- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdarai
tag
valaki segítsen plz! nem tudom a huncraft oldaláról letölteni az 1.17-es magyar peccset. egyéb linket tud valaki? fel tudja tölteni valaki valahova? fontos lenne

-
Hoosie
csendes tag
Én is szinkronhang voltam a játékban
van egykét érdekes hang de sztem nagyrésze naggyon jó lett...Amúgy az igazság az hogy amatőr!!! színészek dolgoztak ingyenért és ezért lettek a hangok itt ott gagyik... én Thrall the far seer vagyok meg a The Captain az embereknél. A hangok nagy része amúgy gépesítve lett mert nem volt annyi ember. most viszont a lényeg. Nálam nem megy a kiegészítő szinkronja akinél megy az irjon már mert a warezos verzó nálam kilép és nem tom megnézni magam benne...Kellene a patch és a crack is hozzá...Előre is köszi -
mon-cue
tag
-
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Szerintem meg a legjobb, ha nincs magyarosítás.

-
Slayer Valor
őstag
ebben egyetértek veled
Sztem az a jó magyarosítás, hogyha a szinkron még marad az eredeti nyelven. Egyszerűen csak az írásokat kell megváltoztatni. Volt egyszer még a nyáros a WarIII-hoz egy jó magyarítás. Az előtt tavasszal volt egy teljes magyarításunk
Halára röhögtem magam az introk közben
[Szerkesztve] -
-
Apophis
őstag
Ez a HUNCraft-féle megyarítás a teljes szinkronnal? Mert ha igen, jókat röhöghetsz rajta. Azok a hangok... Aki látta a Narancs nevű macskával készült idióta, káromkodós ''rajzfilm-adaptációt'', emlékezhet arra a rekedtes hangra (nem jut eszembe a srác ''művészneve''): na sztem ő adja a gruntok és más orc unitok hangját, marha jó.
De Arthas hangjáról ne beszéljünk, enyhén kancsó...
[Szerkesztve] -
mon-cue
tag
Kezdődött úgy. hogy letöltöttem az összes rar fájl a ''nem''hivatalos oldalról, de nem akarja kicsomagolni az adott helyre!
Totalc.és Winrar progokkal sem.
Hibaként vagy sérült, vagy hiányzó fájlt írt ki, de egy helyről töltöttem az egészet.
Tapasztalatokat kérnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

van egykét érdekes hang de sztem nagyrésze naggyon jó lett...Amúgy az igazság az hogy amatőr!!! színészek dolgoztak ingyenért és ezért lettek a hangok itt ott gagyik... én Thrall the far seer vagyok meg a The Captain az embereknél. A hangok nagy része amúgy gépesítve lett mert nem volt annyi ember. most viszont a lényeg. Nálam nem megy a kiegészítő szinkronja akinél megy az irjon már mert a warezos verzó nálam kilép és nem tom megnézni magam benne...Kellene a patch és a crack is hozzá...Előre is köszi

Sztem az a jó magyarosítás, hogyha a szinkron még marad az eredeti nyelven. Egyszerűen csak az írásokat kell megváltoztatni. Volt egyszer még a nyáros a WarIII-hoz egy jó magyarítás. Az előtt tavasszal volt egy teljes magyarításunk