Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Steel path 80% lazán megy Ash-el, defense Khora-val, itt csak a Lua def volt macera, de ha nem soloba mész, akkor síma liba. Itt is figyelni kell a napi küldiket, a macerásokat abban csináltam meg, mert lett rá csapat. Baruuk is nagyon jó steel path-ra, meg wuki. Nem mondom, h más nem, mert mostmár pl. Mag-al is neki mernék vágni, de sok helyre vittem Khorát is, nem csak def-re.
Tegnap ugye Baruuk hegesztés volt, kicsit erősítettem rajta, nem mintha igényelte volna. Próbáltam a shield gatingot is, beraktam a dragon key-t, ami ottfelejtődött... Nem para, a pillage így is brutál overshieldet adott...
Korábban volt szó a shieldről, nah, akkor az helyett ez a helminth képesség több, mint elég. Nem foglal el mod slotot, kevés energia igény, és ami fontos, h alacsony durationnal is működik.
Mrdevil: profil oldaladon megtalálod, h a klánodban milyen fejlesztésekkel hogy állnak. Attól, h kis klán, még meglehet minden fejlesztése... Jelen helyzetben sztem Fortunára és Little Duck-ra koncentrálj, ampokat szerezzél, mert az alap az botrányosan szar. Meg kitgunokat, utána már az átlag mapok nem jelentenek gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest