- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
az be van, fent is vannak a képeim, de most csináltam a ptrscn-t és meg akartam mutatni ismerősnek, szerintem van egy átfutása az automata feltöltésnek, hogy ami kép rosszul sikerült és kitörölnél még se töltse fel. /így logikus lenne/
sebaj megoldódott átszokok erre a metódusra
na akkor már itt a kép amivel nyűglődtem köszönet a tegnapi csempe átlátszóvá tévő appért (nem tudom ki linkelte)Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Rivaul
addikt
Ha a közösségi hálók rabságából ki tudom szakítani egy pillanatra a társaságot akkor mondana nekem valaki egy olyan naptárat ami a csempén az adott nap "népszerűbb" névnapjait megjeleníti? valaki home képén láttam ilyet de eddig nem találtam rá. Thx
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
törölt tag
Rabbids Big Bang now free for a limited time on Windows Phone 8 devices.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
törölt tag
Jár valami hátránnyal, hogy ha a telefon régióját USA-ra állítom?
A kérdés másik fele, hogy ez elég-e Cortanához.És ha a nyelvet átállítom az jár valami hátránnyal? Tehát a billentyűzet attól ismerni fogja a magyar szavakat ugye?
Store-ban minden meglesz amit magyar régióval látok? Vagy ez csak akkor változik, ha migrálom az accomat?[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Frissült a Onedrive.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Воланд
titán
válasz SpongyaBob #20178 üzenetére
hol? 8.0 vagy 8.1?
8.1
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz SpongyaBob #20178 üzenetére
zsir. nem eleg, hogy tobb kepet ki lehet valasztani a photo "hub-bol" feltoltesre, meg azt is ki lehet valasztani, hogy melyik mappaba toltse fel.
-
pzstm
titán
válasz Воланд #20179 üzenetére
8.1 alatt is frissül most Store-ból...
New in version 4.1:
• Now looks great on large screen phones
• Upload multiple photos, videos and files at once
• New immersive view for viewing and managing photos
• Open files from OneDrive in other apps
• Share files to OneDrive from other apps
• Sort files and folders
• Bug fixes and performance improvements[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
mdraco
őstag
válasz Oppenheimer #20189 üzenetére
Akkor látja az idegen fájlt is? Mert régen fogadtam bluetoothon egy fájlt, nem tudtam mit kezdeni vele, nem is tudtam kitörölni mert nem lehetett látni sehol.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #20189 üzenetére
es ezt gondolom kurva nehez lett volna beletenni az email alkalmazasba....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Воланд #20193 üzenetére
Kell valami feature a WP9-be is. Megbízható forrásból tudom, hogy a WP9-ben lesz olyan feature is, hogy világos háttérnél fekete lesz a csempék betűje és ikonja, ezáltal olvashatóvá és láthatóvá téve azokat. Még tanulmányozzák az iOS megoldását, és próbálnak reverse-engineeringgel rájönni e nagyon bonyolult probléma megoldására.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
saiyajin
senior tag
válasz Oppenheimer #20194 üzenetére
Igy mar egesz jo a onedrive, meg lett oldva a photo hubbol valo feltoltes, ami hianyzott nagyon.
Ma frissult az ebay app is. Szepen megujult.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
CrAck69
senior tag
WP 8.1 en frissült az Asphalt 8. xD
És a kép is más lett, pofásabban néz ki.
946MB!Egyszer fenn....
-
Pietro 22
aktív tag
OneNote szinkronizalast hol lehet kikapcsolni?
-
SpongyaBob
veterán
Nálam a clock hub nem indul el Gondoltam kipróbálom miért jó a nagy órára élvezkedni, de visszalép a kezdő logo után, se reinstall se restart nem oldja meg a gondot. Úgy látszik ennek így kell lennie
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest