Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
plejik
üzenetére
Egyetértek, az autó lehetne több, plusz nem lenne rossz, ha lenne lehetőség sokkal több körös versenyt is beállítani. Az AI teljesen hülye, plusz néha olyan tempóval robbannak ki a pitből, mintha sose lassítottak volna előtte. Maga az elképzelés viszont sokkal jobb, mint az előző pit próbálkozás, jobb lett a gumikopás és a benzin fogyasztás impllementáció is, de azért még lenne hova fejlődni. Pl muszáj vagy az AI mögött menni pár versenyen, hogy ne kelljen annyiszor kiállni, ami nettó hülyeség. A playlist egyik versenyétől át is kellett állítanom a nehézséget 1/5-re pont emiatt, mert ők mentek konvolyban, kb 1 kiállással én meg állhattam ki többször. Az RC-re én is kíváncsi vagyok, meg a track forge vagy mi, ott vannak jó pályák.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest