- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Melyik app tudja átlátszóvá tenni az ikonokat? Weather flownek kellene átlátszó ikon 8.1 alá. Köszönöm előre is!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Blyan
félisten
válasz Melack #20502 üzenetére
Vannak ugyan alkalmazások, de ezek előre definiált appokhoz csinálnak csempéket.
Szóval mondjuk a weather flow-nak nem készítettek csempét, akkor így jártál.Transparency Tiles pl. Folyamatosan bővíti, de wf nincs közte.
Bár lehet a fizetős változatban van lehetőség egyedi csempékre, egyedi appokhoz.Ja és értelemszerűen a LiveTile-ról lemondhatsz.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tewe013
őstag
Frissült a Videó, a Zene és az FB Beta
-
Bukk900
őstag
Zoom, nagyon jó nagyfelbontású képnézegető!
Gyárival ilyen, a zoommal meg ilyen részletes ugyanaz a 5200×3600-as kép. -
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #20513 üzenetére
Az újdonság varázsa
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #20511 üzenetére
Én is benéztem tegnap, Windows8-on frissült nem Windows Phone-on
-
WinPho
senior tag
Melyik az az alkalmazás, ami csinál egy screenshotot és megszerkeszti úgy, hogy a telefon "alakját" köréilleszti?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Tewe013
őstag
válasz SpongyaBob #20516 üzenetére
Ez érdekes... Nekem most lejött mind a 2 pedig az előző update is fel volt téve.
-
cattus
addikt
Mobilnet kapcsoló az Action Centerbe. Elég érdekesen van megoldva, de legalább van.
Do the thing!
-
Boonen007
őstag
Angry Birds GO frissult tegnap.
-
polonic
félisten
Telekom tv go most indult el. Kitaláljátok, hogy melyik platformra nincs alkalmazása?
Mi a francért szarja le a telekom ennyire a wp-t. Pedig itthon már azért nem 1-2 %-os elterjedtsége van. -
ArsenalF
aktív tag
Valaki használja az Endomondo-t futáshoz?
Komolyan nincs benne zenehallgatási lehetőség? -
moltam
tag
A Spotify appot mikor óhajtják frissíteni? Nagyon elmaradott már, sok dolog hiányzik belőle, és csunya is.
Valamint nem tudtok olyan időjárás appot, mely tud magyarul és van átlátszó csempéje?
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Most ismerkedem a WP-vel. Keresek egy olyan alkalmazást, amellyel egyszerűen és gyorsan át lehet váltani a csengőhangokat, mint a nagyon régi Nokiáknál (ha még emlékszik valaki: "Tárgyalás", "Néma", "Általános").
Ezen kívül van-e ingyenes BKV menetrend, hasonló mint iOS-en a Smart City? Találtam egyet, de az fizetős.
Köszi
Judit -
cellpeti
nagyúr
üdv
a freevoipdeal-os mobilevoip alkalmazást használja valaki? Aki igen és 8.1en, az írjon pls
Tigris, tigris, csóvafény...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van hivatalos gmail app esetleg WP-s készülékekre? A cél az, hogy van alternatív küldő emailcím is be van állítva és hogy arról is lehessen küldeni majd emailt. Pl. iPhone-ál csak a hivatalos gmail appal működik ez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest