Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bull Boss

    senior tag

    válasz Dany007 #3199 üzenetére

    >Na nee ez azért már dúrva. Biztos lehet ezt is szépen meg jól értelmezni, de ez nekem kb annyit jelent, hogy egy olyan embert akit soha nem is láttál, nem is hallottál élőben jobban kell szeretned mint a saját anyádat, vagy lányodat! (?) Normális ez?<

    a választ itt kapod: " Még beszélt Jézus a sokasághoz, amikor íme, anyja és testvérei megálltak odakint, mert beszélni akartak vele. Valaki szólt neki: "Íme, anyád és testvéreid odakint állnak, és beszélni akarnak veled." Ő azonban így felelt annak, aki szólt neki: "Ki az én anyám, és kik az én testvéreim?" Erre kinyújtotta kezét tanítványai felé, és így szólt: "Íme, az én anyám és az én testvéreim! Mert aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát, az az én fivérem, nővérem és az én anyám."

    A kardot pedig a bűn ellen hozza! ez nem valami Samurai kard, talán ha igy irták volna jobban értenéd : "Az üdvösség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef. 6,17 "
    És igen! aki Isten nélkül maga akarja megtalálni az életét, az elveszíti, olyan lesz mint az izetlen só.

    >Nemtom pontosan mit értett "meg találni az életet" rész alatt, de azt értem, hogy aki Ő érte veszti el az életét az fogja megtalálni.
    Ennyit a szabad akaratról. Jó trükk. Végülis azt csinálsz amit akarsz, de csak akkor lesz "jó" neked ha azt csinálod amit én mondok. Kb így hangzik dolog.<

    Erről édesapám szava jut eszembe aki mindig azt mondta: "Fiam azt csinálsz amit akarsz, ha rám hallgatsz! "Régen nem értettem miért mondja hisz teljesen ellentmondásos, de mára már teljesen megértettem.

    Egy dolgot nagyon fontos, a Biblia nem a kötekedőknek való, mert azok soha nem fogják megérteni. (bár ebben sajnos a klf biblia forditások is hibásak :( )

Új hozzászólás Aktív témák