- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz aischylos #66248 üzenetére
+1
Ha most nem lenne órám egy fullos(rádió, eco, zafír, .....stb) Citizen-t vennék már régen szemezgetek egyel és auto vonalon is amit egy-két napja linkeltek( kék számlapost) az is gyönyörű, simán bevállalnám attól, hogy Japán.Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
DGerg
csendes tag
Köszi srácok a válaszokat!
Dizájn óra helyett körülnézek az Orient-ek, Seiko-k között.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #66250 üzenetére
Mi a minőségi gond, az olcsó japán szerkezetekkel?
Nyilván nem lesz kézzel polírozott, tourbillon és percütő komplikáció 50 pénzért, de a minőségükkel nincs gond imho... Megbízhatóan tudni szokták, amit ígérnek.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Ra3
őstag
válasz rolka1979 #66249 üzenetére
Nem kérdés hogy presztízsben Japán igencsak le van maradva, valamint a svájci gyártók marketingben is odateszik magukat, ezért népszerűek az ilyen kijelentések.
Tény hogy a svájciak ott vannak a szeren, és nagyon szép és jó óráik vannak, de ugyanúgy ahogy az autóiparban, egykét kivétellel elkényelmesedtek és Japán a nyakukra nőtt.
Nem vagyok japán óra fan, és nem is nem akarlak meggyőzni róla hogy nekem van igazam, csak jobb ha tudod hogy a svájciak is keresik a lehetőségeket az olcsóbb gyártásra, és ha veszel egy svájci órát abban könnyen előfordulhat hogy jó esetben japán, rosszabb esetben kínai jómunkásemberek keze is benne van.
Lehet hogy Svájcban egy időben minden faluban volt óramanufaktúra, ezért tudsz 100 márkát mondani egy japánra, de ebből melyik az amelyik még nem olvadt be egy nagyobb cégbe és nem ETA/Soprod/Sellita szerkezeteket tokoz?[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
WiZARD
addikt
zsanamano kérdése-válasza a legjobb
amúgy gyönyörű óraSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
gprspeter
senior tag
Új Zeppelin:
[link] -
fagyalllo
őstag
válasz Szabikaa20 #66256 üzenetére
Hitvallás volt, nem vélemény, ahhoz pedig nem kell racionális magyarázat.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
válasz rolka1979 #66249 üzenetére
Én egy hónappal ezelőtt biztos nem védtem volna a japánt, a svájcival szemben, most sem vele szemben, hanem a kettőt egymás mellé helyezve kívánom gondolataimat megosztani. Svájci fan voltam, vagyok! Egy hónapja úgy írtam le minden mást, mint te. De! Itt találkoztam igazán érdekes japán megoldásokkal, és jó szerkezetekkel, szép órákkal. Persze nem a "mityulityu szarréra" kategóriákról beszélek, hanem a minőségi keleti szerkezetekről és megoldásokról. Azokról az innovációkról, melyek mozgatják az ipart, s melyekhez a svájci maestrok, sokszor a tradícióra hivatkozva hozzá sem tudnak szagolni.
Ez nem azt jelenti, hogy a svájci óragyártást le kellene írni, vagy a japánt pajzson kellene hordozni.
Csupán arról van szó, hogy csak attól, hogy valami király, azt nem jelenti azt, hogy minden más sz@r!
Maradj néhány hétig, kövesd a fórumot, olvass utána mindannak ami itt elhangzik, és meglátod, hogy változni fog a véleményed.WiZARD: Ezt a zsanamanit meg kell ide hívni!!!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
gprspeter
senior tag
Nekem újdonság....
Amikor nézegettem őket még nem volt.
Végre van benne anyag:
ETA Valjoux 2824-2 - 25 köves mechanikus automata szerkezet
Zafír üveg -
Laci0808
csendes tag
válasz Szabikaa20 #66263 üzenetére
Ja, akkor nem Megint becsapott a szemem, bár lehet, hogy csak egymás mellé kellene tenni a kettőt. Mert úgy tűnik, hogy ennek keskenyebb a lünetta-ja. A Steinhart még itthon pihen, nem jön velem sehová...
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
buci30
addikt
Női órába kérek szépen még tippeket melyik márkák megbízhatóak?
Amik fiatal lányoknak divatosnak mondhatóak? (40ezergig)iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
rolka1979
csendes tag
válasz Szabikaa20 #66272 üzenetére
rajta vagyok!
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #66279 üzenetére
Jó lenne...
-
freddirty
senior tag
válasz Deskdiver #66176 üzenetére
Hm, nem rossz ez a Certina Precidrive biza, de nem igénylem ezt a pontosságot, kicsit kidobott pénznek érzem illetve a ló túlsó oldalának. Egy automatát hetente kell állítgatni (biztos vannak jobbak amik csak havonta késnek-sietnek 1-2 percet), ez meg évente pár másodpercet hibázik. De félévente úgyis téli/nyári átálítás van.
Nekem vhol középen is megfelelfred
-
fagyalllo
őstag
Szerintetek megér 40 dollárt egy alap svájci kvarc szerkezetes, zafír üveges, acél tokos, tömör szemes fémcsatos új óra?
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
freddirty
senior tag
-
BAti77
aktív tag
Steinhart vàsàrlók figyelmébe: ma voltam bent a Rios-nàl és ràkérdeztem az àrakra is. A forint ingàsa miatt màr nem tudják az eddigi àrakat tartani, ezért emelik az óràk àrait. A honlapon màr néhány modell àt is van àrazva...
[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
gprspeter
senior tag
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #66289 üzenetére
Nem tudom, Én is találtam a hirdetést.
-
WiZARD
addikt
válasz teratti #66292 üzenetére
Pedig jó áron van így. Kell mellé Vadászcsigától egy szép bőrszíj, vhonnan pár nato, és sose fog hiányozni a gyári
Amúgy 55€ a gyári fémszíj, ha mégis hiányozna.
órát 65re lealkudva még mindig 82k körül megvan az óra, a bolti 110k helyett.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
freddirty
senior tag
tényleg szépek a Steinhartok, pl ez nagyon bejön, meg is venném ha:
vízálló lenne.de miért nem az?? ehhh..
fred
-
condy
senior tag
A tegnapi rögtönzött összevetést folytatva...
Reggel 5h-kor kénytelen voltam felkelni (vihar, villám, dörgés, stb.)
Rápillantottam a két órára, és még leolvasható volt mindkét számlap. Mondjuk a szememet nem sütötte ki egyik sem, de nem kellett hunyorogni ahhoz, hogy tudjam: még van idő visszafeküdni!"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Szabikaa20
őstag
válasz gprspeter #66288 üzenetére
Azt hiszem 75 ért kezdte árulni én írtam vele azt hiszem,de nem itt,de engem is a fémszíj hiánya tántorított vissza! :/
Más: Az ocean 1 árát a Riosnál visszavették 114-ről 109-re!Szóval akkor mégiscsak elírás volt!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest