
Töröld le, majd rakd újra a zenéket - ha SD kártyán van, a legbiztosabb, ha formázod is.
(#27101) Horgasztomi: Igen, ha követed ezt a leírást, te is felteheted, már most is. A 8.1-ről még csak pletykák vannak.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
Minap én is káromkodtam egy sort emiatt. Mivel még nem vagyok 18 (17!), ezért megcsnálatm azt a családos cuccot. De most meg nem engedte, hogy elfogadjam a szerződési feltételeket, folyton visszadobott, hogy jelentekezzek be. Sz*rkodtam egy sort, aztán inkább átírtam a születési dátumomat, szórakoztasson mást az MS.
Do the thing!
-
cattus
addikt
Egy kis "érdekesség" GDR3-mon, Lumia 520-szal: ha több lap van megnyitva IE-ben, akkor ugye az alaklmazásváltóbam mindegyik megjelenik külön-külön, azonban itt nem lehet bezárni a lapokat, csak ha IE-n belül listázzuk őket. Ugyan ott a kis X, le is megy az animáció, de nem záródik be.
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
Be akartam állítani Office 365-nek az outlookos email címem. Nem csinált semmit, cserébe létrehozott egy olyat, hogy Hotmail 2. Ezt viszont nem tudom törölni. Pls help!
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Oppenheimer #26390 üzenetére
Igen, közben eszembe jutott, csak lejárt a szerkesztési időm.
De azt tegyük hozzá, hogy "hivatalosan" még nem érhető el, csak developer unlock-kal.(#26391) sztrogoff19: a csempék színe természetesen állítható, de csak a megadott színekből lehet választani, valamint egy adott csempe színét nem lehet külön állítani - azaz ha a témaszín pl. piros, akkor pl. azeledin csempe is fix piros. A méret meg 3 féle lehet: kicsi ill. közepes négyzet és lapos, széles téglalap.
A Beállítások kitehetőek csempeként, viszont azt nem lehet, hogy ráböjsz és kikapcsolja mondjuk a WiFi-t, csak elvisz az adott beállításhoz.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz sztrogoff19 #26386 üzenetére
Egyénileg csengőhangot lehet állítani, személyenként is, jelzőhang viszont csak a gyáriak közül lehet (egyelőre).
Gmail szinkronizációval, amíg használtam, nem volt gond.
%-os akksikijelzés megoldható appokkal, de csak félóránként frissülhet, ha jól emlékszem.A WP-hez meg nem kell csúcshardver, esetleg néhány komoly játék igényelhet 1 GB RAM-ot.
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- További aktív témák...