Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Áhh végre van egy kis UHU-s sikerélményem, megosztom veletek.
Ugye a Gnome felület lehetőséget biztosít arra, hogy akár távolról is irányítsuk a Linuxos masinánkat. És sikerült belőnöm
Tök büszke vagyok magamra, win alól nyomom a Linuxot. Épp most próbálom rajta a torrentet beállítani. Kezdem egyre inkább megszeretni!Viszont lenne pár kérdésem is.
Synaptickal letöltöttem a prodftp server-t. Ezt hol tudom elindítani ill configolni?
Másik meg, hogy elvileg van fent Samba, ezt hogyan tudom managelni? Hol érem el a beállító felületét? -
sonar
addikt
Végre van normális felbontásom
köszke a linket, igaz volt egy kis haveri segítségem is.
Be kellett állítani a HorizontSync-et meg a VertRefresh-t restartolni az X-et és már jó is lett
FTP servert tudtok ajánlani?
Lassan belejövök ebbe a linuxos témába -
sonar
addikt
No kicsit kiegészítve az előző hsz-em.
Létezik vmi sis-es update? v vmi amivel tudom a felbontást feljebb tornázni. -
sonar
addikt
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok, az előző hsz-eket nem kommentálnám inkább. Vegyél Vistát ki tart vissza? Én azt mondom ha kb annyi időt fordítana az ember a linux megismerésére mint amennyit a win-re simán használható. Bár ebbe a vitába nem folyok bele.
Kis segítség kellene, van egy elég régi masinám PIII 800MHz integrált sis-es vga-val és csak 640*480 ba hajlandó menni. Live alatt megy nagyobb felbontásban is. Mit kellene tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tök büszke vagyok magamra, win alól nyomom a Linuxot. Épp most próbálom rajta a torrentet beállítani. Kezdem egyre inkább megszeretni!

tudnál segíteni?

köszke a linket, igaz volt egy kis haveri segítségem is.