- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
én nemakarom reklámozni az oldalt, csak megnéztem ha már igy szó van róla, és a rólunk résznél ez van:
Az eMAG garancia nagyon egyszerű és kényelmes! A “Pick-up & return” szolgáltatásunk keretében elhozzuk, megjavítjuk és visszavisszük a terméket, mindezt teljesen ingyen!
-
Alexios
veterán
válasz
batai15 #45828 üzenetére
8.1-et a microsoft adja ki, a windows frissítések biztos vagyok benne hogy ezekre is kijönnek.
(#45829) ng0ofy :de hogy tuti valami ótvarok lesznek supportba és szoftveresen az tuti
erre reagáltam, szerintem ilyen téren nem lesz vele gond, ugyanúgy jönni fognak a frissítések mivel gondolom ez a microsoft nemrég bejelentett oem szolgáltatása miatt van, tehát "szabvány" hardverrel.
-
Alexios
veterán
válasz
BobTail #45628 üzenetére
de az amoled is oled..
Az olednek két változata van, az aktiv mátrix és passziv mátrix. [link] Itt szerintem elég jól látható a különbség, minden telefonos kijelző amoled, de mivel az amoled az az oled-nek egy részhalmaza, igy minden amoled kijelző valójában "simán" oled is.
-
Alexios
veterán
válasz
tomboy0013 #45371 üzenetére
talán kicsit gyorsabb lett, de 1520-on még mindig képes megakadni az oldalak közti váltásnál az animáció..
hm, de csak akkor ha swipe-olok, ha rábökök az ikonokra akkor jó. amúgy egész jónak tűnik
-
Alexios
veterán
válasz
tomboy0013 #44869 üzenetére
a 630 kereskedelmi forgalomban kapható, szóval azért azt mondani hogy a 8.1 nem végleges meredek
-
Alexios
veterán
válasz
xxxyyyzzz111 #44106 üzenetére
visz
van
van
jó -
Alexios
veterán
Csináltam egy hr-t, mostmár csak 4.9gb a settings
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
el se hiszem, hogy ha a nokia is, de végre megoldják a csúszkás fényerőállítást.
-
Alexios
veterán
válasz
minemfoglalt #43334 üzenetére
megnyitod az emailt, respond és ottlesz hogy forward
pdf-t csak úgy tudsz jelenleg csatolni, hogy office-ban a pdf fájlra hosszan nyomsz és share -
Alexios
veterán
válasz
Mr. Double B #42361 üzenetére
viszont simán lehet(ezt a készítők tudják csak), hogy ios-en ettől még többen használják az ilyesmi appokat
-
Alexios
veterán
Pontosan ugyan az mint wp8 esetében: dev acc, illetve a vs+wp devkit, amiből futtatva a solutiont pl. egyből a telefonon próbálod ki, vagy a xap deployer-el.
Közben látom módosítottad: appstudios reggel 1 programot fel lehet tenni tudtommal.
Windowsra a vs express ingyenes.
-
Alexios
veterán
Developer preview is NOT final.. there's client-side software fixes we're still making, when UPDATES go out to existing phones they will come with "BSP" (low-level phone firmware) updates from the OEMs... and the Services (cortana) are continuallyl getting improved. SO.. when you get an official update or buy a new phone, it'll be more polished than what you folks have now.
-
Alexios
veterán
válasz
Technocool #41862 üzenetére
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #41365 üzenetére
akkor lehet hogy van, nem szoktam használni
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #41065 üzenetére
winrt-n még a wp-hez képest is töredék az alkalmazáskinálat, más gond nem nagyon van vele
-
Alexios
veterán
válasz
Assdak #40806 üzenetére
A firmware frissítés más, de ettől az OS még lehet végleges.
De amúgy nekem pár nap után tényleg beállt, és ahogy látom a többségnek is kezd, bár sajnos vannak kivételek, igaz haveromnak most kell vissza vinni a 1020-át mert éjszaka 50%-ot merül - wp8al.
Én meg tegnap este 3 órán át beszéltem 8.1-el skypeon voip-vel, ma is netezgettem kicsit rajta, ment a folyamatos szinkron mindennel és még hátra van 55%.
-
Alexios
veterán
oké ügyes vagy, tartsd meg jó szokásod és mond ezt el minden nap továbbra is
Én meg feltettem a 8.1-et, a kezdeti merülés elmúlt 1-2 nap alatt, és azóta nincs semmi gondom vele, ilyen is van. Amúgy az egy ugyanolyan feltételezés részedről hogy a hibák javítva lesznek megjelenésre, igazából még mindig simán lehet hogy az 1-2 héten belül megjelenő 630-nak pontosan ugyan az lesz a verziószáma mint a dev preview-nak pedig azon azért illene a végleges szoftnak lennie.
-
Alexios
veterán
válasz
SpongyaBob #40759 üzenetére
sehogy, a sima kell
-
Alexios
veterán
Viszont a 3d-s teljesítmény még mindig visszaesett, több játék is megakad ami eddig nem tette, illetve saját mérésem szerint is egy 10-15%-al rosszabb mint volt, ami azért nem túl jó
-
Alexios
veterán
válasz
Assdak #40086 üzenetére
2! hét múlva jön a 630, nyílván addig írnak egy új os-t, rátöltik a telefonokra, stb. Vagy ez nem az RTM, azt csak a 630-ra adják ki, hogy minket direkt szopassanak. És amúgy mi lenne az az értelmes beszélgetés? Az a helyzet, hogy hiába vannak jó újdonságok, ha a userek nagyobb része ezzel van elfoglalva, mivel egy telefonnál nem ártana, ha az akkuélet nem csökkenne drasztikusan.
Mondom ezt úgy, hogy nekem ténylegesen azért kellett a 8.1, hogy ki tudjam próbálni az appokat 8.1-es telefon alatt, szóval olyan nagyon sok lehetőségem nem volt.
-
Alexios
veterán
válasz
Assdak #40081 üzenetére
Mert szerinted miről kéne szólnia egy WP topiknak? Csak jót lehet mondani a 8.1-ről? Te sírsz hogy bántják a kedvenc oprendszered brühü, van egy hiba, ennyi, nincs sírás, ha tetszik neked ha nem. Lehet jönni azzal, hogy DP vagy nem, ha ez egy konkrétan nyiltan béta névvel ellátott cucc lenne, akkor is erről lenne szó, mivel ez egy wp topik, mi másról beszélnénk. Ha nem beszélnénk róla, nem jutna el a MS-hoz sem pl. Szerintem erről szól a tesztidőszak, hogy megosztjuk a tapasztalatokat, amikben a negatív dolgok is benne vannak, nem csak a pozitívak, mert a fanboyoknak úgy tetszik. Amúgy nem rémlik hogy bárki azt mondta volna, hogy ezt nem fogják javítani.
-
Alexios
veterán
Kilőttem. De ettől függetlenül pl. netezés közben rendesen melegszik a telefon, a 3d-s teljesítmény rendesen visszaesett, stb.
(#40077) Assdak
Nincs jogom? Nehogymár a fórumon ne beszélhessük meg, bakker. Nyilván nem is perelni akartam, de mivel pontosan tudjuk hogy ez egy RTM cucc, ez meg tudtommal egy WP fórum, talán ki lehet beszélni, és nemtetszésnek hangot adni, attól hogy neked ez bántja a lelkedet. -
Alexios
veterán
válasz
Assdak #40070 üzenetére
Attól, hogy nem hivatalos, ez még az RTM 8.1, ezért fölösleges azzal jönni, hogy ez csak Developer Preview. Ez egy végleges szoftver, ha a 630 nem fog merülni, akkor az a Cyan miatt lesz, nem azért mert az nem DP, ugyanis maga a Win ugyan az lesz, csak a firmware fog különbözni.
-
Alexios
veterán
nekem az akkuidővel nagy bajom nincs is már, viszont a rendszer hiába gyorsult, a 3d-s teljesítmény rendesen visszaesett, többször beszaggat játékokban a kép, vagy a hang, ez így azért gáz..
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #39737 üzenetére
De amúgy érdekes, mert nekem 1020-on akkor röccent be mikor felment a 8.1, és a háttérben még nagyban telepítette az appokat, azóta semmi. Ennyit számítana a 2gb ram?
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #39661 üzenetére
amúgy ha úgyis a prediktív szótárra épül, akkor nem teljesen értem magyar nyelvnél miért nem tették elérhetővé
(#39658) kchris78
Nekem este konkrétan be volt kapcsolva a battery saver üzemmód, tehát semmi nem mehetett a háttérben, mégis 20% körül merült -
Alexios
veterán
Majd ha jön a publikus, gyanítom működni fog rendesen a magyar szótár meg magyar word flow is.
Nagyon naív vagy.
És a 630 még mindig pár hónap múlva jön, ha hiszed ha nem ez a végleges, amit a gyártóknak is elküldtek, valószínűleg ezzel fog érkezni a 630 is, max bekapcsolás után jelez hogy van frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA