Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Lehet ezzel is VB-ozni
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.Más:
Eddig szenvedtem VB-ban, h ha felraktam egy XP-t nem állította át automatikusan képernyőméretet a notijéhoz (1366*768) igazodva, mint egy Linux Mint.nél, ami szépen megcsinálta. Felraktam Guest Additions, amivel ez szépen megoldódott, de ikonok stb kicsit kicsik lettek...lehet itt is méretarányt növelni, mint a win7 / 8 esetében: 100-->125%
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 58.5 mm full fém tamper
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...