- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Hát szerintem pont nem jole-el kelet volna ezt elerni szerintem nem méltó folytatása a első résznek, abby meg mai napig nem tudtam bedogadni számomra egy semleges karakter a játék zseniális még így is vagy is vannak benne olyan jelenetek. Így is ritka sajnos a ilyen játék de én nem ájultam el a sztori részétől . De valahol éreztem hogy valakit ki kell írni játékból pont egy joelt hogy a hatás meg legyen mert máshogy sajnos nem ment nekik, két imádott karaktert joelt elliet degradál a játék hogy egy ilyen travi forma abbyt rakjon a középpontban meg el jatsza a játék velünk abby meg sebhelyes arcú emberke sztorija kicsit hasonlitson jole elliehez. És ebby bosszúja be tejesedik persze utána rá ébred nem volt értelme de persze ellie bosszúja nem pont mikor abbyt kellet volna megölni akkor világosdik meg teljesen vicc. Abby megölt volna a városba mindenkit hogy jolet el kapja de ő a Szent mert ellie el engedte 2x vicc és ellie a rossz mert le gyilkol mindenkit. Persze abby ölébe pottyant jole 😂 neki nem kellet mást megölnie.Szóval a sztori sántít nekem de zseniális jole ellei kapcsolata és a részletek a játékban!!!! De ez új karakter
abby.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest