Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Nemrosz game, már 3napja szórakozok vele
Az eleje jól meg van csináva, a farkasokkal is elég nehéz elbánni, a medvéről nemis beszélve 
Most 45ös sziten vagyok és egyszerűen ha akarnék se tudnék megnyikkanni.
A legnagyobb számozású páncél a leg erősebb? Namost én összeszedtem a 565-ös settet, folyamatba pakolom egymásba az ugyanolyan 565-ös cuccokat, nagyon brutál vagyok
Életlötty, mana lötty egyáltalán nem kell már, olyan gyorsan töltődik a manám. Egy apró észrevétel. Ha megidézek egy gólemet, és az megöl egy ellent azért nekem miért nem jár experienc pont? A lovaglás hihetetlenül el van tolva. Még a főúton is megakad a ló borzasztó. Még egy apró bakit találtam. A játék elején nem csináltam meg a teleportos küldetést. Olyan 30as szintű lehettem, majdnem az összes teleportot felfedeztem mutatta is a térkép mindet gondotlam mostmár azért jólenne használni is a teleportot szal elmenem a paphoz és megcsináltam a küldetést. Adott teleportkövet meg instant teleportot erre az összes felfedezett teleport eltűnt a térképről és újra fel kell fedeznem mindet... igazán engedhettek volna annyit, hogy aktiválja magától a már látott teleportokat
Elég unalmas már a game, csak végig kell kaszabolnom mindenkit. Melyik a legerősebb varázscucc fegyverre? Tűz, víz, jég? Persze most semleges ellenre gondolok ami mondjuk nem kimondott tűz csontváz vagy ilyesmi 
-
Eagl3
veterán
Gondolom sorban kell feltenni a patch-eket ugye? Nincs oylan ami felteszi mind a hármat?
-
Eagl3
veterán
Kösz a segítsséget. Egy nap és hozza a netpósta, addigra rákészülök.

-
Eagl3
veterán
Mien patch-ek vannak a játékhoz és honnan lehet leszedni? Sorban kell felrakni őket vagy elég a legújabbat?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az eleje jól meg van csináva, a farkasokkal is elég nehéz elbánni, a medvéről nemis beszélve