Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Felmerült bennem az a kérdés, hogy miért nem használják az uhu-t, ha teljesen magyar nyelvű, és könnyű kezelni is. Nem tudom hogy ez tipikusan az " Egy próféta sem lehet hazájában..." esete? Most jelent meg az újabb kiadásuk, de itt a PH-n nem sok mozgolódás van körülötte.Kíváncsi lennék néhány linux geek véleményére.
-
ragazzo
őstag
-
ragazzo
őstag
Köszi az infót.Egyébként mi lenne ha kipróbálnád az ubuntut. Itt [link] letöltheted, és elég sokan használják, tehát van segítség is bőven. Csak át kell jönnöd a saját topicjába. Tudod, én is használtam uhut egy darabig, de aztán áttértem ubuntura.Sokkal több csomag van rá, és félévente új verzió jön ki.Az uhuhoz meg elég régóta nem nyúltak, és a változás sem lesz jó. Áttérnek az rpm csomagkezelésre.Mindenesetre egy próbát megér.
-
ragazzo
őstag
válasz
Tibicsoki82 #2666 üzenetére
Én is találkoztam már ilyennel más disztribnél.Valszeg a grub telepítés nem sikerült rendesen.Pedig az annyira egyszerű (lenne).
-
ragazzo
őstag
Ha jól tudom mindkettő,de legalább a firefox benne van alapból.Nézd meg a kpackage megnyitása után hogy fel van-e telepítve.Ha nincs,onnan feltudod rakni.Felül van három fül,és kiválasztod az újat.Ott lesz valahol a firefox.Vagy pedig letöltöd a firefox.hu-ról, és kicsomagolás után megkeresed a firefox file-t.Rákatt és mennie kellene.Nekem így is ment.
-
ragazzo
őstag
Érdekes, hogy a Mandrake-ra az t mondjátok hogy bonyolult, mert különböző honlapokon meg azt olvastam, hogy kezdőknek javasolják mert egyszerű a kezelése.Amúgy gondolom az UHU-ban is ugyanúgy lehet szívni a fordítással mint ebben, mert a kernel ugyanaz, vagy nem?
-
ragazzo
őstag
Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi, aki már használt Mandrake linuxot, és most váltott UHU-ra.Az érdekelne, hogy melyiket könyebb kezelni.Melyiknél könyebb progikat telepíteni.Én eléggé megszenvedek a tar.gz-s progiktól.Persze lehet hogy nem lenne problémám, ha egyszer valaki közérthetően, lépésről-lépésre leírná nekem hogy miként megy ez.Köszi!
-
ragazzo
őstag
Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi, aki már használt Mandrake linuxot, és most váltott UHU-ra.Az érdekelne, hogy melyiket könyebb kezelni.Melyiknél könyebb progikat telepíteni.Én eléggé megszenvedek a tar.gz-s progiktól.Persze lehet hogy nem lenne problémám, ha egyszer valaki közérthetően, lépésről-lépésre leírná nekem hogy miként megy ez.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Macska topik
- Magisk
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest