- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz Paddington #66788 üzenetére
tessék
bár ez se olcsóbb
Esetleg egy Aramar arctic ocean -t próbálj szerezni, az azért emberibb áron van, de elég kicsi darabszámot csináltak belőle, na meg nekem kicsit túl narancssárga a lume rajta...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Skimaster
senior tag
Itt nézz körül, a 44 es deep nagyon szép és ugyan az a tokforma....
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Nos? Senki sem políroztatott óraüveget pénzért? Mennyit kóstál kb egy ilyen akció? A teljes üvegfelületet csiszoljak ilyenkor vagy csak azt a területet ahol van a karc?
A cérium-oxidos megoldást amit Deskdiver ajánlott kihagynám, nincs gyakorlatom ilyen téren.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
talán még Seiko SKX173 (na meg lehet, hogy van más seiko is négyzet indexekkel)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #66803 üzenetére
És cserében nem gondolkodtál? Szerintem az sem lehet olyan drága.
-
csabulaxi
senior tag
válasz bigdaddylaza #66805 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz bigdaddylaza #66809 üzenetére
Húú, akkor lehet így most rontom Pé üzletét.
Bocs!"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Gabor970
addikt
tetszenek ezek a külföldről okosban mert olcsóbb 6%-al megoldásokat...
Egy munkatársam a harmadik nagyonolcsó demilyennagyonjó huszonsokmagos tabletet, telefont rendeli kinából, de az előző kettő is csak a szencségelésre volt jó. Most is meg van győződve, hogy ami érkezik, azt a tudást nálunk 180e-ért kapná meg, dejó lesz 35e-ért inkább. Hihetetlen, van aki 300Ft miatt is inkább netről rendel, nehogy annak a szemét helyi kisszámtechboltosnak 300Ft-al többet adjon, ahova persze lehetne garba visszavinni, ráadásul a mi területünkre okés verziót kapná meg.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #66806 üzenetére
Ha nem jön válasz beballagok az óráshoz és rákérdezek, szervizelni is kellene mert sztem az sem volt még neki. És ha mindez meglesz, lesz egy olyan értékű órám mintha vettem volna meg egy makot vagy rayt újonnan
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #66813 üzenetére
Azért csak nem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #66814 üzenetére
A szerviz minimum 6k, az üvegcsere is hasonló lehet szerintem, és 13-ért vettem az órát. Rayt meg 28-ért zsír úján, tehát de
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #66815 üzenetére
Ha így számolunk, tényleg. Hátha sikerül valahogy összehozni a polírt.
-
Paddington
csendes tag
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
Ra3
őstag
válasz Gabor970 #66811 üzenetére
Ebben egyetértünk, én pl. csak olyan órákat szoktam messziről hozatni amik itthon vagy nem kaphatóak, vagy az áfa, meg egyéb tréfa miatt 1.5-2x-es áron.
Ami meg telóban-tabletben nagyon olcsó attól eleve nem szabad sokat várni, a mostani tabletem mediamarktos galaxy tab2, gyakorlatilag 1.5 éve nyúzom napi szinten és úgy megy mint mikor kivettem a dobozból. Vannak amúgy jó megoldások (pl. Lenovo telefonok), de azért arra fel kell készülni hogy gariztatásnál szívás van, meg itt-ott hekkelni kell az androidon ezt-azt hogy használható legyen.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #66816 üzenetére
Annyira nem tragikus a helyzet, csak fantáziálok
-
consono
nagyúr
válasz Paddington #66817 üzenetére
Nagyon bejön ez az óra... Kár, hogy csak koncepció maradt
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
donpe
aktív tag
Mától Fortis B-42 Diver tulaj vagyok. Nagyon örülök az órának, használtan sikerült itthon hozzájutnom. Nagyon szép állapotban van, nyomáspróbázva is volt, szépséghibája, hogy már nem az eredeti hanem egy Hirsch vízálló bőr szíj van rajta, de természetesen a gyári Fortis csattal. Nekem a bőrszíjak annyira nem jönnek be, inkább fémmel tetszene az óra. Valaki tud javasolni itthon valami boltot, ahol tartanak igényes fém szíjakat?
Köszi!
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #66803 üzenetére
Elnézést, de még nem sokat aludtam.
Na szóval, üveget nem lehet polírozni, azt mag csiszoltatni lehetne, optikussal, de drágább, mint egy üveg csere, mert az kb. 1500 Ft-ból megvan. Az optikus ennyiért be sem kapcsolja a csiszoló gépet. Úgyhogy ne aggódj, nem fogja elérni a Mako árát.
Most megyek, alszom egyet.[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
-
g0n21
senior tag
Ez a szíj bár nem fém, de passzol hozzá (FEKETÉBEN), és vízálló, máshol is kapható, de innen linkelem
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
pohár
félisten
IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition “The Last Flight" Ref. IW388004 limited to 1,700 watches.
nyamnyam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
miközben ennek az árát kerestem (elvileg 17600$), közben rátaláltam erre... te jó isten, de állat ez az óra na jó, az ára is az
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
condy
senior tag
Meghalt az ebay? Vagy nálam van valami hiba? Mindent eléred, de az ebay már egy órãja nem jön be...
Szerk.
Átnéztem az ebay topicba, a T-csoportosoknál van valami gubanc.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #66833 üzenetére
Ja, azt is mondták hogy amíg nem késik jelentősen addig nem kell hozzányúlni
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #66837 üzenetére
Jogos! Miért bántanád, ami működik? Esetleg kérj egy árajánlatot Dzsanától.
-
-
pohár
félisten
válasz WiZARD #66840 üzenetére
hát lehet leszopnám magam, ha a 35000€-s órám egyszer csak így elreccsenne
mondjuk ehhez rendesen oda kell baszni valamihez, nem? egy kis sima ütés nem tesz benne kártGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #66839 üzenetére
Megtörtént
-
Misi1979
őstag
Szőlő és SniperStraps (tm) thx vadászcsiga!
(Lesz bor bőven, gyerekek)
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest