Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz kutitomi73 #7100 üzenetére
Nézegettem, de nem jöttem rá én sem.
-
BiP
nagyúr
válasz ZavaBalazs #7095 üzenetére
Nekem is így. (most 230)
Addig még van 15 hónap eldönteni, mi legyen, hova tovább. Vágásokkal együtt is 105GB marad az utolsó hónapokban is, az meg csak elég lesz addig. (most foglal 30-at a boxom).
1 év meg hosszú idő, rengeteg változás jöhet még, majd 2017 elején elkezdek aggódni. -
toyone
őstag
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
L3oN1o7
újonc
Sziasztok.
Hozzáértői segítséget szeretnék kérni. Fejlesztői előnézetbe telepítettem a WIN10-et viszont nem tetszett és a Windows Device Recovery Tool nevű programmal visszaraktam a 8.1-et. Eddig nincs is semmi gond viszont ami ez után jött már meghaladta a tudásomat. Amikor újraraktam az egészet és bejött a kezdőképernyő valamiféle 3 Tre.it. Magyar nyelvet nem is lehetett kiválasztani így a telefonom (Lumia925) nyelve angol nyelvű és a nyelvi beállításokban sem sikerült beállítanom a magyar nyelvet és letölteni sem tudom csak a billentyűzetet. Na már most utána még két frissítést beajánlott amit le is töltöttem de ezután sem lehet beállítani a magyar nyelvet. Van 3 képem amit felteszek hátha ti okosabbak vagytok és tudtok megoldást a problémámra. A telefont 3-szor raktam újra a fenti programmal és csináltam már gyári beállítások visszaállítását is de még mindig ugyanaz van. SIM kártyával és anélkül is raktam már újra de semmi. Ezen kívül semmi más problémám nincs mert minden szuper rajta csak angol. Ha valakinek esetleg valami ötlete van vagy találkoztatok már ilyennel akkor megköszönném a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz L3oN1o7 #7107 üzenetére
Ez egy Olasz szolgáltatói rom. Az, hogy magyar nyelv is benne legyen, ahhoz másik program kell, amivel a magyar rom-ot tudod feltenni.
Ha jól emlékszem, akkor ezek kellenek hozzá:
Nokia DataPackage Manager 2013.7.5.msi
NokiaCareSuiteForStore-5.3.112.1425.exe
UserGroupsConfiguration.cfgPont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
csacsi67
addikt
válasz L3oN1o7 #7107 üzenetére
Ez segit neked keress egy magyar product kodos sw-t és azt szed le a többi meg le van irva ha elakadsz irj. A vpl kkiterjesztésü fájlra figyelj. [link]
Ezekek közül kell neked valamelyik ebben van magyar nyelv finn sw független.
059S4J7 (fekete változat)
059S6R9 (szürke)
059S6R8 (fehér)[ Szerkesztve ]
-
kutitomi73
aktív tag
Újra raktam a,win10-et mert többszőr ujra indult.Egyesével raktam vissza minden alkalmazást.A fényképek alkalmazás csak a drive-be feltöltött képeket látja!🙁 Ami az sd kártyán van azt nem.Mi lehet a gond?
"A remény hal meg utoljára"
-
gabancs
addikt
válasz kutitomi73 #7111 üzenetére
Ennek a verziónak ez a bug-ja.
-
csacsi67
addikt
Szerintem igen én probáltam 735 meg 930 is mindegyiken müködik .Egy gond lehet max nem lesz elérehtö a 8.1 valahová el kell menteni amit leszed romot . Én ha felraktam a 10 mindig ezzel állitom vissza a 930-at mivel telekomos és független romot raktam rá és simán vissza engedte rakni a 8.1 .
-
csacsi67
addikt
Ha meg van a rom felrakod a gépedre ezt a progit Nokia Software Updater for Retail az létre hozz egy mappát a Program Data mappaban Nokia néven ott megkeresed a mappán belül a Packages azon belül a product mappát és bemásolod a romot egy mappába .Gondolom azt a romot megtaláltad amit leszedett teljes mappát át másolod ugy ahogy van RM-..... ilyen formában.Egyszerüen leirva a Microsoft mappábol átmásolod ugy ahog y ott van .
[ Szerkesztve ]
-
tisti1965
aktív tag
Hello
Teljesen jó a 10 a 930-on,van viszont két dolog ami nem megy,és ehhez kellene segítség.
1. Nem látja a telefont a pc
2. Nem talál egy olyan wifit,amit 8.1 alatt használtam
Ezekre kellene valami megoldás.HR megoldaná vajon? Nem szeretném csak végső esetbenLumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
korcsillio
addikt
Ha újra akarok csatlakozni egy wifire csak a telefon újraindítása után tudok.Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
tisti1965
aktív tag
Hol tudom megnézni,hogy mennyi helyem van még? A régi tarterület segédet keresem
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
csacsi67
addikt
válasz tisti1965 #7125 üzenetére
Nem oldja meg router re-start valamint kapcsold ki a telefont és nyomd a hangerö gombot le és ugy dugd a pc-re ne ilyedj meg egy felkiáltojel fog megjelenni a win7 meg kell keresni a drivert,várj egy kicsit mig megkeresi a drivert huzd le a telot a pc-röl és nyomd a bekapcsologombot.Majd ujra dugd rá.De ha kell feltöltöm a winusb drivert.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz korcsillio #7126 üzenetére
Nekem is ilyen, 8.1-el is, reménykedtem benne, hogy a w10 megoldja de ugyanolyan maradt pl. ha otthon fellépek megyek dolgozni ott is + 1-2 upc wi-free, mire hazamegyek kell egy trelefon restart.
¯\_(ツ)_/¯
-
Воланд
titán
muhahaha
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
chipesz
őstag
válasz Zsoleszhun #7139 üzenetére
Vagy egy Lumia Motorolás szilikontokkal.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
félisten
-
-
Glenda
addikt
válasz Plazmacucci #7141 üzenetére
úgy sincs Windows alternatíva Note helyett
950XL?
1320 user here, mindenképp phablet lesz a következő telefonom.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
félisten
-
-
D1L1ZS
őstag
Akkor ha jól értelmezem, nem lesznek egyelőre android appok WP-re; de talán lesznek majd helyettük IOS appok. Jobban járnánk sztem az IOS appokkal, mert sokkal igényesebbek mint az androidosak...
Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Glenda
addikt
válasz Plazmacucci #7144 üzenetére
Hát, pedig a Win10 már lefagyni is tud
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Воланд
titán
nem egyelore, hanem egyaltalan nem lesznek. ha van eszuk, akkor tobb eroforrast nem pazarolnak erre az ostobasagra.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest