- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz excalibur36 #164497 üzenetére
Seiko szerviz a Bajcsy-n (nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük), vagy Hegyessy Árpád (a címét korábban már írtam neked. Vittem már hozzá BellMatic-ot)
Ha magadnak akarod, amelyik jobban tetszik. Ha javítás (fehér számlapos), akkor a Bajcsy-t javaslom, lehet kell hozzá szerezni alkatrészt, vagy donort, náluk esélyesebb.
Wizard: ott a pont, jó fotó! (indulsz haza?)
berigazek: de gyönyörű! Ez már formaterv a javából (és szerkezet)! Az árát megkérik érte, de jogosan.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz gipsztigris #164503 üzenetére
Tudom.
Szépek azok is, de nincs bennük számomra az az izgalom, mint a fenti formában.
Mertek újítani és nagyot húzni. Helyes, ez tetszik! -
C0RVUS
tag
válasz WiZARD #164490 üzenetére
Úgy hallottam, hogy arrafelé sértés, ha nem alkudozol.
Egy kis "illemtan". -
squir
aktív tag
válasz WiZARD #164504 üzenetére
Ne csábíts! Elkezdtem nézegetni a neten, hogy milyen üzletek vannak milyen árakkal, de hál' istennek kevésre jutottam (kivétel Rolex-fronton, abból marha sok van).
(azért, ha tudsz linket dobni... )Gipsztigris: nem nagy varázslat, de annyira nem is egyszerű. Nem kedvelem sehol az ilyen megoldásokat (főleg az integrált szíjakat, vagy az IWC újabb rugós megoldását ), de itt azért el tudnám viselni.
-
frcsoka
újonc
Sziasztok!Valamiért nem sikerül a koronazárat vissza zárnom.El..asztam a menetet?Ha igen ez javítható?
-
frcsoka
újonc
válasz 5-ös kezelő #164522 üzenetére
Próbáltam,semmi
-
berigazek
őstag
Srácok segítsetek,nem vagyok PC közelben.Ez a Porsche Design,ETA..Milyen típus és milyen árban lehet?
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
A Skagen és a Bering quartzok milyen minőségű órák?
Tudom hogy dán és nem svájci vagy japán, de a minimál design amit képviselnek tetszik. -
-
Szulita28
senior tag
válasz gipsztigris #164503 üzenetére
Ezeknél miért nem folyamatos a mp-mutató?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
berigazek
őstag
válasz nagynorbi #164535 üzenetére
Én is erre tippelek,mert az óra Eladójától a neten kérdeztem,hogy mi a típusa,2-er is méghozzá,de nem válaszolt....annyit csak,hogy:
,,Gondolom azt sejted hogy ennyiért nem eredeti az óra?"ezt két féle képpen lehet értelmezni...
Félválról válaszol mindig,hagyom a fenébe... (lehet,hogy lopott is,mert semmi nincs hozzá!)
...de valahol a neten egyszer egy órásnál láttam ilyet és most nem találom...,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
-
Kija
aktív tag
válasz alphaville #164532 üzenetére
Köszi
Akkor hanyagolom...
Qurtzban gondolkodom. Citizent, Doxa-t és Tissot nézegetem olyan 150 ezer körül.
Ebben az árfekvésben mit javasoltok? -
berigazek
őstag
-
squir
aktív tag
válasz berigazek #164539 üzenetére
Amelyik kereskedő/bolt kínálatában egyetlen, bármilyen hamisítványt is meglátok, onnantól kezdve a többit sem nézem meg nála. Azokat sem, amik elvileg eredetiek lennének. Ugyanígy attól az asztaltól is továbblépek, ahol van valami gagyi, nem nézem meg a többit sem, mindegy milyen áron van.
Az a kibuktatható PD chrono pedig tuti hamis, már a képről is. Kár, pedig pofásan néz ki.
Kija: ha quartz akkor ebben az árfekvésben Citizen, Seiko, Bulova, esetleg sportosban Casio, vagy a németektől Junghans. Ár-érték-tudás arányban ezek tudják a legtöbbet nyújtani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok