- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
#35434496 #33411 üzenetére
szép kör
amúgy én sosem értettem ezt a magyart ne lőjjünk le...nyilván ellenszenves leszek sok embernek...de a véleményem az hogy ez egy játék, a DZ-nek a saját hangulatát épp ez adja, és PVP is van itt...miért ne lőnék le másokat is, és lőhetnének le engem is....angolok és amerikaiak is ezt mondják, hogy jaaj az amcsi, ne lődd le? meg spanyolok, olaszok, németek, lengyelek, hollandok??? ne vicceljünk már...
Ezen a videón nem azt kell nézni hogy magyarokat lőttek, hanem hogy mi volt a szituáció és melyik szitut hogy oldották meg
-
pzstm
titán
anno redditen láttam olyan ötletet, hogy ha manhunt lesz valaki, akkor az ne lejárjon, hanem a csapat 10 embert meg kell hogy öljön mondjuk...vagy 15...mindegy....ezt mondjuk nagyon támogatnám és hiányolom
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33375 üzenetére
amik nincs beagrózva a játékos addig ez ilyen...állítólag ez works as intended
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #33359 üzenetére
én látatlanban mondtam, hogy szerintme jó dolog, hogy ha tárazol nem sprintelsz, de nem PTS-ezhetek sjanos ugyebár
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #33193 üzenetére
de...és ez jóval durvább nerf mint amit mondjuk egy alpha kap...
olvastam, tudom....én azért hogy rendes seekert elérjek lemondok a DPS-ről és Toughness-ről is....simán megérdemelném, hogy ne ekkora nerfet kapjak
szóval én sajnos nem tudom kipróbálni, de remélem jó lesz. Tudom, hogy lesz még pár PTS
-
pzstm
titán
150-160k?
300ezer skillpowerrel 93ezer környéke rémlik...... (módosítók nélkül)1.5, mivel konzolos vagyok.... most ezt a kicsit is még tovább nerfelték...ezért lemondtál a firearmsról és stamináról is...amíg egy közel sem tökéletes predator szettben 350/420/110 értékek simán kijöttek...
Szóval arany élet és ingyen sör szerintem most sincs, okosan és csapatban kell játszani, számolgatni és ésszel összerakni buildet...
-
pzstm
titán
válasz
venomka1 #33160 üzenetére
épp erre gondoltam...
1.5-ben 240 toughnessel megyek, Firecrest buildem van 298skillpowerrel, és relentless hátizsákkal....
Igen, csak csapatban, esetleg PVE-ben vagyok jó....DZ-be nem megyek nyilván egyedül.....Ez ha ingyenélőség vagy hasonló valakinek, akkor lehet jönni és csinálni...
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Jelenleg az Alpha Bridge DPS huszarkodas miatt nincsen kiborulas amugy?? Amiatt sokkal kevesebb hisztit lattam...
-
pzstm
titán
En azert remelem nem lesz ennyire negativ a cucc...most hogy 1.4 es 1.5 ennyire elvezetes
amúgy no offense, de 1.2 vagy 1.3 volt, mikor elég combos élettel, iszonyat magas DPS-eél járkáltunk 45-50 ezer skillpower körül....mindenki smart coverrel...durva damage resilience volt...60% körül csak a smart covertől....akkor nem volt ekkora baj? főleg hogy DPS karival ekkora skillpowert össze tudtam rakni???
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #32838 üzenetére
Nice...nem tudom maradjon-e akkor firecrest dps overheallel (seeker mine helyett), vwgy valami mas legyen, tactician authority mondjuk...
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #32830 üzenetére
sebzése jó annak vagy mi? mármint PVP-ben?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32682 üzenetére
okok, akkor fogok tudni erre alapozni 1.6 után is magas firecrestes elektronikával, relentless táskával
-
pzstm
titán
más: van egy talented skill fegyvereken, amit előszeretettel használok magas elektronika mellett. Az most csak bug vagy úgyis kell működnie, hogy ha nem lövök egy golyót sem ki belőle, de a seeker megöl valakit vagy a turretem, akkor ugyanúgy aktiválódik a talent és megadja a 15% extra skill-t. Ez így normális vagy bug és javítva lesz?
