- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #100 üzenetére
ha kicsit bugos lesz az nem baj, csak ne laggoljon az ubi serveren én csak ezt az egyet szeretném tökéletesre
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Nemrég olvastam egyik kommentben, hogy kivették a közelharcot és a "silent takedown" mozdulatokat? Ja és a kaja/pia rendszert is. Erről ti tudtok valamit?
-
k-adi
nagyúr
válasz
MichaelSD #70 üzenetére
Ja most már értem mire gondoltál
Elsősorban szerintem ez egy történet orientált MMO-nak indult, amit lehet coopban is nyomni (nyilván, group system), de nyilván a PvP rész (kötelező +) valamilyen szinten szerepet fog játszani, legalábbis biztos vagyok benne, hogy lesz 2-3 olyan küldi a "PvE singleben" amikor kötelezően bekült a játék a DZ-be valami quest miatt..
Ez tűnik az első olyan játéknak aminek van esélye JÓL vegyíteni a PvE és PvP-t, aztán majd meglátjuk....
-
k-adi
nagyúr
válasz
MichaelSD #67 üzenetére
Azért a PvP-ben lesznek a jobb lootok, mert az a zóna sokkal nehezebb (több elite lesz benne) illetve emberi játékost (általában) nehezebb legyőzni, mint egy buta AI-t.
A darkzone-ban megszerezett fegyvereket lehet használni darkzone-ban is (nyilván miután kimentetted és újra belépsz a darkzoneba), ezért a PvPsnek is megéri szenvedni érte.
-
k-adi
nagyúr
A kérdés az, hogy akkor miért ne campelne mindenki a kivonulási területnél? Mások nehezen megszerzik a jó loot-ot, aztán mikor elmenekülnének akkor bumm, headshot ráugranak a camperek az exitnél
Mondjuk a videóban is lehet látni, hogy játékosonként 6x lehet kivonulást fújni 1 körben, tehát ezt max. 6x lehet eljátszani(megvárni 6 csapatot a loottal, ellopni mind a hatot, majd lelépni)
------
Ja amúgy kivették a tabletes drónt a PvP-ből.
-------
MichaelSD
Nyilván a PvP zónába teszik be a legjobb loot-okat, hogy tényleg meg kelljen kűzdeni érte.Goblin12
Nem shoot and loot lesz; vagy legalábbis ez a része csak a PvP zónára (aka. darkzone) vonatkozik.
A "rendes" pályán, a PvE területen úgy lesz ahogy írtad, menni kell és felszabadítani a területeket, történet is lesz, stb...TTomax
pvp (darkzone területén) ÉS coop is lesz (rendes pályán)
-------
Illetve még a darkzone-hoz kapcsolódóak, ezek vannak még infóként elvileg:
- lesz külön DZ rank is
reputációs szint, ami a DZ-ben lévő mobok,npc-k öléséért jár + a loot megszerzése
ha másik játékosra támadsz akkor ugye "rogue" leszel, és ez elvesz a DZ xp-dből --> tehát a másik player lootja kell vagy a DZ xp, ezt kell majd eldönteni
önvédelem esetén nincs rogue, nincs DZ xp vesztés se
ha a csapattársak megtámadnak másik játékost, de te nem akarod akkor nem leszel rouge se (azaz csapattársak nem tudnak behúzni rogue állapotba ha te sem akarod)- 1db DZ lesz összesen
map közepén, kb. a map 25%-át fogja kitenni
(válaszolva a saját kérdésemre)
- lesz külön DZ valuta
külön DZ vendoroknál lehet beváltani majd mindenféle jó cuccra
(tehát a DZ loot mellett lehet majd valami mást is gyűjtögetni) -
k-adi
nagyúr
Na látom feléledt a topic!
"Barát" nem tud hátbalőni amíg a "csapat" (agent group) tagja. Amint kilép a csapatból, ugyanolyan "ellenséges" lesz mint az összes többi játékos a PvP zónában.
PvP-be meg szép, hogy egymás lövik a játékosok, azért PvP.
Az egy másik dolog, hogy ha más playerek az elején akár segítenek az NPC-k ellen/loot megszerzésében és csak a végén lőnek le -- ha úgy gondolják
Ezért lesz jó szerintem, mert sosem bízhatunk meg senkiben és emiatt mindig lesz egy para feeling, hogy a végén vajon elárulnak-e vagy sem. Bár ismerve a játékosokat 90% hogy a vége mindig árulásba torkollik majd
--
Amúgy egyik YT videós kommentben olvastam, hogy egyik gyerek kint volt E3-on és neki mondták, hogy nem külön zónák lesznek (mint ahogy azt láthattuk a 2013as E3as videó végén), hanem 1 nagy darkzone lesz. Ebből mennyi az igazság? -
k-adi
nagyúr
A grafikai butításon kívül a másik érdekes téma a "rouge agent protocol". (más ügynökök/playerek ellen, illetve egymás ellen fordulás --- csapattárs/playerek kinyírása a loot-ért)
Mit gondoltok erről? Jó, hogy belerakták ezt, ezzel megfűszerezve a játékmentet és még izgalmasabbá téve? Vagy csak egy szimpla friendship-ruiner feature ez?
-
k-adi
nagyúr
Engem is nagyon lenyűgözött a 2013as E3as videó erről, a petició sikerének meg még inkább örültem.....
...most viszont látva a 2015ös E3as videót kicsit elszomorodtam.Mert a játék ötlete tényleg jó, ilyen modern kori kommandós MMO nemigen van a piacon, ez amolyan újdonságnak is fog hatni. Épp ezért nem kéne elcseszni.
Ráadásul a fejlesztők megígérték amikor a petició sikeres lett, hogy a 2013as E3as videón látottakhoz képest nem lesz butítás, de ahogy látjuk ez nem sikerült.
Én 2 dolgot tudok elképzelni:
1. Vagy csak a PvP területek ilyenek (kevésbé részletes utcák, stb.)
2. Minden zóna ilyen, lebutított részletességű.Tévedés ne essék: én sem vagyok nagy graf. mániás, de két (!) évvel ezelőtti szintet miért nem tudják tartani?
Ha most mutatták volna azt a csúcsszuper szép videót akkor elhinném talán, hogy tényleg túl szép, hogy igaz legyen, de ha már 2013-ban megvolt rá a technológia akkor mi kellett visszabutítani?Most mondanám, hogy WatchDogs szindróma...de akkor mindenki leharapná a fejem....hopp kimondtam mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Fotó állvány eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest