- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz entropy #71897 üzenetére
Én a legelső órámnál reklamáltam amit tőlük kaptam, mint később kiderült nem volt igazam, de egyből felajánlották hogy küldjem vissza, és visszafizetik. Amikor ezt nem akartam (főleg a macera miatt), adtak egy 7.5 százalékos egyszer használatos kupont, amit náluk lehet beváltani a következő vásárlásnál.
Gondolom ezzel sokra nem mész, de más gondom nem volt velük (10 feletti vásárlás, saját és ismerős részre is).''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
csabulaxi
senior tag
válasz attisx #71894 üzenetére
Akkor máshogyan látjuk a dolgot, a lelakottság fogalmát.
Szerintem ez más kezén látva simán egy szép óra és csak a vaku és a makro fotózás miatt látod ilyennek.
Pár ezresért egy óra alatt tükör fényesre polírozzák.
Itt a fórumtársunk talán egy éves rolexe milgauss. Ez is lelakott szerinted?Tényleg otthon fotózd már be nekünk, lehetőleg vakuval, makróval a 12 éves órádat. Lehet Te is meglepődsz a monitoron látottakon.
Na ez a lelakott óra és nem is betonoztam benne.
Üveg, csere és polír, meg nem mondanád, hogy ez valaha így nézett ki."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Gabor970
addikt
válasz attisx #71900 üzenetére
mert máshol nem az megy, hogy a hibákat kendőzzük eladáskor. Mobile.de autós hirdetőoldalon szoktam nézelődni. Gyakran a kocsiról van három kép körbe, a többi meg közelről alapos részletességgel a hibák. Rozsda a küszöbön, horpadás a lökháritón, stb. Kimondottan a hibákra hivja fel a figyelmet, s később nincs reklamálás. Nekem inkább tetszik ez a hozzáállás.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
csabulaxi
senior tag
Ha vásárláson törnétek az agyatokat, akkor mi lenne az indok amiért a Seikot választanátok?
Pont duplája az Orient 1000 dolláros árának.SEIKO Marine Master Professional 300M Diver Automatic SBDX001
ORIENT Diver 300m WV0101EL Black Automatic[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
attisx
addikt
válasz Misi1979 #71902 üzenetére
Elfogadom, nyilván ez a korrekt hozzáállás a tulaj részéről, csak fogadó fél is tudja helyén kezelni a dolgokat.
(Amúgy minden rosszindulat, sértettség, és hasonlók nélkül: ugye némileg azért érezhető volt az önirónia az előző hsz.-emben? )
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
attisx
addikt
válasz csabulaxi #71904 üzenetére
Belátom, elhamarkodottam, meggondolatlanul ítélkeztem. Valószínűleg az enyém is hasonlóan nézne ki megmakrózva, a csatja biztosan, hisz balkezes vagyok...
Nos, igen az az Orient tényleg lelakott...
Szerk.: Elnézést, kifutottam a szerkesztési időből...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
csabulaxi
senior tag
válasz Ereshkigal #71909 üzenetére
Köszönöm.
Jó több szemszögből vizsgálni a dolgot.
Nekem nem nagy az Orient sem. Láttam, próbáltam a TUTUnál.
Birizgálja a fantáziámat a mérőke.
Dátumot észre sem vettem.
Ekkora nehéz óránál félteném a koronát, bár igaz mi baja lehet becsavarva."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #71910 üzenetére
Egy ilyen számlaposat szeretnék én is majd összerakatni, de nem ezzel a mutató készlettel. A hozzá valóval sokkal jobban néz ki szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
fagyalllo
őstag
válasz tupacamaru #71916 üzenetére
Melyik való hozzá? Amúgy nekem pont ez a kevert stílus tetszett meg, ilyen biztos nincs másnak.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Dzsana
senior tag
válasz fagyalllo #71918 üzenetére
Itt egy hasonló számlapos IWC konverzio
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #71920 üzenetére
Szerintem meg ugyan az az univerzális számlap mindkettő, csak rányomtatták a feliratot.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Bati0501
őstag
válasz csabulaxi #71908 üzenetére
Kb. ugyan azt gondolom,mint Ereshkigal is,de egy dologról nem esett még szó: valószínűleg a Seiko "fényei" ezerszer jobbak,mint az Orient-é.
Ezért az egy dolog miatt több,mint a dupláját kifizetni nem hiszem,h érdemes lenni,de ha vkinek a Seiko jobban tetszik és még a kerete is meg van rá... -
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #71918 üzenetére
Szerintem ez a mutatókészlet illik hozzá:
Én egy ilyet szeretnék csináltatni majd. Az viszont biztos hogy a tiéd egyedi lett és nem fog veled szembe jönni, nem véletlenül.[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
JackFeryll
őstag
Az milyen óra ?
-
Misi1979
őstag
válasz JackFeryll #71926 üzenetére
Töksokminden lehet, az egy gombos krono mondjuk kicsit leszűkíti a lehetőségeket.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #71833 üzenetére
Nagyon jól használható a Bergeon.Vékony és erős.Én vettem egy kék kinai kiszedőt és hozzá egy Bergeon menetes kiszedő fejet.Belecsavartam a kinaiba és összesen kb 2700-ba került a Krono-nál.Ahegyes vége is cserélhető,de az bőven jó kinaiban is.
-
M1ó
csendes tag
Üdv Urak!
Ha már beépítésekről van épp szó, ma lettem kész az Edox-al amit néhány napja emlegettem.!
Nem lett nagyon "meredek" ?
-
Pé
senior tag
A ROLEX-ről magáról készült tökéletes másolat
-Datejust chrono
-40 mm-es korona
-30 mm-es szíjA kismutatók ugyan csak dísznek vannak, de úgyse veszi észre senki.
-
M1ó
csendes tag
válasz vadászcsiga #71933 üzenetére
Köszi!
Igen, erre készítettem szíjat is.
Most épp Ő az aktuális szerelmem!! -
-
M1ó
csendes tag
válasz dilajoska1 #71936 üzenetére
Küldtem Pm-et!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs