- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Fall-N #232600 üzenetére
A semmi jó ötlet, az okosóránál mindenképp jobb, az lenne az utolsó, ami eszembe jutna esküvőre. Inkább egy nagy óra, mint egy villogó kütyü. Nem hiányzanak, hogy értesítések rezegjenek a csuklómon, amikor kimondom az igent, és a felvillanó kijelző sem, amikor felhúzzuk a gyűrűket.
Ha ma lenne az esküvőm, én is bajban lennék óraválasztás terén. Paganiban biztos nem, nagy fekete Casio kronóban szintén nem, Seiko minitekiben talán, de szervizben van, szal vagy ez lenne, vagy a római számos Poljotom, de ahhoz nato kell.
[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz fagyalllo #232601 üzenetére
Én is hasonlót akartam írni.. de az nem tiszta, hogy -evo- te vagy-e a vőlegény vagy csak résztvevő. Ha az első, akkor 50 év múlva is erről fognak beszélni, amúgy csak 25
Exhibicionistáknak végül is nyerő...
(Amúgy mi ha nem ez indukálná amúgy, hogy végy egy elegáns órát, amit még ha nem is rendszeresen, de 2-3 évente hordasz - akkor legyen egy olcsó kvarc, vagy egy vintage kézihúzos, utóbbiból olyan szépek vannak 20-30 körül is, de nem rég láttam egy 120k-s vintage Omega öltöny órát is facen; nem kell rögtön negyedmillás megoldáson gondolkodni)
Amúgy meg, ha párocskád is imádja ezt az órát, akkor meg nem kérdés : ) de akkor viszont nagyon impozáns gyűrű kell, hogy ne az órát nézze az ember[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
Nem tudom volt-e már, de most lesz.
Őszintén órákról: [link]
A két héttel ezelőtti műsor folytatása, Patek Calatrava téma.
Nekem nagyon tetszett ez a rész. -
dzsi23
addikt
válasz evo87 #232606 üzenetére
Jó a memóriám... meg a PH kereső.
Az AW szerintem sem oda való.#232608 Empsepo:
Jól le vagyok maradva, hetek óta nincs időm videókat/filmeket nézegetni... meg aludni. Sz@r meló mellett tanulni + másik városba járni udvarolni.#232614 jagertibi:
Egész jó wristshot-ot csinál az telód a víz alatt.#232611 fagyalllo:
Okosórán nem gondolkodtál a reggeli túrákhoz (vagy bármi máshoz)?[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz momcrew #232584 üzenetére
Szia!
Ezt úgy értitek, hogy egymás alatt van két állító mint itt a képen a piros és csak a felső piros részt lehet mozdítani. Pl ha késik akkor a pirost felső részt jobbra viszem egy picit a plusz felé igaz?
(#232582) dzsi23 : Így ahogy a képen is kérdezem? 1 hét alatt kb 4-5 perc a kezdetektől ilyen volt.
Amúgy mi az alsó állító amihez nem lehet nyúlni?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
momcrew
tag
válasz Angel2014 #232617 üzenetére
Igen, jól írod. Szerintem ez úgy működik, hogy az alsó és a felső állítóhoz van rögzítve a rugó két vége. Az alsó állíthatja azt a jobbra-balra forgót, hogy szimmetrikusan mozogjon, ne "sántítson", a tik-tak ne ti-tak legyen. Szerintem ezért nem szabad még ránézni sem. A felső pedig ennek a jobbra-balra forgónak a "feszességét" állítja. Szerintem.
Első körben nézd meg azzal a progival.ZX Spectrum+ készülékről küldve
-
No.01
őstag
Kivancsi lennek a velemenyetekre. "termeszetesen" buvar temakor.
A gyari fem szij melle keresnek v.mi alternativ szilikon szijat. Atneztem mar jo sokat, de vegul az ar/ertek aranyt (is) figyelembeveve a lenti 2 kozott vacillalok.Mit gondoltok a jobb oladli is passzolhat egy buvarhoz vagy inkabb a kiszamithatobb bal oldali lenne az idealis?
-
dzsi23
addikt
válasz Angel2014 #232617 üzenetére
A videót nem nézted meg, amit linkeltem? Szépen el van magyarázva, bár nem vagyok pro angolos. Az alsó a "beat error"-t állítja, de azzal együtt nagy mértékben változik az eltérés, ezért sem szabad állítani mérőeszköz nélkül.
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #232621 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok, még az egyoldalúan kommunikáló (azaz rádiós) órákat is kerülöm már, kockából is csak olyat vennék, ami vagy egyszerű elemes, vagy fényevő, de nem rádiós/bluetooth-os (pl. G-5600E.
Kizárólag sportoláshoz/túrázáshoz gondolkodom már régóta valami sportos okosórán, de talán csak azért kellene, hogy motiváljon.Empsepo #232622:
Még a nyírfa GS résznél járok, gyönyörű az az óra, főleg a szabadtéri vágóképen. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy a snowflake lenne a legszebb... -
fagyalllo
őstag
A Seiko befejezi a 6R15 gyártását, a megvásárolható szerkezetek között már nem szerepel az SII NE15, utolsó lehetőség, ha valaki ilyet szeretne: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Sawyer_
tag
válasz 5-ös kezelő #232578 üzenetére
Jelenleg ilyen állapotok vannak az órában. Ezt akkor produkálta, amikor egy kocsiban töltött éjszaka után karomra tettem. A kereskedő korábban 2x javította. Most koronacserét javasol. Szerintem ez nem oldja meg a problémát. Ti mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
-
hallador
addikt
válasz Sawyer_ #232638 üzenetére
Az, hogy kamuznak. Mivel mechanikus ezért csere. Később majd ennek nagyon komoly ára lehet. A Svájci márka szervizek nem szívbajosak ha szervizdíjról van szó.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
marquuard
veterán
Van egy Steinhart Ocean 44-em, milyen screw-in pineket vehetek hozzá? Akár Kínából is jó ha van egy közvetlen link a kompatibilis pinhez.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest