- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Ha html alatt akarsz levelet küldeni, az nem fogja sohase az alapértelmezett, se semmilyen más gépre telepített levelező progit használni! A weboldalt tartalmazó webserver/e-mail server fogja továbbítani a levelet. php programozói tudás kell hozzá, bár egy csomó source letölthető ( google ).
[Szerkesztve] -
rendiboy
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan HTML alapú űrlap kellene ami nem az outlook segítségével küldi el levélben a kitölöttt választ!
Tud nekem segíteni ebben valaki? -
nbk
aktív tag
upolom a témát, engem is érdekelne a #1 problémára megoldás
tudom, hogy PHP az istenkirályság, de gyorsan kell és PHP-nek majd csak késöbb lesz időm nekiállni...
thx -
PrinczA
őstag
Vki?
-
back|
csendes tag
köszi szépen, megoldódott a problémám

most heppi -
back|
csendes tag
hi!
tapasztalatokat szeretném, ha írnátok weblapra elhelyezett ürlap megoldással kapcsolatosan:
egészu pontosan valami olyasmi kéne, hogy X felhasználó kitölti az űrlapot, mondjuk 3mezővel (név, elérhetőség, valamint a ''lényeg'', amivel kapcsolatosan írja az üzenetet, mind3 csak szöveg), és ezt kéne eljuttatnia a megadott pl. e-mail címre(programozáshoz elég láma vagyok, úgyhogy sajátot nem tudok írni
)
előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)