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #32669 üzenetére
ehhez kellett egy Argentínában történő válság, és egy home társ akit szintén érdekel
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32511 üzenetére
Seeker mine nem azert nerf, mert az elethez nyul, amibol mindenkinek tobb lesz?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32455 üzenetére
Csodas... remelem nem nerfelik legendaryt...ez hardcore jatekosoknak kellene legyen valo csak, casual playereknek mission impossible. Heti exotic essen belole, de az tenyleg valami jofajta legyen, vagy remelem exotic fegyvert nem lehet venni majd....
-
pzstm
titán
válasz
gabo91 #32348 üzenetére
LAst Stand season pass only, nem tudom honnan vetted, hogy nem fizetős....nekem épp nem elvágta magát, hanem ellenkezőleg...első naptól játszok aktívan, pontosan tudom, hogy honnan hozták vissza, mennyi munkával....
Egy fillért sem bántam meg, amit rászántam (igaz konzolon ez fejenként 5400 HUF volt előrendelve Season Passal együtt
)
-
pzstm
titán
valaki tud linkelni esetleg legendary módban történő pálya végigjátszást? arra kíváncsi lennék, és hirtelen nem találtam
-
pzstm
titán
válasz
pottyoske197 #32310 üzenetére
én is láttam ilyet, de nem bug, hanem valamelyik talent vagy barrett mellény épp aktiválva volt, ekkor a szerzett geareknek is a növelt armor értékét látod
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32290 üzenetére
valaki nem akarja streamelni esetleg?
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #32214 üzenetére
DX 11 és 12 akar az lenni gondolom
-
pzstm
titán
hmmm...ezek felett átsiklottam elsőre, pedig durva "decreasek" ezek.....
Character talents
On the move reduced to 15%.
Battle Buddy reduced to 30%.
Critical Save reduced to 20% -
pzstm
titán
-
pzstm
titán
New Incursion – Lost Signal
Lost Signal takes place in a civilian TV Broadcast center taken over by the infamous Rikers gang.
Players will venture into three different wings and face unique combat scenarios. Each encounter is meant to push players to play tactically and make the best use of their builds.
All wings bring their own challenges and rewards; completing all of them will unlock the final boss fight and the strongest opposition yet.Ez nagyon érdekesen hangzik...merre lesz?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32154 üzenetére
reméljük year2-ben
PC-n sjanálatosna olvasom és néha látom youtube videókban a cheatet...szerencsére konzolon nincs ilyen
, cserébe PTS sincs
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32152 üzenetére
hát ezt most mondta twitchen...
-
pzstm
titán
"bratva is the internal codename for Rikers" - Hamish on twitch
-
pzstm
titán
This all means that if you have a build with more or less no extra Skill Power, you will see your skills becoming less effective after Update 1.6 is released. If you have a balanced build, you won’t see much difference from now, but if you’ve invested in Skill Power, your skills will become more efficient than they currently are
Szóval még hatásosabb lesz a firecrest taktikusom?
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
DZ 7-9 <3 <3 <3
-
pzstm
titán
Ha valakinek van még 20%-os kuponkódja azt szívesen fogadnám!
Illetve uplay pontok felhasználása és kuponkód használata lehetséges egyszerre? checkoutnál nem találom uplay pontok használatát
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #31677 üzenetére
igen, utólag majd bepótolom az infókat
1.6 és Last Stand is benne lesz remélem
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #31508 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #31505 üzenetére
ilyen nagyon jó lenne (kicsit magasabb crit damage-el van, de armor csak 940 nekem
)
Hol esett?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #31426 üzenetére
azt hittem csak DZ 7-8 várható
vagy lehet 7-8 most akár és 11-12 meg majd year 2-re?
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #31138 üzenetére
én is gyűjtök pénzt, bár a napokban sajnos buta voltam és nem vettem észre hogy 150 milláért pörgettem
de nem baj...igaz 210millám volt, de most újra van 80
256-os szint szerintem maradni fog most, nem lesznek magasabb értékek
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #29225 üzenetére
nekem megfelel
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #28600 üzenetére
annyira nem meglepő...hasonlítsd össze a játék összetettségét mondjuk egy Destiny-hez....sokkla komplexebb az egész, sokkal több statra kell/lehet odafigyelni, build építés és egyebek. Számolgatni, szorozni, osztani. Ha jól akarod csinálni, akkor normálisabban kell foglalkozni, 12-14 évesen ez annyira nem menne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rövid előzetesen a Solo Leveling: Arise (PC, Android, iOS)
- Nintendo 3DS és DS topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest