Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Áhh végre van egy kis UHU-s sikerélményem, megosztom veletek.
Ugye a Gnome felület lehetőséget biztosít arra, hogy akár távolról is irányítsuk a Linuxos masinánkat. És sikerült belőnöm
Tök büszke vagyok magamra, win alól nyomom a Linuxot. Épp most próbálom rajta a torrentet beállítani. Kezdem egyre inkább megszeretni!Viszont lenne pár kérdésem is.
Synaptickal letöltöttem a prodftp server-t. Ezt hol tudom elindítani ill configolni?
Másik meg, hogy elvileg van fent Samba, ezt hogyan tudom managelni? Hol érem el a beállító felületét? -
sonar
addikt
Végre van normális felbontásom
köszke a linket, igaz volt egy kis haveri segítségem is.
Be kellett állítani a HorizontSync-et meg a VertRefresh-t restartolni az X-et és már jó is lett
FTP servert tudtok ajánlani?
Lassan belejövök ebbe a linuxos témába -
sonar
addikt
No kicsit kiegészítve az előző hsz-em.
Létezik vmi sis-es update? v vmi amivel tudom a felbontást feljebb tornázni. -
sonar
addikt
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok, az előző hsz-eket nem kommentálnám inkább. Vegyél Vistát ki tart vissza? Én azt mondom ha kb annyi időt fordítana az ember a linux megismerésére mint amennyit a win-re simán használható. Bár ebbe a vitába nem folyok bele.
Kis segítség kellene, van egy elég régi masinám PIII 800MHz integrált sis-es vga-val és csak 640*480 ba hajlandó menni. Live alatt megy nagyobb felbontásban is. Mit kellene tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Retro PCI-E videókártyák
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tök büszke vagyok magamra, win alól nyomom a Linuxot. Épp most próbálom rajta a torrentet beállítani. Kezdem egyre inkább megszeretni!

tudnál segíteni?

köszke a linket, igaz volt egy kis haveri segítségem is.