- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
batai15 #30874 üzenetére
Szerintem az, hogy nem érted meg a te bajod. Emvy már leírta, a játékoknak(natívaknak) tökmindegy milyen oprendszeren mennek, az alattuk levő vas a lényeg, márpedig ebben a 1520 kivételével annyira nem jeleskednek a wp telefonok a konkurenciához képest. Wp-n belül erős hardvere van a 925-nak, de ha belevesszük az összes rendszert akkor már nem, árához képest meg pláne nem. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet vele játszani, még azt sem, hogy akadozni fog a játék, de simán elképzelhető, hogy nem is néz ki olyan jól, mint a konkurenciánál az erősebb hardveren pl.
-
Alexios
veterán
válasz
gyurkikrisz #30788 üzenetére
és azzal hogy visszaállítod a gyári állapotra miért rontanád el?
-
Alexios
veterán
Microsoft To Spend About $2 Billion USD For Supporting Other OEMs To Develop Windows Phone Devices
Azért az komoly, nagyon szeretné a MS hogy a samsung elkezdje nyomni a wp-t
-
Alexios
veterán
válasz
germinator66 #30251 üzenetére
freemailre küldesz gmailről?
-
Alexios
veterán
válasz
viewdetails #30051 üzenetére
én úgytudom, hogy csak új usereknek nem lesz, akik már korábban használták így annak mehet továbbra is
-
Alexios
veterán
válasz
szilvaspet #29961 üzenetére
baszki és tényleg
-
Alexios
veterán
válasz
Horgasztomi #29859 üzenetére
holnap
nem
-
Alexios
veterán
válasz
babeltornya #29467 üzenetére
mennek a háttérben, és adattömörítős böngésző is van
-
-
Alexios
veterán
Nokia mixradio-t nem tudjátok miért nem látom store-ban lumia 820-on? Us accom van, de nem dobja ki, sysapp pusherből nyitom meg meg aztmondja nem elérhető a készülékemre
-
Alexios
veterán
válasz
gyurkikrisz #27864 üzenetére
warezolni ezzel sem fogsz tudni
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #25902 üzenetére
meg minek integrálni? pont arra csinálták a voip apit hogy ne kelljen integrálni, és úgy működhessen mintha gyári lenne
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #25580 üzenetére
simán megnyitja az outlook-ot az opera, meg mióta chrome motorral megy szerintem az oldalakkal sincs gondja
-
Alexios
veterán
válasz
trisztan94 #25424 üzenetére
szerintem aki fejleszteni akar, úgy hogy nem diák, azt nem az a 19$ fogja visszatartani. Főleg ha minőségi alkalmazást írna, nem csak a szemetet
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #25397 üzenetére
Sajnos mi már csak ilyen kis buták vagyunk
sereeff:
Töltsd le az NSU-t, kösd össze a géped a telefonnal, és válaszd a "telefonom nem bootol" opciót. Amint a telefon kapcsolat képernyő megjelenik nyomd meg a bekapcsoló+hangerő le gombot, amíg nem rezeg. Ezután a szoftver felismeri a telefonod és megkér, hogy feltelepítsen kb 1.2gb helyreállító adatot. -
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #25362 üzenetére
Vagy csak nem próbáljuk kimagyarázni a wp hülyeségeit, hogy az nem bug hanem feature.
Ettől még szerethetjük a rendszert, de többen vannak itt, köztem én is akik 2+ éve használják már, és tudjuk, hogy milyen a notification rendszer. -
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #25335 üzenetére
izé, hiába mondod hogy ez így van jól, és ez a helyes működés mert nem. Ráadásul mondhatod hogy így a szolgáltatók, úgy a szolgáltatók, de akkor ez szándékosan nem működne, úgy hogy senkinél sem. Nem úgy hogy egyik hónapba működik rendesen, aztán megint nem, aztán csak a userek felének, stb. És de, a voip pontosan arra van, hogy kiváltsa a gsm hívásokat, nem véletlenül építette ezt be a ms a wp8-ra
-
Alexios
veterán
Tegnap voltam allé t-mobilban, kivolt írva, hogy iphone 5s és egy lumia 820 volt ott..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD