- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz domper2015 #1097 üzenetére
Nem, nem a tied a téves. Elnézést. Amit én írtan az nem volt jó. Én a Digi VoLTE -ra gondoltam a válasznál, de rájöttem, hogy más szolgáltatóknál mókolva működik ezen a telón is. Ezért töröltem, de nem kellett volna semmi megjegyzést tenni ,ez így félreérthető lett.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz domper2015 #1093 üzenetére
Most hétvégén Digi-fehér-folt területen vagyok, Digi+Telenorfeltöltős Simmel , és nem jutottam még oda hogy tovább kísérletezzek, szóval csak előkészülnék hozzá a teendőkkel. (qpst, qud, pdc(?) meg egyéb ...)
Na most hogy félre ne értsem kérlek erősítsd meg nekem hogy az egy kijelentőmondatod volt h
"Xiaomi Redmi note 4 - en működik VoLTE hívás Lackooo84 módszerével Telenor kártyával."
Plusz megdobhatnál a konkrét 4X-es topikbeli komment linkjével is mert el vagyok veszve a redminote4, volte, digimobil és redmi4x topikkommentek tengerében...[ Szerkesztve ]
-
laca1052
tag
Sziasztok Redmi 3s Prime mobilhoz ami Vodafone kártyás mit tudtok ajánlani hogy a volte működjön ? *#*#86583#*#* kóddal nem működik pedig szoftveresen tudja. A segítséget előre is köszönöm
-
Soma01
veterán
Szerintem ez alapján be lehetne tenni az MI 9-et a táblázatba. A Digi hálózatán biztosan megy a VoLTE és a VoWIFI is.
-
laca1052
tag
válasz SlágerTibo #97 üzenetére
Szia.nekem xiaomi redmi 3s prime telefonom van a kóddal nem tudom előcsalni a volte kapcsolót" 86583" frissítések előtt simán benne volt.Az ügyfélszolgálat bekapcsolása után tudtad elő hívni a volte kapcsolót a kóddal? Válaszod előre is köszönöm.
-
ToniSlow
senior tag
Engem is érdekelne hogy Redmi 3S-nél mi a megoldás. Ha valaki tudja ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
-
nyirzoz
aktív tag
Flottás vodával nekem nem jelenik meg a VoLTE Galaxy J4+-on.
Pedig jó néhányszor ki-be kapcsoltam a kapcsolóját. -
fil
őstag
válasz Lackooo84 #1114 üzenetére
Még csak letöltöttem ezt a cuccot. Egyelőre nem sürgős, mert engem a DiGi érdekelne arra meg még úgyse megy. Abból gondoltam ,hogy itt azt írja, hogy
"Before some month ago you need to apply and wait 10-15 days for permission! But, now Xiaomi changes their policy. Now you don't need to apply for unlocking your device."
De mondom, én még nem próbáltam... -
Lackooo84
nagyúr
Az unlock toolra mindenképp kell várnod 3 napot, de próbáld csak ki: fejlesztői beállításokban rá kell nyomni a MI unlock status-ra, és már ott kiírja, hogy onnantól 72 óra múlva nyithatod, de ha rádugod a telefont fastboot módban a Mi Unlock progira, és rányomsz az unlockra, és ott ki fogja neked írni, hogy mennyi van még hátra a 72-ből.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
zoli62
addikt
Redmi 6A telefon menüjében benne van a Volte és VoWifi, vagy kóddal külön aktiválni kell? Digi hálózatán használnám.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz nyirzoz #1131 üzenetére
Hülyeség , én tegnap este kapcsoltattam be, és egy hivatalosan totál nem támogatott készülékkel használom (Honor 8). A sim kártyán legyen aktív a VOLTE szolgáltatás, onnantól a titok nyitja a megfelelő beállítások a telefonon (szerencsére ez roottal nem gond nekem), és megy is szépen, amint a picit visszább feltett képemen látható. Komolyan mondom nem tudom kiket ültetnek oda, de sokszor olyan baromságokat tudnak ezek az ügyfélszolgák mondani, pl. havernak amikor be akarta kapcsoltatni a Telekomnál azt mondták, hogy fizetős a VoLTE... Nevettem egy jót, felhívtam a nevében és bekapcsoltattam neki.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz nyirzoz #1134 üzenetére
De hát akkor miért nem kapcsoltattad be? Vagy most nem értem. Én tegnap este felhívtam őket, (pre-paid kártyám van) és kértem, hogy kapcsolják be. Kifogtam egy rendes fószert, kérdezte milyen készülékem van, mondom Honor 8, de mókkal megoldom a működést. Annyit mondott csak, hogy bekapcsolta, de mivel nem hivatalosan támogatott készülék, nem tudják garantálni a teljes hibamentes működést. Megköszöntem, letettem, bekapcsoltam, és megy azóta is.
-
-
anglergab
addikt
válasz Lackooo84 #1135 üzenetére
Az viszont tény, hogy a mókolt/nem hivatalosan tesztelt telefonok miatt lehet felesleges ügyfélpanasz: a hiba teljesen készülékoldalon van, esetleg nem teljesen kompatibilis a telefon és a hálózat megoldása. Ezért nem árt ilyen esetben megfelelő jártasság a témában, hibakeresési alapismeretek. Sajnos a rom-olási ismeretek meglétéből ezek nem következnek.
A szolgáltató előnyös a VoLTE/VoWiFi, ahogyan az előfizetőnek is. De nem mindegy hogy milyen árat "fizetnek" érte. Hosszútávon teljesen alap lesz és kell is lennie a VoLTE-nek.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
Sikerült bekapcsoltatnom a vodafone-os vitamax kártyámon a VoLTÉ-t. Redmi 7-ben megy és a Nokia 8110-ben is.
Asszem' táblázatot már nem tudok tölteni, így kérem az illetékeseket, hogy tegyék bele. -
polonic
félisten
Megvolt a számhordozás vodarol telekomra. A jó kis voltenak annyi. Itt nincs ims regisztráció.
Nagyvállalati előfizetés. Engedélyezett már nekik? Érdemes köröket futni? -
Alister71
nagyúr
Megjött a frissítés a Galaxy A40-re, megy a VoLTE a vodás simmel is.
Alister from Hell
-
ÁrPi2
senior tag
válasz anglergab #1147 üzenetére
Szia , te nekem nagyon témaértő gurunak tűnsz ,
Téged kérdeznélek :
Hogyan zajlana az le pl. Redmi Note4-emhez az én példámban a Digi szolgáltatói oldalán az a bizonyos legutóbbi hozzászólásokban szóba került "frissítés"??Hogyan és mi zajlik amikor (pl. SMSben értesítenek) " 72 órán belül aktiváljuk készülékén a VoLTE technikai újításunkat"??
Ahhoz hogy egy ilyen értesítő SMS-ben foglaltak technikailag megeshessenek, ahhoz a RN4 készülékemben is valami konfig módosul, jól sejtem? (volte kapcsolóm az van egyébként a Settingsben )
(+1: Nekem pedig a két SIM közül azzal kell aktuálisan mobilneten lennem, Vagy csupán lefedettségi területen lenni?)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest