- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
fagyallo, Wg5113 : köszi.
Akkor kicsit túloznak/finnyásak, akiknek ez túl hangos.Más. Asszonynak mutatom a Junghans-t: "De szép". Utána a Junkers-t: "Ez pocsék".
Van ízlése.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #67249 üzenetére
Lecseréltem fekete bőrre, nagyon sokat dob rajta.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #67251 üzenetére
Miii, a 6060-5 nem tetszik neki? Hiszi a piszi
-
g0n21
senior tag
válasz Szabikaa20 #67244 üzenetére
Ha minden funkciója működik, szerintem 15-20 a max, amit kaphatsz érte.
Ha be tudnám hajtani a kintlévőségeket, kéne is. Aztan mehetne Dzsanához szépülniMás: a suzukimba 7 év alatt tettem 172.000-t, az közel 25k/év. Elotte anyám 8 év alatt 33-at
Az MX5 amióta megvan (1 hónap, 10 nap) beleszaladt kb 6 ezer km, pedig három hétig nem volt a topon, sőt.. dehát az más. (Pesten dolgozom, itt is lakom, de valahogy mindig a legtávolabbi péknél van kenyér, es a város masik felén tej... )Ès egy kis on:
Ma megvettem az aug-szeptemberi ora - ékszer magazint, es nagyon érdekes cikkek vannak benne: búvár óráról, a Graham nevű márkárol, az ETA történetről(folytatása az előzőnek)... Szóval nagyon érdekes!!!
Sorry for my brevity, kijavít az iPhone, es lusta vagyok javitani)
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #67253 üzenetére
Komolyan, a 3501-es Max Bill sokkal jobban tetszett neki. De rögtön hozzá is tette, hogy ezt se vegyem meg.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #67255 üzenetére
Egész nyugodtan, bármikor szívesen (facebookon a borítóképeim között van róla kép...)
hogy bírja a kártyatartó?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
condy
senior tag
Ez mekkora! (Biztos csak nekem új)
Az ebay-en árulnak "csinãld magad" órát. Egy csomagban megkapsz mindet ETA szerkezettel, és otthol összerakod magadnak...
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #67235 üzenetére
Nyugodtan basztass, nem vagyok kislány. Egyébként egy havi fizetésemet ráraktam volna, hogy Te valamilyen formában jelezni fogod ezt.
-
apholyon
aktív tag
válasz Bati0501 #67106 üzenetére
Nos, végülis nem vettem meg, utolsó pillanatban kiderült a dolog, megnézte és tetszett neki, de jobban érdeklik más fajták (ez pozitív csalódás nekem . Lehet nézek neki valami komolyabb szerkezetet (bár magamnak is alig tudok választani...).
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Laci0808
csendes tag
válasz teratti #67266 üzenetére
A Hamilton magyarországi ára kapcsán tegnap mérgelődtem egy kicsit, úgyhogy azt egyenlőre talonba teszem. Olasz meg német vonalon lenne jó áron, de egy kicsit félek a külföldi rendeléstől, mert csak 120-150k-ról van szó. Így aztán továbbra is keresek egy 44-46 mm-es dögös, itthon kapható órát a Steinhart helyett, de még nem találtam.
Ez Stein sorsát is befolyásolja, mert az egy jó és masszív óra, maradhatna is, csak sajnos továbbra sem vagyok szerelmes belé.Nézem a Deep Blue-t, be is jön, de az is kinti...
[ Szerkesztve ]
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
-
teratti
senior tag
válasz entropy #67274 üzenetére
Ezt vette. És lehet, hogy eladósorba kerül....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy Roamer Rockshell Mark II karórám.
Pár hónapja esett át egy renováláson Németországban.
Tegnap egyszerűen megálltak a mutatói, de az óra ketyeg.
Mi lehet vele?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Miamiquake
aktív tag
Sunáznám őket (bármit is jelent ez) :
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
teratti
senior tag
válasz Miamiquake #67278 üzenetére
A raktárháborúkban egy ilyen óratartót szeretnének találni.... Szoktam nézni azt a sorozatot valamikor találnak Rolexeket úgy elsiklanak felette meg sem nézetik, hogy eredeti-e éppen a tegnapi részben meg egyet talált valamelyik csapat megnézették, és eredeti volt. Nem hiszem el, hogy valakik "elfelejtkeznek" a raktáraikról benne pl. három Rolex drágaszággal.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem ezzel nem vagy egyedül!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
attisx
addikt
Mindenkinek kell valami fétis...
Amúgy meg jah, lehetne belőle csemegézni.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
törölt tag
Igaz, hogy nem óra de erről mi a vélemény? Thomas Breitling
Gondolom az égvilágon semmi köze a Bretilinghez...
-
Laci0808
csendes tag
válasz bbuffy #67273 üzenetére
Nem tudom, talán csak gyáva vagyok előre utalni ennyi pénzt. Vásároltam már az USA-ból Hard Rock Cafe cuccokat kétszer is, abból az egyik megjött, a másik nem. Mondjuk visszautalták a pénzt, de az 100 USD alatt volt, tehát nem volt túl nagy a kockázat. Meg aztán az egy nagy cég, míg egy olasz órabolt nem annyira. Persze ezzel én nem akarok prejudikálni, de akkor is van bennem félsz. Nyilván Ti sokan sokkal rutinosabbak vagytok ebben, de én jobban bízom a magyar szállítókban. Meg aztán jobb is lenne a magyar gazdaságot "hizlalni" ha szerényen is, csak ne lennének néhányan olyan kapzsik...
entropy: teratti válaszolt, az az én karom
-
Zozzer888
addikt
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Laci0808
csendes tag
válasz #76385920 #67284 üzenetére
Nekem van ingem tőlük, egészen jó, bár még nem volt túl sokat mosva, Azt mondják, hogy közvetlenül a GANT meg a Tommy alatt van minőségre, szóval nem rossz. De ez látszik a bolton is. Az óramárkához tényleg nincs köze
-
Laci0808
csendes tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az ORIS Aquis Date milyen árban mozog használtan? Ebay-en, Chrono24-en nem igazán találtam.
-
Miamiquake
aktív tag
Csak mert szép
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest